Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC40 Recharge - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC40 Recharge

Volvo XC40 Recharge 

XC40 Recharge. Volvon ensimmäinen täyssähköauto.

Täyssähköinen, kompakti citymaasturi sopii niin moderniin urbaaniin elämäntyyliin kuin muihinkin tarpeisiin. XC40 ei pakota sinua valitsemaan tehokkuuden ja vastuullisuuden välillä. Istuudu autoon, valitse ajosuunta ja nauti yhden polkimen ajosta, kahden sähkömoottorin tehosta ja nelivedosta täysin ilman pakokaasupäästöjä.

 • Yli 400 km toimintamatka*
 • Akun lataus 0-80 % noin 33 minuutissa**
 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 4,9s***
 • Google sisältyy

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

*Oulun toimipisteemme automyynti palvelee jatkossa myös Kuusamossa

 

VARAA KOEAJO

 


 

Uusi etuvetoinen Volvo XC40 Recharge täyssähköauto. Alk. 45.300 €** 

Kaikki sisältyy hintaan.

Uusi XC40 Recharge tuo Premium-luokan täyssähköauton yhä useampien ulottuville. Se on houkutteleva myös työsuhdeautoksi. Ja se on kaikkea, mitä voit Volvolta odottaa. Nautit skandinaavisesta ylellisyydestä, äänettömästä ajamisesta nollapäästöillä ja integroiduista Googlen palveluista.

Etuvetoinen, yksimoottorinen XC40 Recharge on malliston toinen täyssähköinen XC40-versio, kaksimoottorisen XC40 Recharge Twin -mallin ohella. Uutuus kehittää 231 hevosvoimaa tehoa 70 kWh:n akusta, ja sen arvioitu toimintamatka yhdellä latauksella on 400 km (WLTP). Akun voi ladata 10:stä 80 prosenttiin noin 30 minuutissa pikalatausjärjestelmällä (150 kW).

 

 

XC40 Recharge -täyssähköauto on nyt tilattavissa.

Hinta alk. 45.300 €**. Auto on saatavilla kolmella eri varustetasolla, joista kahden hinnat jäävät alle valtion sähköautojen hankintatuen 50 000 € hintarajan (hankintatuki 2000 €).

 

Huolenpitopaketti sisältää huollot, takuun, tiepalvelun ja halutessasi myös vakuutuksen ja kotilatauslaitteiston. Uusi etuvetoinen XC40 Recharge täyssähköauto on houkutteleva myös työsuhdeautoksi. Käyttöedun verotusarvo on alk. 535 €/kk ja vapaan edun alk. 580 €/kk.

 

 • 400 km toimintamatka
 • 7,4 s 0-100 km/h
 • Google sisältyy
 • 535 €/kk Käyttöedun verotusarvo alkaen

* WLTP sähköajokantama (arvio)
** Kokonaishinnassa on huomioitu budjettiriihessä päätetty autoveron poisto sekä valtion hankintatuki.

 


 

Hintaetu pikalautauksiin Volvo XC40 täyssähköauton käyttäjälle 0,35 € / min

Alennushinta on automaattisesti käytössä Volvolta saadun Plugsurfing -latauskortin aktivoinnin jälkeen. 

 • Hintaetu on voimassa 12 kk ajan alkaen 1.7.2021.
 • Jos kortti aktivoidaan myöhemmin kuin 1.7.2021 on hintaetu voimassa 12 kk aktivointipäivästä eteenpäin


Latauskertojen määrää tai latausajan määrää ei ole rajoitettu 12 kk tarjousaikana.

Tarjous koskee ainoastaan Volvon toimittamilla Plugsurfing -latauskorteilla tehtyjä latauksia.

Miten latauskortin käyttö aloitetaan?
1. Lataa Plugsurfing -sovellus puhelimeesi
2. Luo oma Plugsurfing -tili
3. Aktivoi Volvolta saamasi latauskortti sovellukssa
4. Aktivoinnin voi tehdä myös tästä 

 


 

Volvo XC40 Recharge Twin Huoltoleasing nyt kampanjahintaan alkaen 689 €/kk

A1 Huoltoleasing ja ALD Yksityisleasing, esimerkkihinta 36 kk/30 000 km. Volvo XC40 Recharge Twin Plus, kokonaishinta 61 212,05 €. Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. A1 Huoltoleasing on Nf Fleet Oy:n huoltoleasingtuote ja ALD Yksityisleasing on Axus Finland Oy:n yksityisleasingtuote. Myös muita sopimuspituuksia saatavilla.

Hinnoittelu perustuu kiinteisiin kuukausivuokriin eli tuote ei edellytä käsirahaa tai suurempaa viimeistä erää. Auton arvon alenema on leasingyhtiön vastuulla. Ylikilometrit 0,20 e/km, kilometrimäärää pystyy päivittämään sopimuksen aikana. XC40 Recharge Twin Huoltoleasing on helppo, riskitön ja vaivaton tapa ajaa kilometrejä nollapäästöillä. Kiinteällä kuukausihinnalla saat sähköä, ajoneuvoveroja ja pesuja lukuun ottamatta kaiken autoiluun tarvitsemasi.

 

XC40 Recharge Huoltoleasing yksityishenkilöille ja yrityksille:

 • Autoon liittyvät rahoituskustannukset
 • Määräaikaishuollot
 • Sijaisauton määräaikaishuoltojen ajaksi
 • Pientarvikkeet (esim. pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä)
 • Huoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
 • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
 • Renkaiden vaihdot ja uusinnan
 • Katsastukset
 • Tiepalvelun 24/7
 • Halutessasi myös saat Liikennevakuutuksen sekä kaskovakuutuksen, jonka saat samalle kuukausilaskulle auton kanssa.

 


 

Täyskasko Volvo XC40 Recharge Twin -autoille 49 €/kk

Saat Volvia-täyskaskon Volvo XC40 Recharge Twin-malliin kiinteään kuukausihintaan kolmen vuoden ajaksi.

 • Volvian laajin kasko – sisältää lasi- ja lunastusturvan sekä sijaisauton 15 päiväksi
 • Omavastuu 150 €
 • Vahingot tai vuosikorotukset eivät vaikuta kaskon hintaan
 • Volvian kattava vakuutusturva ja toimiva korvauspalvelu
 • Saatavilla yksityishenkilöiden yksityiskäyttöön ostamille autoille
 • Etu edellyttää Volvian liikennevakuutusta
 • Vakuutukset myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, ja ne otetaan Ifin asiamiehenä toimivassa jälleenmyyjäliikkeessä

Sähköauton kaskovakuutus tavallista edullisemmin – kiinteään hintaan kolmeksi vuodeksi.

 


 

Volvo XC40 Recharge. Sähköautojen ykkönen Suomessa.

Volvon ensimmäisen täyssähköauton XC40 Rechargen vastaanotto on ollut mahtava: malli on Suomen suosituin sähköauto tänä vuonna 142 kpl rekisteröinneillä! XC40 Recharge on kaikkea, mitä Volvolta voi odottaa: nautit lähes äänettömästä ajamisesta nollahiilipäästöillä, ripeistä liikkeellelähdöistä ja nelivedon vakaudesta. Kaksi sähkömoottoria tuottaa puhdasta tehoa 408 hv. Toimintamatka (WLTP) on yli 400 km.

XC40 Recharge menestyi Tekniikan Maailman suuressa Talvisähköauto 2021 -vertailutestissä.

TM-vertailutestissä (3.3.2021) kiiteltiin etenkin XC40 Rechargen ajettavuutta maantiellä ja etenemiskykyä haastavilla mökkiteillä. Lisäksi nämä Volvon vahvuudet erottuivat:

 • Ainoa autoista, jolla saa vetää perävaunua
 • Nopein kiihtyvyys 5-60 km/h luistonesto kytkettynä
 • Suurin vääntömomentti

 


 

Recharge-mallistoon kuuluvat Volvon lataushybridi- ja täyssähköautot.


Katso video: Volvo. Recharged.

 


 

Tässä on XC40 Recharge.

Luokkansa paras navigointi

Autoon täysin integroitu Google Maps ja Google Assistantin mahdollistama handsfree-puheohjaus tuovat reaaliaikaiset liikennetiedot ja automaattisen reitityksen vaivattomasti avuksesi, jotta pääsisit perille helpommin.

Suunnittele lataaminen vaivattomasti

Sisäänrakennettu reittisuunnittelija voi ilmoittaa lataustarpeesta, kun virta alkaa vähetä. Se osaa myös suositella, missä ja milloin ladata, jotta matkasi sujuisi rennommin.

Aina ajan tasalla

XC40 Recharge on suunniteltu aloittamaan automaattisten langattomien päivitysten vastaanottaminen vuonna 2021. Kun ne ovat käytettävissä, saat nauttia autosta, joka paranee ajan kuluessa ja on aina ajan tasalla.

Uppoudu laadukkaaseen media- ja audiokokemukseen

XC40 Rechargessa voit hallita toimintoja todelliseen hands-free-tyyliin puhumalla Googlelle (Google Assistant ei tue suomen kieltä). Tutun käyttöliittymän kautta voit nauttia viihteestä ja pitää yhteyttä läheisiisi käyttämällä ainoastaan ääntäsi. Google Playn sovellukset ja huippuluokan Harman Kardon -äänijärjestelmä tuovat autosi lähemmäs sinua ja elämääsi kuin koskaan ennen.

 


 

Fiksut säilytystilat

Sisätiloista löytyy runsaasti fiksuja säilytysratkaisuja vesipulloille, treenikasseille, puhelimille, kannettaville tietokoneille, noutoruualle ja monille muille tarpeille – sekä oma lokero latauskaapeleille.

Tehostettua turvallisuutta

Neljä tarkkaa kameraa muodostaa 360° pysäköintinäkymän, joten voit kurvata mihin tahansa pysäköintiruutuun luottavaisin mielin.

Ympäristöystävälliset materiaalit

Kestävästi tuotettujen materiaalien käyttö on vain yksi tapa, jolla XC40 Recharge auttaa pienentämään omaa ympäristövaikutustaan. Esimerkiksi lattiaverhoilu on osittain valmistettu kierrätetystä muovista.

Luo oma täydellinen tilasi

Esilämmitys, esijäähdytys ja paljon muuta – Volvo Cars -sovelluksessa voit luoda autoon oman täydellisen tilasi yhdellä yksinkertaisella komennolla ennen matkalle lähtöä.*

 

 

* Volvo Cars -sovelluksen käyttöönotto mallivuoden 22 autoissa edellyttää, että XC40 Recharge on varustettu toimitettaessa digitaalisten palvelujen paketilla. Se sisältää neljän vuoden tilauksen, joka tarjoaa pääsyn kaikkiin käytettävissä oleviin sovelluksiin ja tietoihin. Neljän vuoden kuluttua voimaan astuvat uudet käyttöehdot.
**Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, lämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, sekä tieprofiilista.
*** DC-pikalataus enintään 150 kW optimaalisissa latausoloissa. Latausajat ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten ulkolämpötilasta, akun lämpötilasta, latauslaitteistosta sekä akun ja auton kunnosta.
**** Kiihtyvyyslukema koskee XC40 Recharge Twin -mallia.

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot