Merkkihuolto

Katso lisää klikkaamalla merkkilogoa

Wetterin Merkkihuolto

Valtuutettu merkkihuolto on luotettava valinta.

Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä.

Sen lisäksi, että valtuutetuissa merkkihuolloissa autostasi pitävät huolta maan ammattitaitoisimmat mekaanikot, voit luottaa siihen, että käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan ainoastaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä varaosia.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.


Ohjelmistopäivitykset pitävät auton parhaimmillaan

Autossasi on jopa useita tietokoneita, jotka vaativat päivityksiä aivan kuten tavalliset kotitietokoneetkin. Valtuutetusta merkkihuollosta saat tarvittaessa kaikki autosi tarvitsemat päivitykset, jotka valmistaja on autosi valmistumisen jälkeen sitä varten suunnitellut. Näillä päivityksillä taataan autosi paras mahdollinen toiminta kaikissa tilanteissa.

Ohjelmistopäivityksillä auto voidaan saada entistäkin toimivammaksi esimerkiksi turvallisuuden, taloudellisuuden ja mukavuuden osalta.


Koulutus ammattitaidon takeena

Päivittäisten työtehtävien tuoman kokemuksen lisäksi merkkihuoltojen mekaanikkojen merkkikohtaisen asiantuntemuksen takeena on kattava ja monipuolinen koulutus, joka on jatkuvaa. Valtuutetussa merkkihuollossa työskentelevä mekaanikko käyttää vuodessa kouluttautumiseen jopa 25 päivää. Muissa korjaamoissa koulutus ei ole yhtä kattavaa – eikä koulutus keskity vain yhteen tiettyyn merkkiin.


Merkkihuoltomme edut:

  • Merkkikohtaisesti koulutetut mekaanikot
  • Huolto tehtaan ohjeiden mukaan ja alkuperäisosilla
  • Kampanjoiden tarkistus
  • Käytetään merkkikohtaisia erikoistyökaluja ja testeriä
  • Varmistaa takuun säilymisen
  • Pitävä hinta-arvio ja edullinen huollon sijaisauto
 

JÄTÄ VIESTI HUOLTOON
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ajoneuvon rekisteri- ja merkkitieto nopeuttavat yhteydenoton käsittelyä.

Liitetiedostot

Voit liittää seuraavia tiedostoja: jpg, png, bmp ja pdf. Jokaiseen kohtaan voi liittää yhden tiedoston.


Valtuutettu merkkihuolto - Auton huolto ja korjaus

Varaa autohuolto Wetteri OnLine -palvelussamme suoraan netissä 24/7. Palvelusta näet autokorjaamopalveluidemme hinnat. Autohuolto- ja vauriokorjaamopalvelumme ovat saatavilla Iisalmen, Joensuun, Kajaani Sokajärventien, Kajaani Syväojankadun, Kemin, Kuopion, Kuusamon, Mikkelin, Oulun, Porin, Rauman, Rovaniemen, Savonlinnan ja Ylivieskan toimipisteissämme.

Autotehtaan valtuuttamat Volvo-, Ford-, Mazda-, BMW-, Honda-, Hyundai-, Renault-, Dacia-, Subaru-, Škoda-, Mercedes-Benz-, Smart-, Opel-, PolestarJaguar-, Land Rover-, MINI-, Fiat-, Chrysler-, Jeep-, Alfa Romeo, KIA, Peugeot, Citroën, Mitsubishi, Suzuki, Isuzu, DS, MAN, Nissan, BYD, ja Voyah -merkkihuoltojemme edustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Katso huoltopalvelujemme yhteystiedot.

Wetteri-tili on joustava ja vaivaton tapa maksaa huolto- ja varaosapalveluiden ostoksia. Wetteri-tiliä käyttämällä saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja voit maksaa ostoksesi kuukausierissä ja valitsemassasi tahdissa.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.

https://www.wetteri.fi/huolto-ja-korjaus/wetteri-tili">Wetteri-tili on joustava ja vaivaton tapa maksaa huolto- ja varaosapalveluiden ostoksia. Wetteri-tiliä käyttämällä saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Rahoituksen hakeminen on nopeaa ja voit maksaa ostoksesi kuukausierissä ja valitsemassasi tahdissa.

Auton vuosihuollon tai määräaikaishuollon yhteyteen voit valita myös muita huoltopalveluitamme, kuten öljynvaihdon tai ilmastointihuollon. Autohuollossamme on käytössä noutopalvelu.