Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo V60 yritysautona: luotu nykyaikaiselle työsuhdeautoilijalle - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo V60 yritysautona: luotu nykyaikaiselle työsuhdeautoilijalle

Uusi Volvo V60 yritysautona

Luotu nykyaikaiselle työsuhdeautoilijalle

Nykyaikainen liiketoiminta vaatii myös autoilta uudenlaista lähestymistapaa. Kunnianhimo ja innovointi ovat edelleen keskeiset menestyksen tekijät kaikessa liiketoiminnassa, mutta näiden lisäksi Volvon kehitystyössä on huomioitu myös nykymaailman mukaiset arvot ja ihanteet. 

Tältä pohjalta luotiin uusi V60 Sportswagon. Se on innovatiivinen kokonaisuus uraa uurtavien turvallisuustekniikoiden, puoliautonomisen ajotekniikan ja luokkansa parhaiden säilytystilojen ansiosta, mutta auton suunnittelufilosofiaa ovat ohjanneet myös edistykselliset arvot. 

 

Auto, jolla on omatunto

Uusi V60 on saatavilla myös hybridiversiona T8 Twin Engine -voimansiirron kanssa. Plug-in-hybridiversio yhdistää perinteisen bensiinimoottorin sähkömoottoriin ja mahdollistaa päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla. Auton lataaminen latausasemassa on siis tärkeää ja puhtaasti liiketoimintanäkökulmasta tämä auttaa yritysautokustannusten pienentämisessä. Se osoittaa myös yrityksen sitoutumisen ympäristöasioihin ja sosiaaliseen vastuuseen. 

Hybridiautojen leasingkustannukset ovat tällä hetkellä hyvin kilpailukykyisellä tasolla eri leasingyhtiöissä.

Suojaa ihmisille

IntelliSafe-toiminnot ovat vakiona uudessa V60:ssä. Ne suojaavat kuljettajaa vaaroilta ja asiakasyritystä luonnollisesti onnettomuuksista aiheutuvilta kustannuksilta. Esimerkiksi City Safety -järjestelmä osaa tunnistaa autot, pyöräilijät, suuret eläimet ja jopa jalankulkijat ja toimii aktiivisesti estääkseen onnettomuudet auttamalla kuljettajaa jarruttamaan ja ohjaamaan autoa. 

Edistykselliset arvot, edistyksellinen tekniikka

Uuden V60-mallin perusta on skaalautuva SPA-alusta. Tätä modulaarista valmistusprosessia on alun perin käytetty Volvon 90-sarjan malleissa. Se antaa kuljettajien käyttöön monia palkittuja tekniikoita. 

Sensus Connect -tieto- ja -viihdejärjestelmä pitää kuljettajan yhteydessä muuhun maailmaan myös tien päällä. Hän voi olla työmatkoillaan entistä tuotteliaampi. Volvo On Call -sovelluksella kuljettajat voivat käyttää auton toimintoja etäältä lähes mistä tahansa. Näihin toimintoihin kuuluvat esimerkiksi ajopäiväkirjan tai polttoainetoimisen lämmittimen käyttäminen. 

Ei kompromisseja

Uusi V60 on ihanteellinen valinta edistyksellisille yrityksille, jotka haluavat tuloksia ilman kompromisseja. Tämä auto on suunniteltu kuljettajaa, asiakasyritystä ja myös ympäröivää maailmaa varten. 

 

Business -mallin varusteet vakiovarusteiden lisäksi

  • Polttoainetoiminen lämmitin ajastimella
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Lämmitettävä takaistuin (reunapaikat) tai vaihtoehtoisesti integroidut lastenistuimet
  • Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet

 

Volvo V60 alkaen 114 g/km CO2 | 4,3 l/100 km. Katso hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ