Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Palkittu Volvo SUV-mallisto työsuhdeautoilijoille - Ajankohtaista Wetterillä

Palkittu Volvo SUV-mallisto työsuhdeautoilijoille

Palkittu Volvo SUV-mallisto työsuhdeautoilijoille

Olipa yrityksenne vastikään perustettu tai jo markkinoilla asemansa vakiinnuttanut peluri, Volvon XC-mallisto tukee työsuhdeautoilijoita heidän urallaan ja tehtävissään. Volvo auttaa ja motivoi työntekijöitänne viemään yrityksenne liiketoimintaa tehokkaasti eteenpäin.

XC90, uusi XC60 ja uusi XC40 ovat voittaneet arvostettuja autoalan palkintoja Euro NCAP:ltä, What Car? -lehdeltä ja Vuoden auto 2018 -tuomaristolta. Ne tarjoavat kuljettajien käyttöön intuitiivisen käyttöliittymän ja innovatiivisia tekniikoita, jotka tekevät työmatkoista tuottoisampia. Tekniikoihin lukeutuvat mm. Sensus Connect, Apple CarPlay™ ja Android Auto, jotka mahdollistava työskentelyn myös tien päällä. Useat erilaiset liiketoimintasovellukset pitävät työntekijät saumattomassa yhteydessä ympäröivään maailmaan.

XC-mallistoon on saatavilla laaja valikoima IntelliSafe-toimintoja, kuten puoliautonominen Pilot Assist -ohjausjärjestelmä sekä City Safety, jotka pienentävät onnettomuusriskiä. Lopputuloksena kuljettajat ovat paremmassa turvassa ja myös autojen elinkaarikustannukset ovat matalammat.

XC-mallisto tarjoaa kuljettajilleen myös Premium-luokan ajokokemuksen rentouttavassa matkustusympäristössä. Sisätilat on laadittu elegantisti laadukkaista materiaaleista, ja niissä on helppoa nauttia jokaisesta matkasta. Kaikki elementit hienostuneesta verhoilusta käsintehtyihin skandinaavisiin yksityiskohtiin tekevät työntekijän päivästä mukavamman ja auttavat häntä saapumaan paikalle rentoutuneena ja valmiina työhön.

Lyhyesti sanottuna, Volvon XC-mallisto nostaa kuljettajan etusijalle. SUV-mallien suosio kasvaa maailmalla jatkuvasti, ja Volvo työsuhdeautona on mukava houkutin parhaiden työntekijöiden tavoittelussa yritykseen. 

Miksi et siis lisäisi Volvojen määrää yrityksenne autokannassa ja sitä kautta parantaisi yrityksenne suorituskykyä myös tulevaisuutta silmällä pitäen?

Tutustu malleihin: Volvo XC40, Volvo XC60 ja Volvo XC90.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot