Etusivu Huolto ja korjaus Rengaspalvelut

Rengaspalvelut

Rengaspalvelut Wetterillä

Saat kauttamme renkaiden kausivaihdot, kausisäilytyksen, tasapainoitukset ja uudet renkaat kuluneiden tilalle vaivattomasti vaikkapa huollon yhteydessä. Katso huollon yhteystiedot.

Huollossa käytössä myös noutopalvelu

Huoltomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne huoltoon ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne. Huollon voit varata suoraan OnLine-palvelussamme 24/7.

Noutopalvelun hinta 20 kilometrin toimintasäteellä toimipisteestä on 29 € per suunta (auton noutaminen ja palauttaminen yhteensä 58 €). 20 kilometrin toimintasäteen ylittäviltä matkoilta veloitamme 1 € per lisäkilometri.


Hyvät renkaat tuovat turvaa ajamiseen

Renkaiden kunnossapito on tärkeää niin turvallisuuden, ajo-ominaisuuksien ja kulutuksen kannalta. Renkaiden kunto tulisi tarkistaa vähintään kaksi kertaa vuodessa, tämä hoituu vaivattomasti kausivaihdon yhteydessä.

On ensiarvoisen tärkeää seurata renkaiden kuntoa turvallisuuden takaamiseksi. Tyypillinen kulutuspinta kesärenkaissa on 8 mm. Ajo-ominaisuudet heikkenevät jo huomattavasti, kun urasyvyys on kulunut alle 4 mm. Minimirajoituksen renkaiden urasyvyyksille on kesärenkaissa 1,6 mm.

Kelistä riippuen talvirenkaissa pitoon vaikuttavat eri ominaisuudet. Lumisella kelillä esille nousevat renkaiden kitkaominaisuudet ja kuviointi, kun taas jäisellä kelillä pito-ominaisuudet ovat parhaimmillaan nastoilla. Nastarenkaita käyttäessä, nastojen lukumäärä ei saa erota renkaiden välillä yli 25 %. Minimirajoitukset renkaiden urasyvyyksille on talvirenkaissa 3 mm.

Oikeat rengaspaineet ovat myös isossa asemassa, mitä tulee renkaan tuomaan turvallisuuteen. Renkaissa tulisi aina käyttää valmistajan suosittelemia rengaspaineita. Näin optimoidaan renkaan käyttäytyminen, kuluminen ja auton polttoaineen kulutus. Renkaanpaineita suositellaan tarkistettavan noin kerran kuukaudessa, näin saat pidettyä renkaasi mahdollisimman hyvänä, mahdollisimman pitkään.


Renkaiden säilytys

Renkaiden säilytys tuntuu äkkiseltään helpolta tehtävältä. Renkaat pois ja varastoon odottamaan seuraavaa sesonkia. Näin yksinkertaista se ei kutienkaan ole, mikäli rengas halutaan säilyttää mahdollisimman hyvänä ja taata turvallinen toimivuus myös tulevalle sesongille.

Rengas tulisi säilyttää kuivassa varastotilassa, missä se ei ole kosketuksissa suoran auringonvalon kanssa eikä altis koviin lämpötilan vaihteluihin. Näin vältytään mahdollisilta kumin ominaisuuksien muuttumiselta ja renkaan käyttöiän lyhenemiseltä. Renkaiden päälle ei myöskään tule pinota painavia tavaroita, jotka voivat vaurioittaa itse rengasta ja varsinkin aiheuttaa epätasapainoa renkaan toimintaan.


Rengaspalvelut

Wetteriltä jokainen autoilija saa luotettavan ja helpon tavan kausivaihtoihin ja säilytykseen. Tuo autosi meille ja hoidamme työn ammattitaidolla sinun puolestasi. Näin voit olla varma, että autossasi on laadukkaat, oikein säilytetyt ja asennetut renkaat.


Renkaiden kausivaihtot

Renkaiden kausivaihdossa tulee huomioida mahdollisen rengaspainevalvonnan uudelleen kalibrointi. Koulutettu mekaanikkomme huolehtii, että järjestelmä on kalibroitu oikein alle asennetuille renkaille.


Rengashotelli - vaivaton tapa säilyttää renkaita

Rengashotellin edut:

  • Hinta sisältää vaivattoman kausivaihdon.
  • Varastoimme renkaat aina oikeissa olosuhteissa.
  • Voit olla varma, että renkaasi ovat kunnossa kun ne vaihdetaan autoon.
  • Varastotilaa ei tarvitse järjestää mistään muualta renkaita varten.

Hintaesimerkkejä kesärenkaistamme

205/55R16
Continental 91V PremiumContact 6
421,54 €
GISLAVED 91V ULTRA*SPEED 2
316,70 €
225/45R17
Continental 94Y XL FR PremiumContact 6
509,54 €
GISLAVED 91Y FR ULTRA*SPEED 2
349,66 €
225/55R17
Continental 101Y XL PremiumContact 6
698,86 €
GISLAVED 101Y XL FR ULTRA*SPEED 2
423,10 €
Hinnat sisältävät 4 kpl renkaita, asennuksen ja kierrätysmaksun.

Katso toimipisteidemme yhteystiedot ja kysy tarjous juuri sinun autoosi sopivista renkaista! Voit myös tutustua koko Continental-mallistoon.

 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.