Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo XC90: harkittu valinta yrityspäättäjän käyttöön - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo XC90: harkittu valinta yrityspäättäjän käyttöön

Volvo XC90

Harkittu valinta yrityspäättäjän käyttöön

Volvo XC90 täydentää yrityspäättäjän tarpeita, koska Volvo – samoin kuin vastuullinen johtajakin – harkitsee asioita huolellisesti ennen päätösten tekemistä. XC90 on järkevä valinta – pienimpiä ylellisiä yksityiskohtia ja innovaatioita myöten.

 

Tuottavuutta tien päällä

Sensus Connect mahdollistaa kuljettajansa keskittymisen työhön myös tien päällä. Apple CarPlay™- tai Android Auto -järjestelmää voi käyttää myös älypuhelimella. Toimintoja pystyy hallitsemaan kuljettajan istuimelta käsin joko 9” kosketusnäytöllä, ohjauspyörän painikkeilla tai ääniohjauksella. 

Innovatiivista suorituskykyä ja alhainen autovero

XC90:n uraa uurtava T8 Twin Engine -tekniikka yhdistää perinteisen bensiinimoottorin sähkömoottoriin, mikä mahdollistaa päästöttömän ajamisen lyhyillä matkoilla. Kuljettaja nauttii voimakkaasta suorituskyvystä maantiellä, ja yritys hyötyy matalien päästöjen veroeduista. Myös polttoainekustannukset pysyvät alhaisina kun autoa ladataan säännöllisesti. Kotilatausaseman voit tilata helposti Volvo –jälleenmyyjältä samassa yhteydessä auton tilaamisen kanssa. 

T8 Twin Engine ottaa myös huomioon ympäröivän maailmamme ja mahdollistaa ympäristöystävällisen ajotavan. Auton valinta viestii myös sitä käyttävän yrityksen arvoja. Hybridiautojen leasingkustannukset ovat tällä hetkellä hyvin kilpailukykyisellä tasolla eri leasingyhtiöissä. 

Suunniteltu suojaamaan kuljettajia

XC90:n monipuoliset turvallisuustoiminnot auttavat ehkäisemään onnettomuuksien syntyä. City Safety voi tunnistaa autot, pyöräilijät, suuret eläimet ja jopa jalankulkijat, ja se toimii koko ajan aktiivisesti onnettomuuksien estämiseksi auttamalla kuljettajaa jarruttamaan tai ohjaamaan autoa. Pilot Assist -järjestelmä tarjoaa puoliautonomisen auttavan käden maantiellä. 

Volvo pitää huolta jokaisesta yksityiskohdasta suojatakseen auton kuljettajaa riskeiltä ja asiakasyritystään onnettomuuksiin liittyviltä kustannuksilta. XC90 on huolellisen ja harkitsevan valinta.

 

Volvo XC90 alkaen 36 g/km CO2 | 5,2 l/100 km. Katso hinnasto.

 

VARAA KOEAJO

 

Wetterin yritysmyynti

Wetterin yritysmyynti tarjoaa kaikki yritysautoratkaisut oli kyseessä sitten auton osto tai leasing. Nimeämme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka vastaa siitä, että asiakkaan autoasiat ovat aina kunnossa ja että yhteistyö täyttää odotukset. Hyvän palvelun perustaksi meillä on asiantuntevat yritysautoammattilaiset, laaja uusien autojen valikoima, useita rahoitusvaihtoehtoja sekä kattavat ja monipuoliset huolto- ja oheispalvelut. Räätälöimme aina yrityskohtaisen auto- ja palvelukokonaisuuden, joka täyttää sekä käyttäjän että yrityksen autoasioista vastaavan toiveet.

 

LUE LISÄÄ