Etusivu Ajankohtaista Ilmastointihuolto Wetteriltä

Ilmastointihuolto Wetteriltä

Ilmastointihuolto Wetteriltä

Ilmastointihuolto Wetteriltä

Autosi ilmastointi pitää matkustamon lämpötilan miellyttävänä, raikastaa ilmaa ja samalla poistaa kosteutta. Varmistaaksesi ilmastoinnin tehokkaan toiminnan myös pitkällä aikavälillä, tulee se huollattaa asiantuntevalla toimijalla säännöllisesti. Näin voit nauttia virkistävän viileästä automatkasta jopa kesän kuumimpina päivinä.

 

VARAA AIKA ILMASTOINTIHUOLTOON

 

 

Ilmastointijärjestelmästä haihtuu noin 0 - 10 % ilmastointiainetta vuosittain. Tämän johtaa tilanteeseen, missä järjestelmä rasittuu enemmän ja varsinainen kylmätuottoteho jää vähäisemmäksi. Ilmastointijärjestelmän käyttäessä enemmän energiaa näkyy tämä muun muassa auton lisääntyneenä kulutuksena.

Auton matkustamon raikkaaseen ilmanlaatuun vaikuttaa myös auton raitisilmasuodatin. Raitisilmasuodattimen vaihto on ajankohtainen, mikäli matkustamon ilmanlaatu on tunkkainen tai auton ikkunat huurtuvat herkästi.

Auton ilmastointi tulisi huollattaa merkistä riippuen noin 2-3 vuoden välein. Kokenut huoltohenkilökuntamme toteuttaa autosi ilmastointihuollon ammattitaidolla, joten voit olla varma ilmastoinnin toimivuudesta ja vältät kalliit järjestelmän uusimiskulut.

 

Ilmastointihuolto sisältää

  • Kylmäaineen talteenoton, puhdistuksen ja uudelleentäytön
  • Kylmäaineen laadun tarkastuksen
  • Tarvittavan aineen lisäyksen
  • Öljymäärän tarvittavan lisäyksen

Käytämme huollossa autostasi riippuen R134A tai R1234YF kylmäainetta. Oulun toimipisteellämme käytössä on myös R744 kylmäaine.

 

Ilmastointihuollon yhteyteen sinulla on mahdollisuus valita seuraavia lisäpalveluita: 

  • Höyrystimen desinfiointi
  • Raitisilmasuodattimen vaihto ja järjestelmän desinfiointi
  • Sisätilojen otsonointi

 

 

VARAA AIKA ILMASTOINTIHUOLTOON