Volvo C40

Volvo C40 Valikoimamme ensimmäinen täysin sähköinen SUV Crossover. Tilattavissa myöhemmin keväällä.

Volvo C40

Valikoimamme ensimmäinen täysin sähköinen SUV Crossover on nyt tilattavissa, kysy lisää myyjiltämme!

  • 420km Toimintamatka sähköllä*
  • 4.9s 0–100 km/h
  • 100% Ilman nahkaa
  • Google Sisältyy

 

Volvo C40 Recharge Twin Launch Edition aut alk. 63 110,55 €.

 

*Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, lämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, sekä tieprofiilista. Ajoneuvon lopullinen sertifiointi on kesken.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 


 

Tulevaisuus on täällä

C40 Recharge kuvastaa haluamme muuttaa ihmisten käsityksiä – se myös edistää ympäristöystävällisempiä valintoja henkilöautoilussa.

Tunne muutos

Yhdellä polkimella ajaminen mahdollistaa mukavan hallittavuuden sekä kaupungissa että moottoritiellä, nopea ja tasainen kiihtyvyys tekee C40 Rechargen ajamisesta innostavaa.

Google sisäänrakennettuna

Järjestelmään integroidut Google Assistant, Google Maps ja Google Play yhdistävät auton verkkoon ja avustavat ajon aikana. Sano vain "Hey Google", niin pääset alkuun

 


 

Valmistettu kunnioittavasti

C40 Recharge on ensimmäinen Volvo, jonka sisustus ei sisällä lainkaan nahkaa edes ohjauspyörässä, vaihteenvalitsimessa tai verhoilussa. Mielestämme tämä lähestymistapa edustaa uudenlaista, kunnioittavampaa ajattelua ylellisyydestä ja uutta tapaa käyttää materiaaleja autojen suunnittelussa.

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot