Etusivu Uudet autot Volvo - Uudet autot Volvo. Recharged. Kaikki Volvo -mallit saa nyt lataushybridinä. - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo. Recharged.

Volvo. Recharged.

 

Soita ja kysy lisää VOLVO -myynnistämme!

 

 

Vastuullista ylellisyyttä

Kokeile uudenlaista ajamisen ylellisyyttä, joka yhdistää auton tehokkuuden päästöttömyyteen. Volvo Rechargen teknologia, muotoilu ja ympäristöystävälliset materiaalit tekevät ajamisesta nautinnon.

Omistautunut turvallisuudelle

Turvallisuus on ollut Volvon ydinosaamista jo vuodesta 1927 asti. Recharge-malliston myötä tavoitteenamme on luoda markkinoiden turvallisimpia ladattavia autoja. Pidämme huolta ihmisistä ja heidän tulevaisuudestaan.

Pure on puhdas

Sekä Recharge-sarjan täyssähköautoja että lataushybridejä voi ajaa täysin päästöttömästi. Valitse lataushybridissä Pure-sähkötila, niin voit ajaa päivittäiset työmatkasi auton sähkömoottorin voimalla.

 

Recharge-mallisto

 

Citymaasturit

 • XC90 Recharge lataushybridi alk. 85 888 €
 • XC60 Recharge lataushybridi alk. 63 080 €
 • XC40 Recharge täyssähkö alk. 62 593 €
 • XC40 Recharge lataushybridi alk. 48 179 €

Farmarit

 • V90 Recharge lataushybridi alk. 61 547 €
 • V60 Recharge lataushybridi alk. 55 482 €

Sedan

 • S90 Recharge lataushybridi alk. 62 005 €
 • S60 Recharge lataushybridi alk. 56 621 €

 

Rechargen voimansiirtolinjat

 

Täyssähköauto

Joskus hiljainen ajo on tehokkainta – sähkömoottorista ei muodostu ajonaikaisia päästöjä, ja melua syntyy vähemmän kaikilla nopeuksilla. Suurella akulla ja kahdella sähkömoottorilla varustettu XC40 Recharge -täyssähköauto on askel puhtaaseen tulevaisuuteen.

Ei pakokaasupäästöjä

Ei hiilidioksidi- tai typpioksidipäästöjä pakoputkista ajon aikana. Pelkkää ajamisen vapautta ilman, että ympäristö joutuu sijaiskärsijäksi.

 Uusi ajokokemus

Täysin sähköinen voimansiirto tarjoaa innostavan, hiljaisen ja hienostuneen ajokokemuksen. Välitön vääntö varmistaa nopeat liikkeellelähdöt ja sulavan kiihtyvyyden kaikilla nopeuksilla.

Helppoa elämää

Suuri akku tarjoaa pitkän toimintasäteen, joten sinun ei tarvitse ladata autoa kovin usein. Ja kun on latauksen aika, se sujuu helposti ja kätevästi jopa kotioloissa.

XC40 Recharge

Volvon ensimmäinen SUV-täyssähköauto saapuu myöhemmin vuonna 2020. Se yhdistää aidon SUV-muotoilun, sähköisen voimansiirron, pitkän toimintasäteen ja käytännöllisyyden, jotta sinun ei tarvitse tinkiä kestävän kehityksen mukaisesta ajamisesta.

 

Kuinka täyssähköauto toimii?

Täyssähköauto saa voimansa akusta ja sähkömoottoreista. 

Kaksi sähkömoottoria

XC40 Recharge -mallin sähköinen voimansiirto koostuu kahdesta 150 kW:n/330 Nm:n sähkömoottorista. Ne tarjoavat sekä erinomaista suorituskykyä että sulavaa ajettavuutta.

 Jarrutusenergian talteenotto

Kun autolla jarrutetaan tai hidastetaan vauhtia, jarrutusenergiaa siirretään takaisin akkuun, mikä pidentää toimintasädettä. Tämä mahdollistaa myös yhden polkimen järjestelmän, joka tekee ajamisesta sulavampaa ja hallitumpaa.

 Tehokas akku

Suuri 78 kWh:n akku tarjoaa toimintasäteeksi yli 400 km*, ja se on helppo ladata kotona tai DC-pikalatausasemalla. Se mahdollistaa myös matkustamon tehokkaan esilämmityksen ja -viilennyksen.

* Toimintasäde realististen WLTP- ja EPA-ajosyklien mukaan hallituissa olosuhteissa uudelle ajoneuvolle. Todellinen toimintasäde voi vaihdella. Luvut perustuvat alustavaan tavoitteeseen. Ajoneuvon lopullinen sertifiointi on kesken.

XC40 Recharge -mallin sähköinen voimansiirto koostuu kahdesta 150 kW:n/330 Nm:n sähkömoottorista.

 

Lataushybridi

Vähemmän bensiiniä, enemmän mielihyvää. Recharge-lataushybrideissämme sähkö- ja polttomoottori tekevät yhteistyötä, ja kuljettaja voi hallita ajoa ja päästöjä vaihtamalla täyssähkötilan, tehotilan ja hybriditilan välillä.

Pienet tai jopa nollapäästöt

Sähkömoottori tukee polttomoottorin toimintaa ja mahdollistaa vähäiset CO2-päästöt. Pure-sähkötilassa ajettaessa voit ajaa lyhyempiä matkoja nollapäästöillä.

Erinomaista joustavuutta

Valittavana on kolme eri ajotilaa: voit ajaa nollapäästöillä Pure-sähkötilassa, nauttia vahvasta suorituskyvystä Power-tilassa tai maksimoida taloudellisuuden ja toimintasäteen Hybrid-tilassa.

Voimakas ajokokemus

Yhdistetty sähkö- ja bensiinivoima takaa vaivattoman suorituskyvyn ja sulavan ajettavuuden kaikissa olosuhteissa.

 

Lataushybridimallisto

Tehokas ja taloudellinen lataushybriditeknologia on saatavilla kaikkiin Volvo -malleihin.

 • V60 Twin Engine (5 Henkilöä)
 • XC60 Twin Engine (5 henkilöä)
 • XC90 Twin Engine (7 henkilöä)
 • S60 Twin Engine (5 henkilöä)

 

Kuinka lataushybridi toimii?

Volvon Twin Engine -lataushybridiautossa on sekä sähkö- että bensiinimoottori. Sähkötehoa varten autossa on akku, jota on helppo ladata kotona tai latausasemalla.

Kaksi moottoria

Auto yhdistää sähkö- ja bensiinivoiman. Moottorit toimivat sulavasti yhdessä ja erikseen ja tarjoavat taloudellisen ajokokemuksen.

 Kolme ajotilaa

Lataushybridimallit sisältävät erilaisia ajotiloja, jotka sopivat eri ajotilanteisiin. Valittavana on suorituskykyinen Power-tila, Pure-sähkötila sekä tasapainoinen Hybrid-tila.

 Akun lataaminen

Suurikokoinen akku tarjoaa toimintasäteeksi pelkällä sähköllä ajettaessa noin 40–50 km*. Akku on helppo ladata kotona tai latausasemalla. Se latautuu myös ajon aikana auton nopeuden hidastamisen yhteydessä.

 

 

VARAA KOEAJO

Volvo - Heti toimitukseen -uudet autot