Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo Business -mallisto mukautuu yritysautoilijan tarpeisiin - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo Business -mallisto mukautuu yritysautoilijan tarpeisiin

Volvo Business -mallisto mukautuu yritysautoilijan tarpeisiin

Volvo on turvallinen toimistotilasi tien päällä, ja auton ylellisyys erottuu joukosta. Jokainen Volvo -malli on suunniteltu yrityksesi tarpeita silmällä pitäen. Turvalliset autot, sähköistämisvaihtoehdot, kilpailukykyiset CO2-arvot, uusimmat yhteystoiminnot ja paljon muuta.

Yritys hyötyy Volvon jatkuvasta kehitystyöstä turvallisuuden, sähköistämisen ja yhteystoimintojen saralla. Tehty työ näyttäytyy Volvojen hyvinä jälleenmyyntiarvoina, joilla on positiivinen vaikutus niin autojen leasingvuokriin kuin yrityksille, jotka päättävät pitää autonsa omassa omistuksessa.

 

Volvo SUV Business -mallit

Volvo XC40

Uraauurtava uusi kompakti SUV-malli on intuitiivinen yhdistetty mobiilityötila, jossa nerokkaat säilytystilat kohtaavat rikkeettömän muotoilun ja orhkeat SUV-mittasuhteet.

Alkaen 131 g/km CO2 | 5,0 l/100 km. Lue lisää Volvo XC40:stä työsuhdeautona ja katso hinnasto.

Volvo XC60

Uuden sukupolven versio suositusta SUV-mallistamme on täällä. Elegantti ruotsalainen muotoilu, huippuluokan turvallisuusominaisuudet ja yhteystoiminnot nostavat kuljettajasi ja yrityksesi etusijalle.

Alkaen 139 g/km CO2 | 4,5 l/100 km. Lue lisää Volvo XC60:stä työsuhdeautona ja katso hinnasto.

Volvo XC90

Jokainen Volvon SUV-lippulaivamallin elementti on osa tasapainoista kokonaisuutta. Ohjaamo on valmistettu hienoimmista materiaaleista, teknologia on huippuluokkaa ja ulkoasu upean rohkea.

Alkaen 136 g/km CO2 | 5,2 l/100 km. Lue lisää Volvo XC90:stä työsuhdeautona ja katso hinnasto.

 

Volvo sportswagon ja hatchback Business -mallit

Volvo V40

Yritysmaailmassa on etuna olla erilainen. Jokainen yksityiskohta tässä kompaktissa katseita kääntävässä hatchback-mallissa on mahdollisuus saada kuljettajasi ja yrityksesi erottumaan joukosta.

Alkaen 89 g/km CO2 | 3,4 l/100 km. Lue lisää Volvo V40:stä työsuhdeautona ja katso hinnasto.

Volvo V60

Ihmiskeskeiset innovaatiot, intuitiivinen teknologia ja puhdas skandinaavinen muotoilu tekevät uudesta V60-mallista varman valinnan, joka pitää yrityksesi liikkeessä.

Alkaen 114 g/km CO2 | 4,3 l/100 km. Lue lisää Volvo V60:stä työsuhdeautona ja katso hinnasto.

Volvo V90

V90 määrittelee ylellisen sportswagonin uudelleen elegantilla ruotsalaisella muotoilulla ja edistyksellisellä teknologialla. Malli on yhtä käytännöllinen kuin kauniskin.

Alkaen 116 g/km CO2 | 4,4 l/100 km. Lue lisää Volvo V90:stä ja katso hinnasto.

 

Volvo sedan Business -mallit

Volvo S60

Upealla muotoilulla ja edistyksellisillä yhteystoiminnoilla varustettu S60 tehostaa tuottavuutta ja tukee organisaatiotasi ja kuljettajiasi.

Alkaen 43 g/km CO2 | 1,9 l/100 km. Lue lisää Volvo S60:stä ja katso hinnasto.

Volvo S90

S90 on intuitiivisen teknologian ja kuljettajaystävällisten ominaisuuksien tyyssija. Mallin ylellinen sisustus tekee matkoista nautinnollisia. Kuljettajasi voivat rentoutua ja keskittyä liiketoimintaan.

Alkaen 114 g/km CO2 | 4,3 l/100 km. Lue lisää Volvo S90:stä työsuhdeautona ja katso hinnasto.

 

VARAA HALUAMASI VOLVO BUSINESS -MALLIN KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot