Etusivu Ajankohtaista Peugeot ECO-merkkihuolto

Peugeot ECO-merkkihuolto

Peugeot ECO-merkkihuolto

Peugeot ECO-merkkihuolto

 

Peugeot ECO-merkkihuolto on valmistajan huolto-ohjelman mukainen Peugeot merkkihuolto edullisempaan hintaan sinulle, jolla on yli 5-vuotias auto.

Peugeot ECO-merkkihuollossa autosi huoltaa aina koulutettu Peugeot-mekaanikko. Olemme luoneet ECO-merkkihuollon tarjotaksemme asiakkaillemme aina edullisen, turvallisen ja vaivattoman tavan huollattaa yli 5-vuotiaan autonsa. Peugeot ECO-merkkihuolloissa käytetään aina valmistajan hyväksymiä osia ja valmistajan viimeisimpiä toimintaohjeita. Peugeot ECO-merkkihuollon lisäksi sinulla on valittavanasi mallikohtaisesti valitut ja hinnoitellut lisätyöpaketit.

 

Pysyvästi Edullista laatuhuoltoa

  • Vain asianmukainen huolto takaa turvalliset ajokilometrit. Siksi kehitimmekin autollesi
  • ECO-merkkihuoltokokonaisuuden, jossa myös hinnoittelu on erittäin kilpailukykyinen.
  • ECO-merkkihuolto kestää vertailun niin laadultaan kuin hinnoiltaan.

 

Ota yhteyttä Peugeot-huoltoomme!

VARAA HUOLTO

 


 

Laatu ei ole sattumaa

Valtuutetulla Peugeot-korjaamolla huollon tekevät Peugeot-asiantuntijat, korkean ammatillisen pätevyyden ja osaamisen omaavat Peugeot-mekaanikot Peugeot erikoistyökaluilla ja alkuperäisillä Peugeot-varaosilla, joiden sopivuus autoosi on testattu. 

Huoltovihko leimataan valtuutetun Peugeot-korjaamon leimalla. Takaamme, että huolto on tehty autosi valmistajan ohjeiden mukaisesti. Peugeot-merkkihuollossa käytämme vain korkealaatuista öljyä, alkuperäisiä Peugeot varaosia ja autosi valmistajan hyväksymiä aineita. Sinulle tämä tarkoittaa korkeampaa laatua, parempaa turvallisuutta ja autollesi parempaa jälleenmyyntiarvoa. Haluamme autosi asiantuntijoina pitää huolta sinun Peugeotistasi.

 

Huollon tiepalvelu veloituksetta ECO-merkkihuollon yhteydessä

Huoltovihko leimataan valtuutetun Peugeot-korjaamon leimalla. Takaamme, että huolto on tehty autosi valmistajan ohjeiden mukaisesti. Peugeot-merkkihuollossa käytämme vain korkealaatuista öljyä, alkuperäisiä Peugeot varaosia ja autosi valmistajan hyväksymiä aineita. Sinulle tämä tarkoittaa korkeampaa laatua, parempaa turvallisuutta ja autollesi parempaa jälleenmyyntiarvoa.Haluamme autosi asiantuntijoina pitää huolta sinun Peugeotistasi.