Etusivu Huolto ja korjaus Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamo

Ajanmukainen ja vaivaton vauriokorjaus Wetterillä

Voit ilmoittaa vahingosta kaikkiin toimipisteisiimme tai varata ajan suoraan netissä 24/7:

 

 

Liikenteessä sattuu ja tapahtuu päivittäin ja sitä varten on olemassa auttava ja palveleva vauriokorjauspalvelumme.

Vahinkotarkastukseen ei välttämättä tarvita käyntiä paikan päällä. Voit lähettää yllä olevan "Ilmoita vauriosta" -napin kautta autosi tiedot sekä valokuvat vaurioista. Täytäthän lomakkeeseen kaikki vaadittavat kohdat. Olemme teihin yhteydessä pikaisesti puhelimitse jatkotoimenpiteistä ja mahdollisista lisätiedoista.

Mikäli haluat varata ajan vahinkotarkastukseen, voit tehdä sen yllä olevasta "Varaa aika vahinkotarkastukseen" -napista.

Vauriokorjaamomme tarjoaa myös noutopalvelua, jolloin voimme halutessanne noutaa autonne varaamaanne korjaukseen ja toimittaa sen takaisin kotipihaanne.

Muistathan tehdä vahinkoilmoituksen myös vakuutusyhtiöösi.

 

Kolarikorjauksissa noudatamme merkkikohtaisia korjausohjeita ja käytämme alkuperäisiä varaosia. Vauriokorjaamon osaaminen ja työvälineet täyttävät edustamiemme automerkkien erittäin korkeat laatuvaatimukset.

Vahingon sattuessa omalle kohdallesi seuraa alla olevia ohjeita tai ota yhteyttä suoraan paikkakuntasi vauriokorjaamoon ja saat toimintaohjeet mitä tehdä seuraavaksi.

Toimimme asiantuntijanasi vahinkoja arvioitaessa ja avustamme sinua vahinkoilmoituksen laatimisessa. Auton vahinkotarkastus ja korjauskustannuslaskelma tehdään vauriokorjaamolla työnjohtajamme toimesta yhteistyössä vakuutusyhtiösi kanssa.

Saat samalla käyntikerralla autollesi vahinkotarkastuksen ja korjauslaskelman. Voit myös sopia autosi korjausajankohdan tarkastuksen yhteydessä ja sijaisauton varaaminen onnistuu samalla joustavasti avullamme.

Autamme mielellämme kaikissa vahinkoasioissa!

 

Vaurion sattuessa:


 1. Vahinkoilmoituksen teko
  Voit tehdä vahinkoilmoituksen netissä vakuutusyhtiösi palvelussa tai puhelimella.
  Pohjola Vakuutuksen yksityisasiakkaille on tarjolla myös Pohjola Vakuutuksen korjaamomestaripalvelu. Lue lisää tästä.

  Katso toimintaohjeet vakuutusyhtiösi palvelusta:
 2. Tuo ajoneuvo vahinkotarkastukseen

  Vahinkotarkastuksessa tarkastamme vaurion ja teemme kustannusarvion korjauksesta.
  Varaa aika tarkastukseen ottamalla yhteyttä toimipisteen vauriokorjaamoon tai varaamalla ajan netistä. Aika varsinaiseen korjaukseen varataan tarkastuksen yhteydessä tarkastuksen tehneen työnjohtajan kanssa.

  Mikäli vahingon on aiheuttanut toinen osapuoli, otathan vahinkotarkastukseen mukaan toisen osapuolen rekisterinumeron ja vakuutusyhtiötiedot.

 3. Tuo ajoneuvo korjattavaksi sovittuna aikana
  Kun tuot ajoneuvon korjattavaksi, saat tekstiviestinä linkin josta voi seurata ajoneuvon tilannetta korjauksen aikana. (käytössä tällä hetkellä vain Oulussa)

 4. Hae ajoneuvo korjauksesta
  Ilmoitamme tekstiviestillä heti kun ajoneuvo on valmis ja noudettavissa.