Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Uusien Volvo Long Range -lataushybridien akkujen kokoonpano on aloitettu Suomessa 

Volvo Long Range -lataushybridien akkujen kokoonpano on aloitettu Suomessa

Uusien Volvo Long Range -lataushybridien akkujen kokoonpano on aloitettu Suomessa 

Valmet Automotiven uusi akkutehdas Salossa vastaa kaikkien Göteborgissa ja Charlestonissa valmistettavien 90- ja 60-sarjan Volvon lataushybridien akkutarjonnasta. Volvon korkeajänniteakut kootaan uutta teknologiaa edustavalla tuotantolinjalla. Volvon akkujen tuotanto työllistää Salon tehtaalla noin 250 henkilöä.

Uusi suuremman kapasiteetin akku pidentää merkittävästi toimintamatkaa pelkällä sähköllä ajettaessa, vähentää CO2-päästöjä sekä parantaa suorituskykyä ja ajettavuutta.

Uusi Long Range -mallien hybridivoimansiirto kasvattaa toimintamatkan sähköllä ajettaessa jopa 90 kilometriin* yhdellä latauksella, joten useimmat Volvo -kuljettajat, joilla on säännöllinen latausmahdollisuus, voivat ajaa uudella Volvon lataushybridillä päivittäiset matkat pelkällä sähköllä.

”Suomen suosituimmat lataushybridit ovat parempia kuin koskaan ennen, ja on mahtavaa, että niissä on kotimainen kädenjälki” toteaa Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

Lue koko lehdistötiedote täältä.

 
 

TUTUSTU LONG RANGE -MALLEIHIN

 

 
 *Toimintamatka vaihtelee mallikohtaisesti. Toimintamatka WLTP-ajosyklin mukaan hallituissa olosuhteissa uudelle autolle. Todellinen toimintamatka voi vaihdella.