Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Elegantit Volvo farmarit Wetteriltä - Ajankohtaista Wetterillä

Elegantit Volvo farmarit Wetteriltä

Elegantit Volvo farmarit Wetteriltä

Volvo V60-, V60 Cross Country-, V90- ja V90 Cross Country -mallit huippueduin

Älykkäät ja kauniit Volvo farmarit ovat elegantti irtiotto arjesta. Tämän päivän farmarimallistossa tilavat sisätilat yhdistyvät skandinaaviseen designiin ja moderneihin hallintalaitteisiin. Palkitut ajo-ominaisuudet ovat loistavat sekä maantiellä että kaupungissa ja koko mallisto on saatavilla myös sähköistettynä versiona.

Koko Volvon farmarimallisto on nyt saatavilla huippueduin. Katso Volvo V60-, V60 Cross Country-, V90- ja V90 Cross Country -mallien huippueduista lisää alta ja ota yhteyttä!

 

VARAA KOEAJO

 

Testivoittaja Volvo V60

Volvo V60 on voittaja Tekniikan Maailman lataushybridien vertailussa. Uusi Volvo V60 T6 TwE AWD Business A loisti Tekniikan Maailman ensimmäisessä lataushybridien vertailussa (TM 12/2020). Oheiset suorat lainaukset TM-vertailusta puhuvat puolestaan:

  • ”Volvossa on muista poikkeava rakenne, jossa on erotettu poltto- ja sähkömoottorit kokonaan toisistaan. Polttomoottori huolehtii etuvedosta ja sähkömoottori takavedosta.”
  • ”Volvossa on päästy kaikkia testimiehistön jäseniä tyydyttävään kompromissiin. Auto kulkee suoraan ja vakaasti kuin luotijuna, eikä tunnokkuus jätä mitään hämärän peittoon.”
  • ”Ajo-ominaisuudet ovat loistavat sekä maantiellä että kaupungissa."
  • "On helppo ymmärtää, miksi Volvon lataushybridejä on myyty niin hyvin. Vahvasta kokonaisuudesta on vaikea löytää moitittavaa.”

 

Katso lisää Volvo V60:stä ja varaa koeajo.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo V60 Cross Country. Seikkailuja. Elämää varten.

Talvirenkaat veloituksetta koko V60CC-mallistoon!

Seikkailun ei aina tarvitse olla kaukana. Uusi jämerä Volvo V60 Cross Country vie sinut minne tahansa, turvallisesti ja mukavasti. Korkea maavara, AWD-neliveto ja alamäkihidastin auttavat sinua pääsemään pidemmälle. Tervetuloa koeajolle. Hienostunut seikkailu odottaa sinua.

Volvo V60 Cross Country on auto, jonka avulla voit kokea enemmän. Korkeampi maavara, neliveto ja kestävät korin suojaelementit auttavat sinua etsimään uusia seikkailuja. Yksilölliset muotoiluyksityiskohdat kuvastavat auton voimakasta suorituskykyä, ja sisustus yhdistää monikäyttöisyyden intuitiiviseen tekniikkaan ja kauniiseen muotoiluun. Tämä on auto jokaiselle, joka haluaa kulkea entistä pidemmälle

Tarjoamme nyt talvirenkaat veloituksetta koko Volvo V60 -mallistoon! Katso lisää Volvo V60CC:stä ja varaa koeajo.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo V90 Inscription Wetteri Uudet autot

Uudistunut Volvo V90. Nyt alle 50.000 €.

Huippuvarusteltu Volvo V90 D3 Inscription Edition aut. nyt 49.933 €.

Volvon isot 90-sarjan mallit ovat uudistuneet. Ne ovat entistä houkuttelevampia ja kilpailukykyisempiä. Koko malliston saa nyt sähköistettynä: lataushybridien rinnalla on aina tarjolla kevythybridivaihtoehto. Muutokset näkyvät niin voimansiirroissa kuin muotoilussa. Etu- ja takaosan ilme on nyt entistä dynaamisempi.

Sisätiloiltaan väljä ja avara Volvo V90 antaa myös vapauksia rentoon matkantekoon. Laajenna matkustamisen ulottuvuuksia avattavan ja kallistettavan panoraamakaton ansiosta, nauti ulkoilmasta ja ihastele maisemia. Avoin taivas on sormenpäidesi ulottuvilla. Tervetuloa koeajolle!

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo V90 Cross Country AWD Edition

Saat nyt täydellisesti varustellun ison Volvon erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Volvo V90 Cross Country AWD Edition

Matkusta mukavuudessa ja anna tien johdattaa, sillä tulipa sadetta, aurinkoa, räntää tai lunta – mikään ei pidättele sinua. Kuljettajan aputeknologia ja kehittynyt neliveto takaavat itsevarman sekä nautinnollisen ajokokemuksen riippumatta siitä, kuinka huonokuntoisilla teillä päätät ajaa.

 

Volvo V90 Cross Country AWD Editionin varustelu sisältää esimerkiksi:

  • Nahkaverhoilu
  • Intellisafe Assist ja Intellisafe Surround -järjestelmät
  • Sensus Audio High Performance -äänentoisto
  • Volvo On Call -mukavuuspalvelut
  • 18” alumiinivanteet
  • Polttoainetoiminen lämmitin ajastimella

 

Etusi jopa yli 4.000 €. Tutustu uusiin Edition-versioihin tarkemmin.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot