Etusivu Ajankohtaista BMW Huolto 5+ Wetterillä

BMW Huolto 5+ Wetterillä

BMW Service 5+ on ainutlaatuinen huoltotarjous yli viiden vuoden ikäisille malleille.

BMW Huolto 5+

Onko BMW-autosi yli viiden vuoden ikäinen? BMW Huolto 5+ on siinä tapauksessa ihanteellinen ratkaisu, jotta BMW-autosi on edelleen turvallinen ja säilyttää arvonsa. Ajoneuvon tarkastus tai osien kuluminen – BMW Huolto 5+ avulla saat tarvittavan palvelun halvemmalla. Hyödynnä houkuttelevat edut ja ole turvallisin mielin, sillä BMW-autosi on hyvissä käsissä.

 

 • BMW 1-, 2-, 3- ja 4-sarja sekä BMW X1-mallit, hinta 199 €
 • BMW 5-,6- ja 7-sarja sekä BMW X3-, X5- ja X6 -mallit, hinta 249 €

 

Ota yhteyttä BMW-huoltoomme!

 

VARAA HUOLTO

 


 

BMW Huolto 5+ sisältö

 • Moottoriöljyn+suodattimen vaihto
 • Alustan ja korin silmämääräinen tarkistus
 • Valojen tarkastus
 • Apulaitehihnan kunnon tarkastus
 • Pakoputkiston kunnon tarkastus
 • Renkaiden kunnon ja ilmanpaineiden tarkastus
 • Koeajo

 


 

BMW SERVICE - Ainutlaatuiset etusi 

 1. Paras hinta-laatusuhde
 2. Alkuperäisten BMW-lisävarusteiden käyttö
 3. Kokeneet BMW asiantuntijat
 4. Houkuttelevat ja läpinäkyvät kokonaishinnat
 5. Jokainen BMW on tervetullut

 

Sopiiko BMW Huolto 5+ minun BMW-mallilleni? 

BMW Huolto 5+ koskee valikoituja yli viiden vuoden ikäisiä BMW-malleja (lasketaan ensirekisteröinti- ja huoltopäivästä). Katso, mitä mallisarjoja ainutlaatuinen tarjouksemme koskee.

 

VARAA HUOLTO


 

BMW Huolto 5+: Tärkeimmät kysymykset ja vastaukset  

 

Mikä on BMW Huolto 5+?

BMW Huolto 5+ on erilaisia huoltopalveluita kattava edullinen tarjous yli viiden vuoden ikäisille autoille. BMW Service 5+ tarjoaa valikoiman eri tavoin kattavia palveluita. ”Huolto ja kulumisesta aiheutuvat korjaukset” -palvelu tarkoittaa erityisen kuormittuvien osien, kuten mikrosuodatinten ja sytytystulppien tarkastusta ja vaihtoa tarvittaessa Alkuperäisiin BMW varaosiin. ”Ajoneuvon tarkastuksessa” autosi tutkitaan perusteellisesti innovatiivisten diagnoosityökalujen avulla. ”Value Repair” tarkoittaa puolestaan tarpeellisia korjauksia, joilla autosi saadaan taas moitteettomaan kuntoon Alkuperäisiä kunnostettuja BMW varaosia käyttämällä.

 

Mitä muita BMW-huoltotarjouksia on käytetyille autoille BMW Huolto 5+ lisäksi?

Entä jos et kaipaakaan BMW Huolto 5+ kaltaista palvelua tai BMW Jälleenmyyjäsi ei kuulu BMW Huolto 5+ palveluntarjoajiin? Siinä tapauksessa käytettävissäsi on BMW Huolenpitosopimus. Saat kertaluontoisen maksun maksamalla käyttöösi kaikki pakettiin kuuluvat huoltopalvelut valitsemasi voimassaoloajan tai ajosuoritteen mukaisesti. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä yksittäin maksettaviin palveluihin verrattuna.

 

Miksi on niin tärkeää, että BMW Huolto 5+ huolloissa käytetään BMW-alkuperäisosia eikä tarvikevaraosia?

BMW-alkuperäisosilla ja niiden asennuksella on kahden vuoden takuu. BMW-alkuperäisosien valmistusta koskevat laatuvaatimukset ja toleranssit ovat tiukemmat kuin tarvikevaraosien, vaikka nämä olisivat peräisin samalta valmistajalta. BMW:n huoltovälit perustuvat sitä paitsi Alkuperäisten BMW varaosien kestoikään.

Esimerkiksi:

Ilmansuodatin: Monien tarvikevaraosina myytävien ilmansuodatinten kestoikä on vain yksi vuosi. BMW Ilmansuodattimilla se on kaksi vuotta. BMW:n huoltovälit perustuvat BMW Ilmansuodatinten kestoikään.

Lasinpyyhkijät: BMW Lasinpyyhkijät on suunniteltu täsmälleen kunkin mallin tuulilasin mukaan. Tarvikevaraosina myytävät lasinpyyhkijät eivät yleensä sovi tuulilasiin kovinkaan hyvin, koska ne on suunniteltu niin, että niitä voitaisiin käyttää mahdollisimman monissa automalleissa. (Soveltuvien mallien määrä on ilmoitettu tarvikevaraosina myytävien lasinpyyhkijöiden paketissa).

Jarrut: BMW Jarrupalojen raaka-aineseos on sovitettu optimaalisesti BMW-autoosi. Näin ne takaavat loistavan jarrutustehon ja parhaan mahdollisen turvallisuuden.

 


 

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa ostoksesi

Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Voit maksaa huollon ja varaosat kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Hae luottoa helposti kotona etukäteen nettihakemuksella, tekstiviestillä tai tee hakemus paikan päällä toimipisteissämme.

Tutustu lisää Wetteri-tiliin.

Wetteri-tilin luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 

HAE LUOTTOA