Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo S90 yritysautona: ajan tuomaa ylellisyyttä - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo S90 yritysautona: ajan tuomaa ylellisyyttä

Volvo S90 yritysautona

Ajan tuomaa ylellisyyttä

Siellä, mistä Volvo tulee, ylellisyys tarkoittaa vähemmän esillä oloa ja pröystäilyä ja enemmän yksinkertaisuutta ja vapautta. S90 on suunniteltu näiden arvojen mukaisesti. Se tekee ajamisesta mukavampaa, nautinnollisempaa ja turvallisempaa. Työsuhdeautoilijat voivat keskittyä paremmin itselleen tärkeisiin asioihin liiketoiminnassa ja elämässä. 

 

Aikaa olla tuottoisa

S90-mallin intuitiivinen tekniikka tarjoaa työsuhdeautoilijalle ylellisyyttä, joka tunnetaan aikana. Apple CarPlay™ ja Android Auto integroivat kuljettajien digitaalisen elämän saumattomasti auton Sensus Connect -käyttöliittymään. 

Suorituskykyä ilman kompromisseja

Matalat päästöt, verohelpotukset ja pienemmät polttoainekulut – yhdessä tehokkaan suorituskyvyn ja hienostuneen ajokokemuksen kanssa – tekevät S90 T8 Twin Engine -mallista houkuttelevan vaihtoehdon. Hybridiautojen leasingkustannukset ovat tällä hetkellä hyvin kilpailukykyisellä tasolla eri leasingyhtiöissä. 

Pienemmät riskit

S90:n IntelliSafe-ominaisuudet suojelevat kuljettajia sekä yrityksen liiketoimintaa ja tasetta. City Safety -järjestelmä osaa tunnistaa autot, pyöräilijät, suuret eläimet ja jopa jalankulkijat ja toimii ajon aikana aktiivisesti onnettomuuksien välttämiseksi. Näin sinä vältytään myös ylimääräisiltä kustannuksilta. 

Tekee ajamisesta yksinkertaisempaa

Uudessa S90-mallissa on Pilot Assist -tekniikka, joka auttaa kuljettajia pysymään oikealla kaistalla ja ylläpitämään asetettua turvaväliä edessä olevaan autoon. Tätä kutsutaan puoliautonomiseksi ajamiseksi, ja se tukee kuljettajaa kaikissa liikenneolosuhteissa nopeuteen 130 km/h asti. Kuljettaja saapuu aina perille kohteeseensa rentoutuneina ja tilanteen tasalla. 

Täydellistä harmoniaa

Laatuaika ei mene koskaan hukkaan S90-autossa. Premium Sound by Bowers & Wilkins -audiojärjestelmä on suunniteltu auton sisätilojen varten. Ilmajäähdytteinen subwoofer on integroitu auton rakenteeseen, ja kojetaulun diskanttikaiutin elävöittää kuuntelukokemusta. 

Houkutteleva vaihtoehto

Yli 30 autoalan palkintoa voittanut Volvo S90 tekee autokannastasi houkuttelevamman kuljettajille, jotka arvostavat hienostunutta ylellisyyttä. Se auttaa työnantajaa pitämään kiinni arvokkaista työntekijöistä.

 

Business-mallin varusteet vakiovarusteiden lisäksi

  • Polttoainetoiminen lämmitin ajastimella
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Lämmitettävä takaistuin (reunapaikat) tai vaihtoehtoisesti integroidut lastenistuimet
  • Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet

 

Volvo S90 alkaen 114 g/km CO2 | 4,3 l/100 km. Katso hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot