Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

huippuedut Volvo V90 CC ostajalle Wetteriltä

VOLVO V90 CROSS COUNTRY

Hallitse kaikki maantiet

Tulipa sadetta, aurinkoa, räntää tai lunta – mikään ei pidättele sinua. Kuljettajan aputeknologia ja kehittynyt neliveto takaavat itsevarman ajokokemuksen käytännössä kaikissa tieolosuhteissa.

Katso Volvo V90 Cross Country hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

 


 

Lähde matkaan

Pysy liikkeessä. Neliveto, Off Road -ajotila, alamäkihidastin, suuret vanteet ja runsas maavara vievät sinut perille – riippumatta siitä, kuinka huonokuntoisilla teillä päätät ajaa.

Hienostunut ajettavuus

Kevythybridivoimansiirto ottaa talteen jarrutusenergiaa ja säästää näin polttoainetta. Nauti sulavasta ajettavuudesta heti liikkeelle lähdettäessä.

Ylläpidä tasoasi

Nopeasti reagoiva takailmajousitus ylläpitää auton korkeutta, vakautta ja mukavuutta ja tekee ajomatkoista sulavia matkatavaroiden määrästä riippumatta.

Tee vaikutus

Tutki maailmaa tyylillä auton uusittujen ulkoisten piirteiden, kuten uuden säleikön, spoilerin, suojalevyn ja täys-LED-takavalojen, ansiosta.

Hyödynnä tilaa

Runsaat ja laajennettavat tilat antavat paljon vapauksia rentoon matkantekoon, olipa edessäsi kuinka huikea seikkailu tahansa. Kokoa perhe yhteen, pakkaa kaikki matkatavarat mukaan ja ota elegantti irtiotto arjesta.

Turvaa paikkasi

Neljä teräväpiirtokameraa näyttävät 360° lintuperspektiivin auton lähiympäristöstä, joten voit liikkua ahtaissakin paikoissa itsevarmasti – olitpa sitten kaukana kaikesta tai keskellä kaupungin vilkasta pysäköintialuetta.

Avoin taivas

Avattavan ja kallistettavan panoraamakaton ansiosta voit nauttia raikkaasta ilmasta ja ihastella maisemia. Avoin taivas sormenpäidesi ulottuvilla – ulkoilmassa voi viettää aikaa monin eri tavoin.

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot