Volvo S60 Recharge

Dynaaminen skandinaavinen lataushybridi-sedan, joka puhuu muutoksen puolesta.

Täydellinen tielle. Täydellinen planeetalle.

Dynaaminen skandinaavinen lataushybridi-sedan, joka puhuu muutoksen puolesta.

Tässä on S60 Recharge. Tämä dynaaminen ladattava sedan on suunniteltu urheilulliseen ajoon, planeettamme parhaaksi. Dynaamisen ladattavan hybridisedanin sähkö- ja bensiinimoottorit tekevät täydellistä yhteistyötä – tuloksena vähemmän päästöjä, enemmän vetovoimaa ja tehoa käyttöösi.

Katso Volvo S60 hinnasto.

 

Uuden ajan ajokokemus.

Olet askeleen lähempänä ympäristöystävällisempää liikkumista.

  • 84 km toimintamatka sähköllä*
  • 455 hv teho
  • 20 g/km CO2-päästöt*
  • 0.9 l/100 km polttoaineenkulutus*

 

Ei kompromisseja

Sähköistetty lataushybridi kuljettaa sinut huomiseen tämän päivän oppeja unohtamatta.

 

Ketterä liikkeissään

Yhden polkimen ajo ja neliveto tekevät S60 Rechargesta ketterän, mutta samalla tasaisen tehokkaan ja varman ajettavan.


Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

 

Hienosäädä ajokokemustasi valitsemalla tilanteeseen sopiva ajotapa, yhdellä painikkeella

Tasapainoista ajoa

Kaikissa Recharge-lataushybrideissämme on yksi akku, joka on sijoitettu auton keskelle. Näin paino jakautuu täydellisen tasaisesti, mikä tekee ajamisesta nautinnon. Hienosäädä ajokokemustasi valitsemalla tilanteeseen sopiva ajotapa, yhdellä painikkeella: Pure käyttää vain sähkömoottoria ja sopii päästöttömään työmatkailuun, Hybrid optimoi polttoainetehokkuuden ja Power takaa korkean suorituskyvyn. AWD-tila on tehty tilanteisiin, joissa tarvitaan enemmän pitoa.

 

Voit myös valita sisustaan uuden räätälöidyn villasekoiteverhoilumme mikä on kaunis, kestävä ja miellyttävä.

Ilmaise itseäsi

Oikeanlaisella ulkoasulla teet autosta itsesi näköisen. Inscription tuo elämääsi ylellisyyttä, kun taas R-Design nostaa esiin urheilullisen puolesi. Voit myös valita sisustaan uuden räätälöidyn villasekoiteverhoilumme mikä on kaunis, kestävä ja miellyttävä. Se antaa S60 Rechargelle yksilöllisen ilmeen.

 

Tehosta turvallisuutta

  • Turvaa paikkasi: Neljä tarkkaa kameraa muodostaa 360° pysäköintinäkymän, joten voit kurvata mihin tahansa pysäköintiruutuun luottavaisin mielin.
  • Pelasta päivä: Älykäs kuljettajaa avustava tekniikka voi estää törmäyksiä havaitsemalla muut ajoneuvot, jalankulkijat, pyöräilijät ja isot eläimet – sekä päivällä että yöllä.
  • Turvaamme selustasi: Risteävän liikenteen varoituksella varustettu kuljettajan avustin auttaa selviämään tiukoista paikoista. Järjestelmä varoittaa lähestyvistä ajoneuvoista ja jarruttaa automaattisesti uhkaavien törmäysten estämiseksi.
  • Turvaa paikkasi: Neljä tarkkaa kameraa muodostaa 360° pysäköintinäkymän, joten voit kurvata mihin tahansa pysäköintiruutuun luottavaisin mielin.
  • Valmistaudu edessä olevaan: Pilvipohjaisen tiedonsiirron ansiosta voit vastaanottaa ja jakaa tietoja teiden kunnosta. Reaaliaikaisen tiedon avulla sinä ja muut tienkäyttäjät tiedätte, mitä edessä odottaa.
  • Pysy tiellä: Suistumisenestojärjestelmämme avustaa ohjausta ja jarrutusta, jos ohjaudut vahingossa kohti tien reunaa.

 

 

Oikeanlaisella ulkoasulla teet autosta itsesi näköisen. Inscription tuo elämääsi ylellisyyttä, kun taas R-Design nostaa esiin urheilullisen puolesi.

Sinun ehdoillasi

Comfort-, Eco- ja Dynamic-ajotiloilla varustettu aktiivinen alusta mukautuu ajotapaasi heti. Valitse tila, joka vastaa tarpeitasi – tai luo itsellesi kokonaan uusi tila.

 

Terästä aistisi

Tuulilasinäytöstä voit esimerkiksi tarkkailla nopeuttasi, seurata navigointiohjeita ja vastata puheluihin. Eikä katsetta tarvitse irrottaa tiestä. Paranna matkakokemusta avattavan ja kallistettavan panoraamakaton avulla, näin voit nauttia ulkoilmasta ja maisemasta aina kun haluat. Avoin taivas kosketusetäisyydellä.

 

Hallitse tietä

Tulipa sadetta, aurinkoa, räntää tai lunta – mikään ei pidättele sinua. Kuljettajaa avustava tekniikka ja neliveto tekevät ajotuntumasta tarkan ja luotettavan. Ajomukavuutta lisää kaarteisiin mukautuva kuljettajan avustin, mikä muuttaa vakionopeutta automaattisesti. Tämä lisää tarkkuutta lähes kaikissa ajo-olosuhteissa.

 

VARAA KOEAJO

 

S60 Recharge T8 AWD -lataushybridin luvut perustuvat vakioiduissa testioloissa saatuihin WLTP-tietoihin. Todellinen toimintamatka, hiilidioksidipäästöt ja polttoaineenkulutus vaihtelevat ajotavan ja muiden ulkoisten tekijöiden mukaan.