Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo Long Range -lataushybridit - huolettomasti Volvo Yksityisleasingilla - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo Long Range -lataushybridit - huolettomasti Volvo Yksityisleasingilla

Volvo Long Range -lataushybridit - huolettomasti Volvo Yksityisleasingilla

 

Volvo XC60- ja XC90-malleihin nyt huippuedut!

 • Volvo -talvirengaspaketti vain 490 € - etusi jopa 2 100 €!
 • Volvo Alkuperäiset lisävarusteet nyt -15 %.

 

Sähkö- ja polttomoottorin parhaimmat puolet aidosti yhdessä autossa. Pitkä, jopa 77 km (XC60) sähköinen toimintamatka, melkein tuplaantunut sähkömoottorin teho sekä One Pedal Drive -toiminto mahdollistavat lähes täyssähköauton kaltaisen ajokokemuksen. Ottaen huomioon, että premium-auton omistaja ajaa keskimäärin alle 50 kilometriä päivässä***, voivat useimmat Volvo-kuljettajat, joilla on kotilatauslaitteisto, suorittaa päivittäiset ajomatkansa puhtaasti pelkällä sähköllä.

Volvo Long Range -mallisto on varustettu viimeisimmällä lataushybriditeknologialla, jonka ansiosta polttomoottoria tarvitsee hyödyntää aiempaa vähemmän. Tilanteen sitä vaatiessa, Volvon edistyksellinen voimansiirto ottaa polttomoottorin saumattomasti käyttöön - joka niin ikään on uudistunut ja on entistä taloudellisempi sekä vähäpäästöisempi.

Aito Volvo. Vaikka mallit ovat kokeneet uudistuksen, tarjoavat ne myös kaikki Volvolle tyypilliset turvavarusteet ja kattavat lisävarusteet, joihin lukeutuu mm. innovatiiviset kuljettajaa avustavat teknologiat, käytännöllinen vetokoukku sekä helppolukuinen latauskartasto Google Maps -palvelussa.

 

Saatavilla myös urheilullisina T8-malleina, joissa teholukemat nousevat jopa 455 hevosvoimaan!

 

Tutustu ja kokeile! Olipa valintasi sitten Volvon XC60-, XC90-, V60-, S90- tai V90, takaamme, että yllätyt kuinka edistyksellisiä uudet Volvo Long Range -lataushybridit ovatkaan!

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Volvo XC60 lataushybridi

Testivoittaja nyt Volvo Yksityisleasingilla huippu kuukausierään:

Volvo XC60 T6 AWD Long Range Core aut. 699 €/kk* tai 68 072 € 

Kuukausierä sisältää talvirenkaat! 

 

Volvo Yksityisleasing sisältää:

 • Kiinteän kuukausihinnan esim. 36 kk
 • Valitut kilometrit esim. 10 000 km / vuosi
 • Ilman käsirahaa
 • Määräaikaishuollot ja sijaisauton niiden ajaksi
 • Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot ja uusinnan
 • Volvo Cars -mobiiliapplikaation ja Tiepalvelun 24/7

 

Paras lataushybridi-katumaasturi 2022 - Volvo XC60 T6 AWD Long Range Inscription Edition A 

Tekniikan Maailma vertaili keväällä 2022 Volvo XC60:ta ja neljää sen haastajaa premium-lataushybridimaastureiden sarjassa.

Voittajasta ei ole epäselvyyttä: myyntisuosikki Volvo XC60 on vertailuvoittaja. Menestys perustuu tasaisuuteen, yhdelläkään osa-alueella Volvo ei saa kahdeksikkoa huonompaa arvosanaa. Ilman suurempaa Long Range -ajoakkua vertailuvoittoa ei olisi tullut: kulutuksen kiitettävä arvosana perustuu etenkin erinomaiseen toimintamatkaan sähköajolla, ei niinkään pihiin polttomoottoriin. Tutustu lisää Tekniikan Maailman artikkeliin.

 

Ei ihme, että testivoittaja Volvo XC60 on Suomen ylivoimaisesti suosituin lataushybridi**. Long Range -mallissa on jopa 77 km*** sähköinen toimintasäde! 

 

 
VARAA KOEAJO

 

 

Volvo XC60 T6 AWD Long Range Core aut. alkaen: autoveroton hinta 65 500 €, autovero 1 972,19 €, toimituskulu 600 €, yhteensä 68 072,19 €. EU-yhd. 1,0 l/100 km, CO2 23 g/km (WLTP). Kuvan auto lisävarustein.
*Volvo Car yksityisleasing (ALD Yksityisleasing) esimerkkilaskelma: Volvo XC60 T6 AWD Long Range Core aut. 36kk/30tkm - ensierä 3.000 €: Kuukausivuorka tasaerin (1-36) alkaen 698,75 €. Yhteenlasketut vuokrat koko sopimusajalta alkaen 25.155,00 €. Ylikilometriveloitus 20,33 €/km (sis. ALV) Laskelma sisältää auton käyttöoikeuden, Volvo talvirenkaat ja huollot. ALD Yksityisleasing on Axus Finland Oy:n yksityisleasingtuote. Tarjous koskee vain uusia asiakastilauksia ja on voimassa rajoitetun ajan. Kysy lisää myyjiltämme!
**Suomen ylivoimaisesti suosituin ladattava hybridi ja suosituin Volvo alkuvuonna 2022 on XC60 706 auton rekisteröinneillä, joista ladattavia hybridejä on 611 kappaletta.
***Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

 


 

Volvo XC90 - Uuden ajan ajokokemus.

T8 AWD Long Range Core High Performace Plus 998 €/kk* tai 97 528 € 

Kuukausierä sisältää talvirenkaat! 

 

Volvo Yksityisleasing sisältää:

 • Kiinteän kuukausihinnan esim. 36 kk
 • Valitut kilometrit esim. 10 000 km / vuosi
 • Ilman käsirahaa
 • Määräaikaishuollot ja sijaisauton niiden ajaksi
 • Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot ja uusinnan
 • Volvo Cars -mobiiliapplikaation ja Tiepalvelun 24/7

 

Ei kompromisseja

Sähköistetty lataushybridi kuljettaa sinut huomiseen tämän päivän oppeja unohtamatta. Yhden polkimen ajo ja neliveto tekevät XC90 Rechargesta ketterän, mutta samalla tasaisen tehokkaan ja varman ajettavan. Sähköinen toimintamatka jopa 68 km**!

 
 
VARAA KOEAJO
 
 
Volvo XC90 T8 AWD Long Range High Performance Plus. alkaen: autoveroton hinta 94 000 €, autovero 2 928,26 €, toimituskulut 600 €, yhteensä 97 528,26 €. Kulutus EU-yhd. 1,3 l/100 km, CO2 30 g/km. Kuvan auto lisävarustein.
*Volvo Car yksityisleasing (ALD Yksityisleasing) esimerkkilaskelma: Volvo XC90 T8 AWD Long Range High Performance Plus 36kk/30tkm - ensierä 6.755 €: Kuukausivuorka tasaerin (1-36) alkaen 998,89 €. Yhteenlasketut vuokrat koko sopimusajalta alkaen 35.960,04 €. Ylikilometriveloitus 26,43 €/km (sis. alv). Laskelma sisältää auton käyttöoikeuden, Volvo talvirenkaat ja huollot. ALD Yksityisleasing on Axus Finland Oy:n yksityisleasingtuote. Tarjous koskee vain uusia asiakastilauksia ja on voimassa rajoitetun ajan. Kysy lisää myyjiltämme!
**Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.
 

 
***Perustuu konsultointiyritys Sigman tutkimukseen. Sigman tutkimus sisältää tilastotietoja keskimääräisistä päivittäisistä ajomatkoista Kiinassa, Yhdysvalloissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa ja Iso-Britanniassa. Volvo Carsin uusi Long Range -lataushybridimallisto tarjoaa pidemmän toimintamatkan yhdellä latauksella - Volvo Car Finland (cision.com)

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot