Etusivu Ajankohtaista Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset - Ajankohtaista Wetterillä

Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset

Kia merkkihuolto

Ajankohtaiset Kia-huollon tarjoukset

Valtuutettu Kia-merkkihuolto Ylivieskan toimipisteellä

Miksi valita merkkihuolto? Monestakin hyvästä syystä. Valtuutettu Kia-merkkihuolto pitää autosi parhaassa kunnossa merkkikoulutuksen saaneiden Kia-ammattilaisten voimin. Huollon yhteydessä autosi mahdolliset turvallisuuskampanjat tarkistetaan ja niiden suorittamisesta huolehditaan. Käytämme vain alkuperäisiä Kia-varaosia ja öljynvaihtojen yhteydessä Kiaöljyä, joka on kehitetty erityisesti Kia-malleja varten ja on saatavilla vain Kia-merkkihuollosta. Säännöllisesti Kiamerkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää paremmin arvonsa.

Oikea huolto, oikeaan hintaan. Kun arvostat laatua, haluat autollesi parasta sekä autosi kerralla kuntoon, valitse huoltopaikaksesi aina Kia-merkkihuolto. Et maksa koskaan turhasta, etkä koskaan liikaa.

 

Ota yhteyttä Kia-huoltoomme!

 

VARAA HUOLTO

 


 

Määräaikaishuolto

(Esim. 30 tkm / 24 kk, huoltoa täydennetään tarvittaessa huolto-ohjelman mukaisilla lisätöillä.)

 • Bensiinimallit alk. 255 € Carens, Ceed, Niro, Optima, Picanto, Rio, Soul, Sportage, Stonic, Venga
 • Dieselmallit alk. 295 € Carens, Ceed, Optima, Rio, Soul, Stonic, Venga
 • HEV/PHEV-mallit alk. 295 € Hybridit ja ladattavat hybridit
 • Muut mallit alk. 335 € Sorento diesel, Sportage diesel, Stinger

Määräaikaishuoltojen välivuosina suositellaan Suomen olosuhteissa vuosihuoltoa kaikille malleille.

 • Vuosihuolto alk. 199 € Hintoihin ei sisälly huollon lisätöitä.

 Varustetarjoukset

Tarjoamme laajan valikoiman alkuperäisiä lisävarusteita, joiden avulla autosi vastaa vielä paremmin sinun tarpeitasi ja vaatimuksiasi. 

 • Tuulilasin pyyhkijöiden sulat ja 3 litraa pesunestettä 39 €
 • Täydellinen DEFA-lämpöpaketti sisätilanlämmittimellä 299 € + asennut
 • DEFA-akkulaturi alk. 169 € asennettuna
 • Päivävalojen asennusarjalla takavalot palamaan nyt 109 € asennettuna*
   

*Päiväajovaloilla varustetuissa autoissa takavalot eivät pala silloin kun käytetään päiväajovaloja. Turvallisuuden kannalta etenkin huonoissa näkyvyysolosuhteissa, kuten sateella, sumussa ja hämärässä olisi parempi kun myös takavalot palaisivat. Tarjoamme nyt autonne päiväajovaloihin muutossarjan, jonka asennuksen jälkeen myös takavalot palavat silloin kun käytetään päiväajovaloja. Hankkimalla muutossarjan parannat itsesi ja muiden tiellä liikkujien turvallisuutta.

Saatavilla malleihin: Picanto (JA-mallit) Rio Stonic Ceed cee’d (JD-mallit) Niro Optima (JF-mallit) Sorento (UM-mallit) Stinger.

 


 

Kia merkkihuolto luovutus

Kia 7+ huolto-ohjelma 199 €

Kia 7+ huolto-ohjelma on takuuajan ylittäneisiin autoihin räätälöity kevyempi huolto-ohjelma, jossa käytettävät varaosat on valmistettu täyttämään tehtaan kriteerit, mutta niiden hinta on alempi. Nyt ei vanhempaakaan autoa tarvitse huollattaa missä sattuu, sillä 7+ huolto-ohjelma on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja sen lisäksi autosi huoltaa aina Kia-merkkikoulutettu mekaanikko.

Mitä Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää?

Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää esimerkiksi: - Moottoriöljyn ja –suodattimen vaihto - Raitisilmasuodattimen vaihto - Tehdaskampanjoiden tarkastus - Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys - Koritarkastus - Kia 24h tiepalvelu vuodeksi Huollossa käytetään vanhempiin Kia -malleihin tarkoitettuja alkuperäisiä Kia S-Line varaosia, jotka täyttävät ominaisuuksiltaan ja laadultaan Kian tiukat laatuvaatimukset. S-Line varaosilla on kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.
 Huolenpitosopimus

Huoletonta autoilua jopa 10 vuodeksi edullisella huolenpitosopimuksella. Solmimalla Kia-huolenpitosopimuksen uuden Kia-auton hankinnan yhteydessä, sen huolto- ja korjauskulut jäävät Kia-merkkihuollon vastuulle ennakolta sovittua kuukausimaksua vastaan. Voit siis huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Kia-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan maksamalla vain kiinteän kuukausierän.

Sopimus kattaa auton voimassa olevan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot ja normaalista käytöstä aiheutuvien vikojen korjaukset osineen ja tarvikkeineen. Myös polttimot ja pyyhkimen sulat uusitaan tarvittaessa määräaikaishuoltojen yhteydessä tai liikenneturvallisuuden sitä vaatiessa. Kolarin tai jonkin muun ulkoisen tekijän aiheuttaman vaurion korjaus ei kuulu huolenpitosopimukseen.

Sopimuksen sisältöä voidaan laajentaa tarpeen mukaan ja liittää siihen esimerkiksi sijaisauto huollon ajaksi sekä renkaiden kausivaihdot.

 

VARAA HUOLTO