Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC40 - Vuoden auto Euroopassa 2018 - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC40 - Vuoden auto Euroopassa 2018

Volvo XC40 - Vuoden auto Euroopassa 2018

Vuoden Auto Euroopassa 2018 – Täysin uusi Volvo XC40

Ensimmäinen kompakti katumaasturimallimme Volvo XC40 on äänestetty selvin numeroin Vuoden Autoksi Euroopassa 2018. Tuomaristo kiitti erityisesti mallimme laatua, muotoilua, jykevyyttä sekä tietenkin turvallisuutta.

Volvo XC40 on myös Tekniikan Maailman Kompaktit Premium-katumaasturit -vertailun voittaja (TM 1/2019). Volvo XC40 ottaa testivoiton tasaisen vahvalla suorittamisella. TM:n mielestä Volvon kaikki ajo-ominaisuudet ovat selvästi keskivertoa paremmat. Kehuja saavat myös sisätilat, tavaratila, alhainen melutaso sekä kosketusnäyttö.

Tilaratkaisut

  • Fiksuilla säilytysratkaisuilla varusteltu Volvo XC40 tekee elämästäsi helpompaa.
  • Liiketunnistimella varustetun tavaratilan lastaus ja purku on nyt entistä helpompaa.

Fiksua teknologiaa

Teknologiaa ihmiskosketuksella. Uudessa Volvo XC40:ssä voit käyttää kosketusnäyttöä tai antaa äänikomentoja.

Ylimääräinen silmäpari

City Safety on vakiovaruste jokaisessa Volvo XC40:ssä. Se tunnistaa toisia kulkuneuvoja, jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja suuria eläimiä tiellä ja varoittaa vaaratilanteen sattuessa apukuskin tavoin. Mikäli auto ei huomaa reaktiotasi se jarruttaa automaattisesti onnettomuuden estääkseen. 

Pitää sinut tiellä

Run-off road Mitigation -toiminto pitää sinut tiellä. Mikäli auto havaitsee, että olet tahattomasti suistumassa tieltä se ohjaa sinut takaisin kaistaviivojen sisään ja mikäli tarve, auttaa se myös jarrutuksessa, jotta pääset jatkamaan matkaa.

Visio turvallisuudesta

Volvo Cars on synonyymi tieturvallisuudelle. Olemme tunnettuja turvallisuuden edelläkävijöitä läpi historian. Innovointimme jatkuu ja visioimme, että vuonna 2020 kukaan ei enää kuole tai loukkaannu vakavasti uudessa Volvo -autossa.

Itsevarmuutta

Volvo XC40:n ajokorkeus takaa hyvän näkyvyyden. Ketterä ja herkkä ohjaus antavat hallinnan tunteen.

Viritetty äänelle

Nauti musiikista ilma-tuuletus bassokaiuttimista, jotka tuovat tarkan ja voimakkaan äänen. Valittavanasi on myös Harman Kardon Premium Sound audiojärjestelmän, mikäli haluat vielä mukaansatempaavamman kokemuksen.

Komentokeskus

Selkeät sisätila ja korkea istuma-asento antavat sinulle hallinnan tunteen. Kauniit yksityiskohdat sekä tarkasti valitut materiaalit ovat merkki ruotsalaisesta ammattitaidosta.

Seiso suorassa

Korkea maavara antaa Volvo XC40 voimakkaan asenteen ja loistavan näkyvyyden. Isot renkaat mukautuvat helposti tienpintaan. Katumaasturi, joka nostaa sinut seuraavalle tasolle.

Volvo XC40 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 32 300 €, autovero 7 426,87 €, toimituskulut
600 € kokonaishinta 40 326,87 €. EU-yhd. 4,9–7,1 l/100 km, CO2 127-166 g/km. Kuvan auto lisävarustein.

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot