Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo V40 ja yrityksesi autokanta: erotu kilpailijoista - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo V40 ja yrityksesi autokanta: erotu kilpailijoista

Volvo V40 ja yrityksesi autokanta: erotu kilpailijoista

Yritysmaailmassa kannattaa olla erilainen. Volvo V40:n omintakeisen tyylin ansiosta auton jokainen yksityiskohta on uusi tilaisuus saada sen kuljettaja ja tämän työnantajayritys erottumaan joukosta. 

 

Lähtemätön vaikutelma

V40 on tulvillaan upeita ominaisuuksia Thorin vasara -LED-ajovaloista säädettävän digitaalinäytön kirkkaaseen valaistukseen. Huomaat eron välittömästi.

Vaivatonta tuottavuutta

Sensus Connect -järjestelmän intuitiiviset säätimet tekevät digitaalisen maailman sisältöjen käytöstä tien päällä helppoa. V40-autossa vietetty aika ei ole hukkaan heitettyä aikaa. 

Työmatkalla kätevä ominaisuus autossa on Volvo On Call –sovellus. Sen avulla voi valmistautua edessä häämöttävään matkaan älypuhelinta käyttämällä. Määränpään pystyy lähettämään mobiililaitteesta V40:n navigointijärjestelmään ja jopa synkronoida sovelluksen kalenterin kanssa niin, että järjestelmä muistuttaa tapaamisista ja antaa niihin ajo-ohjeet. 

Turvallisempi yritysauto

V40:n IntelliSafe-ominaisuudet auttavat välttämään onnettomuuksia. City Safety, risteävän liikenteen varoitin ja törmäysvaroitin automaattisella täysjarrutuksella toimivat koko ajan aktiivisesti estääkseen onnettomuuksia ja niihin liittyviä kustannuksia.

Nämä turvallisuusinnovaatiot suojelevat niin kuljettajan turvallisuutta kuin yrityksen taloudellista tulostakin. 

Erotu joukosta

Yksilöllinen yritys vaatii yksilöllisen yritysauton. V40 on houkutteleva valinta jokaisen yrityksen autokantaan ja tarjoaa kuljettajille aidosti erilaisen vaihtoehdon.

 

Volvo V40 alkaen 89 g/km CO2 | 3,4 l/100 km. Katso hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot