Etusivu Huolto ja korjaus

Huolto ja Korjaus

Wetterin kattavat Huolto- ja Korjauspalvelut

Kattavasta huolto- ja korjauspalveluiden valikoimastamme löydät niin autotehtaiden valtuuttamat merkkihuollot, ajankohtaiset rengaspalvelut kuin vauriokorjaamopalvelutkin. Huoltopalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaanin, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen, Savonlinnan ja Ylivieskan toimipisteissämme. Wetteri OnLine -palvelussamme voit hoitaa ajanvarauksen suoraan netissä 24/7.

 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Auton huolto ja korjaus

Varaa autohuolto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet autokorjaamopalveluidemme hinnat. Autohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen, Savonlinnan ja Ylivieskan toimipisteissämme.

Autotehtaan valtuuttamat Volvo-, Ford-, Mazda-, BMW-, Honda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda-, Mercedes-Benz-, Smart-, Opel-, PolestarJaguar-, Land Rover-, MINI-, Fiat-, Chrysler-, Jeep-, Alfa Romeo, KIA, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, DS, MAN, Nissan, BYD, ja Voyah -merkkihuoltojemme edustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.

Wetteri-tili on joustava ja vaivaton tapa maksaa huolto- ja varaosapalveluiden ostoksia. Wetteri-tiliä käyttämällä saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja voit maksaa ostoksesi kuukausierissä ja valitsemassasi tahdissa.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.