Etusivu Huolto ja korjaus Rengaspalvelut

Rengaspalvelut

Rengaspalvelut Wetterillä

Saat kauttamme renkaiden kausivaihdot, kausisäilytyksen/rengashotellin, tasapainoitukset ja uudet renkaat kuluneiden tilalle vaivattomasti vaikkapa huollon yhteydessä. Voit myös varata pelkän renkaiden kausivaihdon.
Katso huoltopalveluidemme yhteystiedot ja ota yhteyttä tai varaa aika suoraan netissä!

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Huollon noutopalvelu ei ole saatavilla Porin ja Rauman toimipisteissämme.


Hyvät renkaat tuovat turvaa ajamiseen

Renkaiden kunnossapito on tärkeää niin turvallisuuden, ajo-ominaisuuksien ja kulutuksen kannalta. Renkaiden kunto tulisi tarkistaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, tämä hoituu vaivattomasti kausivaihdon yhteydessä.

On ensiarvoisen tärkeää seurata renkaiden kuntoa turvallisuuden takaamiseksi. Tyypillinen kulutuspinta kesärenkaissa on 8 mm. Ajo-ominaisuudet heikkenevät jo huomattavasti, kun urasyvyys on kulunut alle 4 mm. Minimirajoituksen renkaiden urasyvyyksille on kesärenkaissa 1,6 mm.

Kelistä riippuen talvirenkaissa pitoon vaikuttavat eri ominaisuudet. Lumisella kelillä esille nousevat renkaiden kitkaominaisuudet ja kuviointi, kun taas jäisellä kelillä pito-ominaisuudet ovat parhaimmillaan nastoilla. Nastarenkaita käyttäessä, nastojen lukumäärä ei saa erota renkaiden välillä yli 25 %. Minimirajoitukset renkaiden urasyvyyksille on talvirenkaissa 3 mm.

Oikeat rengaspaineet ovat myös isossa asemassa, mitä tulee renkaan tuomaan turvallisuuteen. Renkaissa tulisi aina käyttää valmistajan suosittelemia rengaspaineita. Näin optimoidaan renkaan käyttäytyminen, kuluminen ja auton polttoaineen kulutus. Renkaanpaineita suositellaan tarkistettavan noin kerran kuukaudessa, näin saat pidettyä renkaasi mahdollisimman hyvänä, mahdollisimman pitkään.


Renkaiden säilytys

Renkaiden säilytys tuntuu äkkiseltään helpolta tehtävältä. Renkaat pois ja varastoon odottamaan seuraavaa sesonkia. Näin yksinkertaista se ei kutienkaan ole, mikäli rengas halutaan säilyttää mahdollisimman hyvänä ja taata turvallinen toimivuus myös tulevalle sesongille.

Rengas tulisi säilyttää kuivassa varastotilassa, missä se ei ole kosketuksissa suoran auringonvalon kanssa eikä altis koviin lämpötilan vaihteluihin. Näin vältytään mahdollisilta kumin ominaisuuksien muuttumiselta ja renkaan käyttöiän lyhenemiseltä. Renkaiden päälle ei myöskään tule pinota painavia tavaroita, jotka voivat vaurioittaa itse rengasta ja varsinkin aiheuttaa epätasapainoa renkaan toimintaan.


Rengaspalvelut

Wetteriltä jokainen autoilija saa luotettavan ja helpon tavan kausivaihtoihin ja säilytykseen. Tuo autosi meille ja hoidamme työn ammattitaidolla sinun puolestasi. Näin voit olla varma, että autossasi on laadukkaat, oikein säilytetyt ja asennetut renkaat.


Renkaiden kausivaihdot

Renkaiden kausivaihdossa tulee huomioida mahdollisen rengaspainevalvonnan uudelleen kalibrointi. Koulutettu mekaanikkomme huolehtii, että järjestelmä on kalibroitu oikein alle asennetuille renkaille.


Rengashotelli - vaivaton tapa säilyttää renkaita

Rengashotellin edut:

  • Hinta sisältää vaivattoman kausivaihdon.
  • Varastoimme renkaat aina oikeissa olosuhteissa.
  • Voit olla varma, että renkaasi ovat kunnossa kun ne vaihdetaan autoon.
  • Varastotilaa ei tarvitse järjestää mistään muualta renkaita varten.
 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Auton renkaat, renkaiden vaihto ja rengashotelli

Varaa renkaiden vaihto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet rengaspalveluiden hinnat. Rengaspalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme.

Vaihdamme talvirenkaat ja kesärenkaat kaikille automerkeille. Tämän lisäksi löydät kauttamme autotehtaan valtuuttamat Volvo-, Ford-, Mazda-, BMW-, Honda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda-, Mercedes-Benz-, Smart-, Opel-, PolestarJaguar-, Land Rover-, MINI-, Fiat-, Chrysler-, Jeep-, Alfa Romeo, KIA, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, DS, MAN, Nissan, BYD, ja Voyah -merkkihuoltojemme edustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.


Wetteri-tili on joustava ja vaivaton tapa maksaa huolto- ja varaosapalveluiden ostoksia. Wetteri-tiliä käyttämällä saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja voit maksaa ostoksesi kuukausierissä ja valitsemassasi tahdissa.

Renkaan vaihdon lisäksi kauttamme löydät rengasmyynnin ja rengashotellin. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.