Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo Business -malliston edut yritykselle - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo Business -malliston edut yritykselle

Volvo Business -malliston edut yritykselle

Parempi kustannustehokkuus

Yritys hyötyy Volvon jatkuvasta kehitystyöstä turvallisuuden, sähköistämisen ja yhteystoimintojen saralla. Tehty työ näyttäytyy Volvojen hyvinä jälleenmyyntiarvoina, joilla on positiivinen vaikutus niin autojen leasingvuokriin kuin yrityksille, jotka päättävät pitää autonsa omassa omistuksessa.

 

KATSO VOLVO BUSINESS -MALLISTO

 

Turvallisemmat kuljettajat tehostavat liiketoimintaa

Kaikki Volvon toiminta saa alkunsa ihmisistä. Volvo työsuhdeautona tekee kuljettajansa työelämän helpommaksi ja yksinkertaisemmaksi. Volvo haluaa tarjota yritysten käyttöön autoja, jotka suojaavat sekä henkilöstöä että yrityksen taloudellista tulosta.

 

Turvallisuusfaktoja

  • 50 % pienempi loukkaantumisriski. Kymmenen vuoden aikana Volvo -kuljettajien ja -matkustajien vakava loukkaantumisriski onnettomuudessa on puolittunut.
  • 385 kappaletta vähemmän peräänajoja Euro NCAP:n raportin mukaan.
  • 60 % turvallisempi kuin muut. Volvo nimettiin selvällä erolla turvallisimmaksi automerkiksi Folksamin tutkimuksessa.
  • 28 % vähemmän kolareita Tristar Worldwiden tutkimuksen mukaan.

 

Kestävä kehitys - ajattele vastuullisesti

Volvon kansainvälinen kestävän kehityksen ohjelma "Omtanke" sisältää sähköistämisstrategian. Sen ja tekemänsä ympäristötyön avulla Volvo valmistaa jatkuvasti entistä parempia yritysautoja ja pyrkii kuormittamaan vähemmän yhteisen maapallomme resursseja.

Taloudellisuus vakiona. Volvo laajentaa ja kehittää voimansiirtovalikoimaansa jatkuvasti vastaamaan yritysten erilaisten tarpeisiin. Pienemmät CO2-päästöt tarkoittavat parempaa polttoainetaloudellisuutta, pienempää autoveroa ja pienempiä omistamisen kokonaiskustannuksia. Volvon lataushybridivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista.

Selkeä sähköinen visio. Volvo haluaa vuotta 2025 koskevan visionsa mukaisesti olla ensimmäinen premium-autonvalmistaja, jolla on kokonaan sähköistetty mallisto. Tämä on osa Volvon sitoutumista hiilijalanjäljen pienentämiseen, ja monien plug-in-hybridimallien kanssa ollaan jo hyvässä vauhdissa. Tämä strategia on keskeinen osa Volvon kansainvälistä kestävän kehityksen ohjelmaa, ja se on saanut tunnustusta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden seuraamisesta. Vuodesta 2019 lähtien kaikki uudet esiteltävät volvo -mallit sisältävät sähkömoottorin, mikä merkitsee historiallista loppua autoille, joissa on pelkkä polttomoottori.

Drive-E-teknologia. Innovatiiviset Drive-E-voimansiirrot tarjoavat reaktiivista suorituskykyä ja voivat vähentää autokantasi CO2-päästöjä jopa 30 %. Kuljettajat hyötyvät puhtaasta ja taloudellisesta tehosta. Volvon EU-autokannan keskimääräiset CO2-päästöt (g/km) laskivat vuoden 2013 arvosta 131 g/km tasolle 125 g/km vuonna 2014 ja lukemiin 123 g/km vuonna 2015. Nämä ovat EU:n tavoitteeseen 130 g/km verrattuna erinomaisia saavutuksia, jotka ovat syntyneet pääasiassa Drive-E-voimansiirtojen ansiosta.

 

Liiketoimintaa tien päällä - mitä työntekijäsi saavuttaisivat ylimääräisellä viikolla vuodessa?

Aikaa säästävää työtilaa. Volvon rohkeana visiona on vuoteen 2025 mennessä vähentää tuottamatonta aikaa auton sisä- ulkopuolella kokonaisella viikolla vuodessa. Tarjoamalla innovatiivisia yhteystoimintoja, kuljettajan aputeknologioita ja mobiilitoimintoja Volvo auttaa parantamaan työntekijöiden tuottavuutta ja tuomaan lisäarvoa koko liiketoiminnallesi.

Sensus-yhteystoiminnot liiketoiminnassa. Intuitiivinen Sensus-yhteystekniikka auttaa kuljettajia olemaan tuottavampia samalla, kun he keskittyvät maantien tapahtumiin. Kosketusnäytöllä ja äänikomennoilla voi mm. ohjata älypuhelimia ja luoda Wi-Fi-yhteyspisteitä. Volvo On Call -mobiilisovelluksen avulla voi etäkäynnistää tai ajastaa auton polttoainetoimisen lämmittimen, sen voi integroida Outlook-kalenterin kanssa ja sovelluksen avulla voi myös lähettää reittisuunnitelman auton navigaattorille. Sovellukseen voi aktivoida myös maksutta ajopäiväkirjatoiminnon, joka helpottaa matkalaskujen tekemistä.

 

KATSO VOLVO BUSINESS -MALLISTO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot