Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC60 - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC60

Tervetuloa tutustumaan uuteen Volvo XC60 -malliin Wetterille!

Uusi Volvo XC60

Esittelyssä uuden sukupolven Volvo XC60. Koe rohkea muotoilu, kauniit ja käytännölliset sisätilat, uraauurtava huipputeknologia sekä ajonautinto jokaisella matkallasi.

Teknologiaa humaanisti

Volvo XC60:n kanssa toimiminen on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi. Keskikonsolin suuri näyttö on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Navigaatio ja viihde ovat vain kosketuksen tai äänikomennon päässä.

Tehty musiikkia varten

Kuule musiikki juuri kuten on tarkoitettu Bowers & Wilkinsin äänentoistolla. Nauti immersiivisestä, kristallinkirkkaasta äänestä.

Vapauta kätesi

Avaa ja sulje XC60:n tavaratila heilauttamalla jalkaasi auton takapuskurin alla. 

Voimaa ilman kompromisseja

Uusi Volvo XC60 on valittavissa T8 Twin Engine -voimansiirrolla, joka tarjoaa sinulle suorituskykyä, tehokkuutta sekä alhaiset päästöt. 

Kytkeydy tulevaisuuteen

Twin Engine -autot tarjoavat erittäin voimakkaan ja taloudellisen ajokokemuksen. Puhtaan akkusähkövoiman ja tehokkaan ja taloudellisen bensiinimoottorin yhdistelmä antaa uuden merkityksen joustavuudelle ja tarjoaa loistavaa ajettavuutta.
Volvon Twin Engine -plug-in-hybriditekniikka on otettu käyttöön jokaisessa vuoden 2014 jälkeen julkaistussa uudessa mallissamme, ja se tuottaa verratonta hybridivoimaa.

Määränpääsi

Löydä tiesi perille Sensus-navigaation avulla. Järjestelmän pystysuuntainen näyttö helpottaa käyttöä ja kohdepalvelut avaavat lisää arvokasta tietoa suoraan eteesi.

Vaivaton omistaa

Hallitse Volvo XC60:tä missä vain suoraan älypuhelimestasi Volvo On Call -sovelluksella. Tarkista polttoaineen määrä, lukitse tai avaa autosi ovet ja etähallitse lämmitystä vaivattomasti. 

 

VARAA KOEAJO

 

Volvo XC60 alk. 52 586 €.