Etusivu Huolto ja korjaus Varaa autohuolto

Varaa autohuolto & rengaspalvelut

Varaa aika

Jatka varaukseen painamalla merkkilogoa.

Varaa aika autohuoltoon tai rengaspalveluihin

Autohuolto- sekä rengaspalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaanin, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen, Savonlinnan ja Ylivieskan toimipisteissämme. Wetteri OnLine -palvelussamme voit hoitaa ajanvarauksen suoraan netissä 24/7.

 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Auton huolto ja korjaus

Varaa autohuolto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet autokorjaamopalveluidemme hinnat. Autohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen ja Ylivieskan toimipisteissämme.

Autotehtaan valtuuttamat Volvo-, Ford-, Mazda-, BMW-, Honda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda-, Mercedes-Benz-, Smart-, Opel-, Jaguar-, Land Rover-, MINI-, Fiat-, Chrysler-, Jeep- ja Alfa Romeo -merkkihuoltojemme edustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.