Huollon yhteystiedot

Autohuollon yhteystiedot

Iisalmi

Joensuu

Kajaani, Sokajärventie

Kajaani, Syväojankatu

Kemi

Kuusamo

Kuopio

Mikkeli

Oulu

Pori

Rauma

Rovaniemi

Savonlinna

Ylivieska

Huollon yhteystiedot

Tarkista Iisalmen, Joensuun, Kajaanin, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen, Savonlinnan ja Ylivieskan toimipisteidemme huoltopalveluiden yhteystiedot ja merkkiedustukset alta. Saatavilla olevat palvelut vaihtelevat toimipisteittäin. Muistathan myös, että Wetteri OnLine -ajanvarauksemme palvelee 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Autohuollon yhteystiedot

Varaa autohuolto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet autokorjaamopalveluidemme hinnat. Autohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen, Savonlinnan ja Ylivieskan toimipisteissämme.

Autotehtaan valtuuttamat Volvo-, Ford-, Mazda-, BMW-, Honda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda-, Mercedes-Benz-, Smart-, Opel-, PolestarJaguar-, Land Rover-, MINI-, Fiat-, Chrysler-, Jeep-, Alfa Romeo, KIA, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, DS, MAN, Nissan, BYD, ja Voyah -merkkihuoltojemme edustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.

Wetteri-tili on joustava ja vaivaton tapa maksaa huolto- ja varaosapalveluiden ostoksia. Wetteri-tiliä käyttämällä saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja voit maksaa ostoksesi kuukausierissä ja valitsemassasi tahdissa.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.