Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC60 yritysautona: varaudu odottamattomaan - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC60 yritysautona: varaudu odottamattomaan

Volvo XC60 yritysautona

Varaudu odottamattomaan

Liiketoiminnassa ennakointi tarkoittaa kykyä valmistautua potentiaalisiin riskeihin. Volvo XC60 osaa lukea maantietä, reagoi huippunopeasti tilanteisiin ja ohjaa kuljettajan turvaan pitäen samalla huolta myös toisista. 

XC60-mallilta voit odottaa maailmanluokan innovaatioita, jotka pitävät koko organisaation turvallisesti liikkeessä. 

 

Pienemmät riskit, pienemmät kustannukset

XC60:n monipuoliset, ennaltaehkäisevät turvallisuusominaisuudet, kuten kaistalla pysymisapu ja tieltä suistumisen esto suojelevat auton kuljettajaa. 

Uuden sukupolven City Safety ja kuollutta kulmaa tarkkaileva BLIS-järjestelmä sisältävät ohjaustuen kuljettajalle. Pienempi onnettomuusriski tarkoittavat yritykselle luonnollisesti myös pienempiä kustannuksia.

Edellä mainitut tekijät tekevät Volvo XC60:n elinkaarikustannukset poikkeuksellisen maltillisiksi. Se on yksi Suomen suosituimmista yritysautoista.

World Car of the Year

XC60:n Sensus Connect –kosketusnäyttöliittymä on suunniteltu uusiksi, tarjoamaan kuljettajalleen intuitiivisen tavan työskennellä tien päällä. Myös Volvo On Call -sovelluksella on uusi ulkoasu. Volvo On Callin avulla voi lähettää ohjeita kalenterista autoon, käyttää ajopäiväkirjaa, säätää polttoainetoimista lämmitintä etäältä, etsiä huoltoasemia, määrittää Wi-Fi-hotspotin ja paljon muuta. 

Tehokasta suorituskykyä pienemmillä CO2-päästöillä

XC60 on saatavilla myös hybridiversiona T8 Twin Engine -voimansiirron kanssa. Plug-in-hybridiversio yhdistää perinteisen bensiinimoottorin sähkömoottoriin ja mahdollistaa päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla. Auton lataaminen latausasemassa on siis tärkeää ja puhtaasti liiketoimintanäkökulmasta tämä auttaa yritysautokustannusten pienentämisessä. Se osoittaa myös yrityksen sitoutumisen ympäristöasioihin ja sosiaaliseen vastuuseen.

Hybridiautojen leasingkustannukset ovat tällä hetkellä hyvin kilpailukykyisellä tasolla eri leasingyhtiöissä. 

Menestyksen rakenne

Kaikki edellä mainitut innovaatiot ovat mahdollisia skaalautuvan alustan ansiosta, joka käyttää samoja moottori- ja sähköinfrastruktuureja eri malleissa. Organisoidun modulaarisen järjestelmänsä avulla Volvo pystyy tarjoamaan kuljettajalle helpomman pääsyn uusimman tekniikan pariin. Volvo on dynaamisten työsuhdeautoilijoiden tapaan varustautunut huolella tulevaisuuteen. 

 

Volvo XC60 alkaen 139 g/km CO2 | 4,5 l/100 km. Katso hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ

 

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot