Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC40 työsuhdeautona: ota toimistosi mukaan matkalle - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC40 työsuhdeautona: ota toimistosi mukaan matkalle

Uusi Volvo XC40 työsuhdeautona

Ota toimistosi mukaan matkalle

Työskentelitpä minkä tyyppisessä organisaatiossa tahansa, olet taatusti huomannut kasvavan suuntauksen kohti innovaatioita ja joustavuutta. Erityisesti nuoret työntekijät arvostavat edistyneitä työskentelykäytäntöjä ja mahdollisuutta tehdä työtä missä tahansa. 

Uusi XC40 vastaa näihin vaatimuksiin. Tämä kompakti katumaasturi on intuitiivinen mobiilityötila, joka vapauttaa kuljettajansa arkisista huolista ja mahdollistaa keskittymisen olennaiseen. 

 

Auto, josta voi olla ylpeä

XC40 on voittanut Vuoden auto Euroopassa 2018 -palkinnon sekä Ison-Britannian What Car? Car of the Year -palkinnon. Sen rohkea ulkoasu kääntää katseita.

Vaivattomat yhteydet

Uuden XC40:n yhteystoiminnot ovat helppokäyttöisiä. Sensus Connect -tieto- ja -viihdejärjestelmää voi hallita sekä 9” kosketusnäytöllä, ohjauspyörän painikkeilla että ääniohjauksella.

Volvo On Call -sovellus antaa kuljettajan säätää auton polttoainetoimista lämmitintä mobiililaitteellaan, sillä voi lähettää määränpään navigointijärjestelmään ja jopa jakaa auton kollegoiden kesken – ja kaikki tämä älypuhelinta käyttämällä.

Pienemmät riskit ja kustannukset

Uuden XC40:n turvallisuusinnovaatiot suojaavat kuljettajia, yhtä lailla kuin työnantajaa ja yrityksen taloudellista tulosta. Uuden sukupolven City Safety, risteävän liikenteen varoitin ja kaistalla pysymisapu työskentelevät jatkuvasti onnettomuuksien välttämiseksi. Näin vältytään luonnollisesti myös onnettomuuksien aiheuttamilta lisäkustannuksilta.

Autosta löytyy tällä hetkellä bensiini- ja dieselversiot. Mallisto täydentyy myöhemmin myös hybridillä.

Asiallista säilytystilaa

Uuden XC40:n sisätilat on laadittu mahdollisimman helppokäyttöisiksi. Luokkansa parhaat säilytystilaratkaisut, kuten langaton puhelinlaturi ja ovilokerot, joihin mahtuu kannettava tietokone, on suunniteltu lisäämään työsuhdeautoilijan tuottavuutta ja tehokkuutta.

Kaikelle on paikkansa käden ulottuvilla, joten arki pysyy järjestyksessä. Kuljettaja voi keskittyä täysipainoisesti maantien tapahtumiin ja liiketoimintaan.

 

Business-mallin varusteet vakiovarusteiden lisäksi

  • Polttoainetoiminen lämmitin ajastimella
  • Lämmitettävä ohjauspyörä
  • Lämmitettävä takaistuin (reunapaikat) tai vaihtoehtoisesti integroidut lastenistuimet
  • Lämmitettävät tuulilasin pesusuuttimet

 

Volvo XC40 alkaen 131 g/km CO2 | 5,0 l/100 km. Katso hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ