Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset

Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset

Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset

Valtuutettu Kia-merkkihuolto Wetterillä!

Miksi valita merkkihuolto? Monestakin hyvästä syystä. Valtuutettu Kia-merkkihuolto pitää autosi parhaassa kunnossa merkkikoulutuksen saaneiden Kia-ammattilaisten voimin. Huollon yhteydessä autosi mahdolliset turvallisuuskampanjat tarkistetaan ja niiden suorittamisesta huolehditaan. Käytämme vain alkuperäisiä Kia-varaosia ja öljynvaihtojen yhteydessä Kiaöljyä, joka on kehitetty erityisesti Kia-malleja varten ja on saatavilla vain Kia-merkkihuollosta. Säännöllisesti Kia-merkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää paremmin arvonsa.

Oikea huolto, oikeaan hintaan. Kun arvostat laatua, haluat autollesi parasta sekä autosi kerralla kuntoon, valitse huoltopaikaksesi aina Kia-merkkihuolto. Et maksa koskaan turhasta, etkä koskaan liikaa.

 

Ota yhteyttä Kia-huoltoomme!

 

VARAA HUOLTO

 


 

Kia 7+ huolto-ohjelma 199 €

Vm. 2004 - 2015 Kia -autoihin sisältäen 24h-tiepalvelun.

Kia 7+ huolto on takuuajan ylittäneille autoille räätälöity huolto-ohjelma, jonka yhteydessä voit nauttia merkkihuollon ammattitaidosta ja alkuperäisistä Kia-varaosista – edullisesti ja tinkimättä laadusta. Nyt ei vanhempaakaan autoa tarvitse huollattaa missä sattuu, sillä 7+ huolto-ohjelma on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja sen lisäksi autosi huoltaa aina Kia-merkkikoulutettu mekaanikko.

 

Mitä Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää?

7+ huolto sisältää. mm. moottoriöljyn ja -suodattimen vaihdon, raitisilmasuodattimen vaihdon, tehdaskampanjoiden ja yli 30 tarkistuskohdan läpikäynnin huolto-ohjelman mukaisesti, ohjainlaitteiden ohjelmistopäivitykset sekä Kia 24h tiepalvelun vuodeksi veloituksetta. 7+ huollon yhteydessä jarrulevyt ja -palat -15 %.

 


 

Kia-merkkihuollon tarjoukset

Tarjoamme laajan valikoiman alkuperäisiä lisävarusteita, joiden avulla autosi vastaa vielä paremmin sinun tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Tarjoukset vm. 2010-2023 autoihin saatavuuden mukaan – tarjoukset koskevat vain tiettyjä Kia-malleja. Tarjoukset voimassa 31.3.2024 saakka.

 

Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset.

 


 

Kia-huolenpitosopimus

Huoletonta autoilua jopa 10 vuodeksi edullisella huolenpitosopimuksella. Solmimalla Kia-huolenpitosopimuksen uuden Kia-auton hankinnan yhteydessä, sen huolto- ja korjauskulut jäävät Kia-merkkihuollon vastuulle ennakolta sovittua kuukausimaksua vastaan. Voit siis huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Kia-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan maksamalla vain kiinteän kuukausierän.

Sopimus kattaa auton voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset osineen ja tarvikkeineen. Myös polttimot ja pyyhkimen sulat uusitaan tarvittaessa määräaikaishuoltojen yhteydessä tai liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa. Kolarin tai jonkin muun ulkoisen tekijän aiheuttaman vaurion korjaus ei kuulu huolenpitosopimukseen.

Sopimuksen sisältöä voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja liittää siihen esimerkiksi sijaisauto huollon ajaksi sekä renkaiden kausivaihdot.

 

VARAA HUOLTO

 


 

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa ostoksesi

Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Voit maksaa huollon ja varaosat kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Hae luottoa helposti kotona etukäteen nettihakemuksella, tekstiviestillä tai tee hakemus paikan päällä toimipisteissämme.

Tutustu lisää Wetteri-tiliin.

Wetteri-tilin luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 

HAE LUOTTOA