Volvo XC40

Volvo XC40 - Tervetuloa koeajolle Wetterille!

Volvo XC40

Volvo XC40. Irrota johto ja lähde matkaan.

Suunniteltu kaupunkiin. Ja koko maailmalle.

Saatavilla on myös XC40-kevythybridiversioita bensiinimoottorin kanssa. Ne varmistavat sujuvan matkanteon vähentämällä polttoaineen kulutusta ja päästöjä mutta tarjoamalla enemmän tehoa.

Täysin sähköinen XC40 Recharge

Volvon ensimmäisen ylellisen SUV-täyssähköauton suorituskykyinen sähköinen voimansiirto tuottaa reaktiivisen ja vastuullisen ajokokemuksen.

 

Erotu joukosta

Rohkea ja ilmeikäs SUV-korimuotoilu kohtaa kompaktin tehokkuuden. Tutustu kaupungin sykkeeseen hukkumatta massaan.

Ole luova

Matkustamo on täynnä joustavia säilytystilaratkaisuja. Laukkukoukut, suuret ovilokerot, piilolokerot – sinä päätät, kuinka Volvo XC40 -autossasi matkustat.

Pysy yhteydessä

Apple CarPlay™ ja Android Auto™ tekevät kaikesta yksinkertaista tarjoamalla integroitujen viihdetoimintojen saumatonta hallintaa.

Jaa matkasi

Ystävät ja perheenjäsenet voivat tarvittaessa käyttää XC40-autoasi Volvo On Call -sovelluksella. Kestävää omistajuutta käytännölliseen kaupunkielämään.

Turvaa paikkasi

Neljä teräväpiirtokameraa näyttävät 360° lintuperspektiivin pysäköintialueesta, joten voit liikkua ahtaissakin paikoissa itsevarmasti.

Pelasta päivä

Älykäs kuljettajan aputeknologia voi tunnistaa vaaratilanteen ja auttaa välttämään onnettomuuden toisten ajoneuvojen, jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden kanssa – milloin tahansa, päivin ja öin.

Varmista selustasi

Kuljettajan aputeknologia ja risteävän liikenteen varoitin helpottavat ahtaasta paikasta liikkeelle lähtemistä. Järjestelmä varoittaa lähestyvistä ajoneuvoista ja jarruttaa automaattisesti törmäysvaaran uhatessa.

 

VARAA KOEAJO

 
Volvo XC40 -mallisto alkaen: autoveroton hinta 30 900 €, autovero 6 923 €, toimituskulut 600 €, kokonaishinta 38 423,60 €. EU-yhd. 7,0 l/100 km, CO2 158 g/km(WLTP). Kuvan autot lisävarustein.

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot