Etusivu Ajankohtaista Isuzu merkkihuolto - ajankohtaista Wetterillä

Isuzu-merkkihuolto

Isuzu huolto

Isuzu-merkkihuolto Kajaanin Syväojankadun ja Kuopion toimipisteissämme

ISUZU-autosi huoltaa aina Isuzun kouluttama merkkimekaanikko. Vuosihuollolla saat Wetteriltä aitoa Isuzu-merkkihuollon laatua edulliseen hintaan. Valtuutetussa merkkihuollossa tehdasohjeiden mukaisesti suoritetut huollot varmistavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Samalla myös autosi takuu säilyy voimassa ja jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkeana. Tervetuloa varmistamaan autosi kunto!

 

Ota yhteyttä Isuzu -huoltoomme!

Kajaani 020 7788 302

Kuopio 020 7788 803

 

 

VARAA HUOLTO

 


 

Valtuutettu merkkihuolto on luotettava valinta.

Autot kehittyvät nopeasti, ja niiden asianmukainen huoltaminen vaatii yhä enemmän osaamista. Merkkihuoltojen mekaanikot ovat erikoistuneet yhteen automerkkiin, ja jokainen työpäivä kerryttää lisää kokemusta juuri siitä tietystä merkistä.

Sen lisäksi, että valtuutetuissa merkkihuolloissa autostasi pitävät huolta maan ammattitaitoisimmat mekaanikot, voit luottaa siihen, että käytettävät laitteet ja työkalut ovat parhaita mahdollisia. Lisäksi autoosi asennetaan ainoastaan juuri sitä varten suunniteltuja alkuperäisiä varaosia.

Kokeneiden mekaanikkojen suorittamat huollot ja korjaustyöt takaavat, että autosi pysyy luotettavana ja turvallisena – ja samalla myös autosi jälleenmyyntiarvo säilyy mahdollisimman korkeana.