Etusivu Huolto ja korjaus Merkkihuolto Mercedes-Benz-merkkihuolto

Wetterin valtuutettu Mercedes-Benz-merkkihuolto

Mercedes-Benz-merkkihuolto Iisalmen, Joensuun, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Savonlinnan toimipisteissämme

Huollossa käytössä myös noutopalvelu. Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Pitkä kokemuksemme autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltotoiminnasta takaa, että tunnemme autosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Valtuutetussa merkkihuollossa tehdasohjeiden mukaisesti suoritetut huollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Samalla myös autosi takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana.

Mekaanikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Se tarkoittaa, että käytössäsi on aina ajankohtaisin mahdollinen tieto autosi tarvitsemista huoltotoimenpiteistä yhdistettynä vankkaan kokemukseen alalta. Autotehtaan valtuuttamassa merkkihuollossa mekaanikot myös suorittavat autosi huollon aina parhailla mahdollisilla merkkikohtaisilla laitteilla, työkaluilla ja testereillä. Kaikissa huolloissa käytetään vain alkuperäisiä Mercedes-Benz-varaosia, jotka ovat samanlaisia, kuin autossasi oli sen lähtiessä ensi kertaa tehtaalta. Samalla autosi toimintaa ohjaaviin tietokoneisiin tehdään aina kaikki tarvittavat ohjelmistopäivitykset, joiden ollessa ajan tasalla autosi toimii sekä turvallisemmin että taloudellisemmin.

Mercedes-Benz-merkkihuoltomme palvelee Iisalmen, Joensuun, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Savonlinnan toimipisteissämme, kattaen sekä Mercedes-Benz henkilö- että myös paketti- ja tila-autot. Varaa huoltoaika suoraan OnLine-palvelussamme 24/7. Voit maksaa huollon laskulla tai sinulle sopivissa erissä Wetteri-Tilillä, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

 

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Huollon noutopalvelu ei ole saatavilla Porin ja Rauman toimipisteissämme.

Ajankohtaiset uutiset - Mercedes-Benz-huolto

 

Huollon yhteystiedot - Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Huolto Iisalmi

Mercedes-Benz Huolto Joensuu

Mercedes-Benz Huolto Kajaani, Syväojankatu

Mercedes-Benz Huolto Kemi

Mercedes-Benz Huolto Kuopio

Mercedes-Benz Huolto Mikkeli

Mercedes-Benz Huolto Oulu

Mercedes-Benz Huolto Pori

Mercedes-Benz Huolto Rauma

Mercedes-Benz Huolto Rovaniemi

Mercedes-Benz Huolto Savonlinna

 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Mercedes-Benz auton huolto ja korjaus

Varaa Mercedes-Benz autohuolto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet autokorjaamopalveluidemme hinnat. Huollossa käytetään alkuperäisiä Mercedes-Benz varaosia. Autotehtaan valtuuttamat Mercedes-Benz autohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Savonlinnan toimipisteissämme.

Mercedes-Benz auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.