Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Ennakkovaraa uusi XC40 Recharge - SUV täyssähköauto - Ajankohtaista Wetterillä

Ennakkovaraa uusi XC40 Recharge - SUV täyssähköauto

Volvo XC40 recharge täyssähkö SUV varattavissa Wetteriltä

Uusi XC40 Recharge - SUV täyssähköauto

Uuden Volvo XC40 täyssähköauton ennakkovarauksia voi tehdä lähimmällä Wetterillä. Varausmaksu on 2000 euroa, joka hyvitetään lopullisessa kauppasummassa

Uutta virtaa. Tutuissa kuorissa.

Täysin sähköinen XC40 Recharge -malli tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen ja suojelee samalla ympäristöä.

Puhdasta tehoa

408 hv. 0–100 km/h 4,9 sekunnissa. 1 500 kg:n hinauskapasiteetti. Ei hiilipäästöjä ajon aikana. XC40 Recharge -täyssähköauton kanssa sinun ei tarvitse tinkiä kestävää kehitystä tukevasta ajamisesta.

Kytke irti ja lähde matkaan

Suuri 78 kWh:n akku tarjoaa toimintasäteeksi yli 400 km*, joten sinun ei tarvitse ladata sitä kovin usein. Tarvittaessa voit käyttää pikalatausta, joka lataa auton 10 prosentista 80 prosenttiin noin 40 minuutissa**.

 


Katso video: Volvo. Recharged.

 

Pysy yhteydessä

Google Maps. Google Assistant. Google Play Kauppa. Kaikki integroituna autoosi***. Pysyt tien päällä yhteydessä jopa ilman puhelinta.

Paikka kaikelle

Autossa on runsaasti kätevää säilytystilaa esimerkiksi vesipulloille, jumppakasseille, puhelimille, kannettaville tietokoneille ja noutoruoalle. Edessä on säilytyslokero latauskaapeleille.

Digitaalinen monitoimityökalu

Voit lämmittää ja viilentää auton etäältä, etsiä latauspaikkoja, saada henkilökohtaista apua vuorokauden ympäri ja tarkistaa latauksen ja auton tilan. Volvo On Call*** tarjoaa kätevän mobiilipalvelun.

Jaa omastasi

Auton jakamisominaisuus*** kuuluu vakiovarustukseen. Voit kutsua ystäväsi puhelimen välityksellä ja jakaa autosi etäältä tietyksi ajaksi. Kaikkia asioita ei kannata pitää vain itsellä.

*Toimintasäde on laskettu WLTP- ja EPA-ajosyklien mukaan, ja se voi vaihdella todellisissa olosuhteissa. Luvut perustuvat alustavaan tavoitteeseen. Ajoneuvon lopullinen sertifiointi on kesken. **DC-pikalataus enintään 150 kW. ***Ei saatavilla kaikilla markkinoilla.

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot