Etusivu Ajankohtaista Defa latausasemat Wetteriltä helposti asennettuna tai ilman - Ajankohtaista Wetterillä

Defa latausasemat Wetteriltä helposti asennettuna tai ilman

DEFA Power 

Defa latausasemat Wetteriltä helposti asennettuna tai ilman

 

Wetteriltä saat nyt laadukkaat DEFA latausasemat joko asennettuna tai ilman. DEFA:n uuden Power latausaseman myötä latausasemien toinen sukupolvi on lanseerattu markkinoille. Defan uusi tuoteperhe koostuu jo aikaisemmin lanseeratusta DEFA Solidista sekä nyt lanseeratusta DEFA Power latausasemasta. Tutustu alta lisää DEFA latausasemiin sekä asennuspalveluun.

 

DEFA latausasemat lisätiedot varaosamyyntimme kautta. Voit katsoa varaosiemme yhteystiedot sinua lähimpänä olevan Wetterin yhteystietosivuilta varaosapalveluiden alta.

 

DEFA Power 

 

Laitteen ominaisuudet:

 • max 22 kW, ei tehonlaskua kuumissakaan olosuhteissa
 • 3-vaiheinen
 • sisäänrakennettu energiamittari
 • integroitu näyttö
 • kiinteä type2 kaapeli
 • kuormanhallinta (vaatii erillisen Balancerin)
 • tunnistautumismahdollisuus (RFID, QR)
 • Wifi, 4/5G ja LAN- yhdistettävyys
 • lujatekoinen tuote (IP55 ja IK10 luokitukset)

 

DEFA Powerin hinnoittelu:

DEFA Power svh 809 €

DEFA Balancer svh 299 €

yht. ilman asennusta svh 1108 €

Hinta asennuksen kanssa 1790 €

Suositellaan ostamista asennettuna, jolloin varmistut laadukkaasta asennuksesta sekä laitteiden Appi sovelluksen käyttöopastuksesta.

Balancer on Powerin kuormanhallintayksikkö, joka käytännössä vaaditaan useimpien asennusten yhteyteen. 

 

Powerin asennuspaketin sisältö:

 • sähköinen etäkartoitus
 • korkeintaan 30 m sähkökaapelia pinta-asennuksena sähkökeskukselta latausasemalle
 • latausaseman seinäasennus
 • tarvittavat kiinnitystarvikkeet
 • vikavirtasuoja
 • latausvirta säädettynä asennuskohteen mukaan
 • latausaseman toiminnan varmistaminen
 • Latausaseman luovutus ja käytön opastus loppuasiakkaalle

 

DEFA Powerin asentaminen on entistä helpompaa. Asentaja käyttää DEFA Powerin ja Balancerin (kuormanhallinta) asennuksessa puhelimeen ladattavaa sovellusta, jonka avulla laite konfiguroidaan ja otetaan käyttöön. Asennus on nopea erillisen seinäkiinnikkeen ja siihen integroidun vesivaa´an ansiosta. Helpompi asennus mahdollistaa nyt sen, että Power latausasemaa myydään autoliikejakelussa sekä asennettuna että asentamattomana. Voimme nyt Wetterillä myydä pelkän laitteen ja suositella asentajaksi paikallista toimijaa, tai kuluttaja voi käyttää asennuksessa omaa sähköasentajaansa.

 

DEFA Power -sovellus Appi

Jos sinulla on DEFA Power- kotilaturi ja haluat seurata sähkönkulutustasi ja ladata autosi silloin kun se on edullisinta, voit tehdä sen muutamalla nopealla puhelimen klikkauksella. 

PowerSmart-toiminnon sisältävä DEFA Power -sovellus ei ole poikkeus; jos sinulla on DEFA Power -kotilaturi ja haluat seurata sähkönkulutustasi ja ladata autosi silloin kun se on edullisinta, voit tehdä sen muutamalla nopealla puhelimen klikkauksella.

Sähkön hintojen nousu on jäänyt tuskin keneltäkään huomaamatta. Me DEFA:lla tiedämme, että monet sähkö- ja hybridiautojen omistajat haluavat pystyä ajoittamaan latauksensa ja välttämään latausta hintapiikkien aikana. Siksi olemme kehittäneet PowerSmartin DEFA Power -sovellukseen.

 

Tutustu lisää DEFA Power -sovellukseen.

 


 

DEFA Solid

DEFA Solid

DEFA Solid on yksivaiheinen kiinteällä type2 kaapelilla varustettu latausasema. Kuten Powerinkin kohdalla, on DEFA Solidin asentamisen helppouteen kiinnitetty paljon huomiota. Solid on helppo asentaa tavallisen schukopistorasian tilalle. Seinäkiinnikkeen ansiosta asennus on helppo ja nopea.

 

Solidin ominaisuudet:

 • max 4,6kW (6-20A)
 • 1-vaiheinen
 • kiinteä type2 kaapeli
 • on/off-kytkin (ei erillistä tunnistautumista)
 • SELECT-painikkeesta manuaalisesti valittava ECO-mode esim. 3,7 kW; 2,3 kW tai 1,8 kW

 

DEFA Solidin hinnoittelu:

DEFA Solid  379 €

Koska DEFA Solidin asennus on tehty hyvin helpoksi, emme markkinoi tuotetta lainkaan asennettuna. Jälleenmyyjä suosittelee asiakkaalle paikallista asentajaa tai kuluttaja käyttää omaa asentajaansa DEFA Solidin asennuksessa.

 

Käytännöllinen kiinteästi asennettava sähköauton latausasema, josta saat riittävästi lataustehoa. DEFA Solid on tehty kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Laadukas kaapeli ja intuitiivinen näyttö tekevät päivittäisestä lataamisesta helppoa. Manuaalisesti säädettävän ECO-toiminnon avulla voit säästää energiakustannuksissa. Asennuksessa voidaan hyödyntää nykyistä sähköjärjestelmää asentamalla DEFA Solid olemassa olevan 230V pistorasian tilalle.

Lujatekoinen latausratkaisu

Latausyksikkö on suunniteltu kestämään ääriolosuhteita. Laadukas latauskaapeli pysyy joustavana myös erittäin kylmässä säässä. Maksimilatausteho jopa 4,6 kW (yksivaiheisena).

Helppokäyttöinen DEFA Solidissa on intuitiivinen näyttö, päälle/pois -painike sekä manuaalisesti säädettävä ECO-toiminto, joka vähentää energiakustannuksiasi. Latauslaitteessa on kiinteä kaapeli, jonka kytkeminen autoon on helppoa. Voit kiertää kaapelin latauslaitteen ympärille silloin kun latauslaite ei ole käytössä.

Energiansäästö

Hallitse lataustehoa ottamalla ECO-toiminto käyttöön Selectpainikkeella. Valitse 4,6 kW, 3,6 kW tai 2,3 kW (latausteho säädettynä 20 A:in).

 

 


 

DEFA eMOVE

DEFA eMOVE

eMove Mode 2 A 6MT T2-Schuko 316 €

 

 

DEFA:n eMove on korkealaatuinen schuko-pistokkeellinen kannettava Mode2-latauslaite. Yhden painikkeen ratkaisu ja selkeä käyttöliittymä tekevät laturin käytöstä yksinkertaista. Laturin alumiinirunko on erittäin kestävä. Kaapelinpidikkeet ja -ohjaimet varmistavat, että kaapeli on helppo kelata säilytettäväksi siististi autossa tai autotallissa. Sisäänrakennetut lämpöanturit pitävät huolen, että laturia on turvallista käyttää vaativimmissakin olosuhteissa. DEFA:n eMove-laturi pysyy joustavana erittäin matalissa lämpötiloissa. eMoven teho on säädettävissä 6-12A välillä.

 

 


 

eConnect™ Mode 3 latauskaapeli 32A (22kW)

 

eConnect™ Mode 3 latauskaapelit

 

Suorituskykyinen, kestävä ja helppokäyttöinen latauskaapeli kaikkiin olosuhteisiin. eConnect-kaapelit sopivat kaikkiin ajoneuvoihin, jotka on varustettu Type 2 -latausliitännällä.

 

DEFA ECONNECT sähköauton latauskaapeli (Mode3) eConnectin ominaisuuksia:

 • Saatavana 1- ja 3-vaiheisia versioita
 • Kaapeleita saatavana 5m ja 7,5m mittaisina
 • 20A ja 32A tehoiset vaihtoehdot (4,6kw-22kW)
 • Kovissakin pakkasissa taipuisana pysyvä kaapeli
 • Älykäs suojatulppa hihnaratkaisulla tekee käytöstä helppoa
 • Kaapelin liittimet (kädensijat) on suunniteltu siten, että ne sopivat ajoneuvon ja latausaseman eri korkeuksilla oleviin liitäntöihin täydellisesti

 

Yhteensä eConnect-vaihtoehtoja on 8 kpl, joista löytyy varmasti kaikille asiakkaille oikea vaihtoehto.

 

eConnect-kaapeleiden kampanjahinnat nyt vuoden loppuun saakka:

 

 • eConnect Red M3T2 1P 20A 5M 129 €
 • eConnect Red M3T2 1P 20A 7,5M 139 €
 • eConnect Red M3T2 3P 20A 5M 149 €
 • eConnect Red M3T2 3P 20A 7,5M 189 €
 • eConnect Red M3T2 1P 32A 5M 149 €
 • eConnect Red M3T2 1P 32A 7,5M 189 €
 • eConnect Red M3T2 3P 32A 5M 199 €
 • eConnect Red M3T2 3P 32A 7,5M 249 €

 

Valmistettu pohjoismaisiin olosuhteisiin:

eConnect-kaapelit pysyvät pehmeinä ja joustavina kovallakin pakkasella. Tämä ominaisuus tekee kaapelin käytön, rullaamisen ja varastoinnin helpoksi myös talvella. Liittimet ja materiaalit on suunniteltu kestämään vaihtelevia lämpötiloja, kosteaa säätä ja päivittäisessä käytössä tapahtuvaa kulumista.

 

 

Kysy lisää hinnoista varaosistamme. Voit katsoa varaosiemme yhteystiedot sinua lähimpänä olevan Wetterin yhteystietosivuilta varaosapalveluiden alta.

 

 


 

Latausasema turvallisesti Kiho Palvelut Oy:n ammattilaisen asentamana

Latausasema turvallisesti ammattilaisen asentamana

 

Käytännöllinen kiinteästi asennettava sähköauton latausasema, josta saat riittävästi lataustehoa. DEFA Solid on tehty kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Laadukas kaapeli ja intuitiivinen näyttö tekevät päivittäisestä lataamisesta helppoa. Manuaalisesti säädettävän ECO-toiminnon avulla voit säästää energiakustannuksissa. Asennuksessa voidaan hyödyntää nykyistä sähköjärjestelmää asentamalla DEFA Solid olemassa olevan 230V pistorasian tilalle.

 

Näin tilaat DEFA-latauslaitteen asennettuna

 

DEFA-latauslaite on ostettavissa auton oston yhteydessä Wetteriltä.

1. Tilaa latauslaite Wetterin automyyjältäsi tai varaosistamme.

2. Varaosamyyjä lähettää tiedot asennusyrityksen yhteyshenkilölle.

3. Asennusyritys ottaa loppuasiakkaaseen yhteyden ja tekee etäkartoituksen yhteistyössä loppuasiakkaan kanssa puhelimessa (a 80€) tai sopii asennuskohteeseen asennuskartoituksen paikan päälle (a 255€). Omakotitaloissa kartoitukseen kuuluu sähkökeskuksen imurointi ja keskuksen lämpökamerakuvaus. Samalla on mahdollista tehdä kodin energiatehokkuuskartoitus sekä tarjous mahdollisista toimenpiteistä.

4. Asennusyrityksen vastuuhenkilö sopii latausaseman sekä muiden tilattujen tuotteiden tai töiden asennukset loppuasiakkaan kanssa.

 

Takuu laitteelle ja asennukselle on 3 vuotta.