Etusivu Huolto ja korjaus Matkailuautohuolto

Matkailuautohuolto

Matkailuautojen huolto- ja korjauspalvelut

Huollossa käytössä myös noutopalvelu. Matkailuautohuoltomme toimii Oulun toimipisteessämme sekä Rovaniemen toimipisteessämme. Täyden palvelun autotalosta löydät saman katon alta nyt sekä matkailuautojen huolto- että vauriokorjaamopalvelut.

Suurin osa Suomen ja Euroopan teillä kulkevista matkailuautoista on valmistettu Fiat-, Ford-, Renault- ja Mercedes-Benz-merkkisille alustoille, joiden huoltamisesta autotehtaan valtuuttamalla merkkihuoltoiminnallamme on useiden vuosikymmenien kokemus.

Voit maksaa huollon laskulla tai sinulle sopivissa erissä Wetteri-Tilillä, jolloin saat aina vähintään 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Kattavat huolto- ja korjauspalvelut

Oulun ja Rovaniemen toimipisteidemme huoltopalveluiden valikoimaan kuuluvat esimerkiksi alustahuollot, pesupalvelut sekä renkaiden kausivaihdot ja rengashotellipalvelut. Löydät valikoimastamme myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset sekä muut vauriokorjaamopalvelut.

 

Ota yhteyttä matkailuautohuoltoon

Haluatko varata ajan matkailuautosi huoltoa varten tai kysyä lisätietoja matkailuautohuollostamme? Voit ottaa yhteyttä Oulun ja Rovaniemen matkailuautohuoltoon alta löytyvällä lomakkeella 24/7 tai tarkistaa henkilöstömme yhteystiedot. Matkailuautohuoltomme palvelee arkipäivisin Oulussa klo 07.30 - 16.30 ja Rovaniemellä klo 08.00 - 17.00.

 

Huollon yhteystiedot - Matkailuautot

Caravan Huolto Oulu

Caravan Huolto Rovaniemi

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.

Matkailuauton huolto ja korjaus

Varaa matkailuautohuolto suoraan netissä 24/7. Voit kysyä myös autokorjaamopalveluidemme hintaa. Matkailuautohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Oulun toimipisteessämme ja Rovaniemen toimipisteessämme.

Matkailuautohuollollamme on useiden vuosikymmenien kokemus muun muassa Ford-, Renault-, Mercedes-Benz- ja Fiat-merkkisten alustojen autotehtaan valtuuttamasta merkkihuoltoiminnasta. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.