Etusivu Ajankohtaista Subaru-huolto Wetterillä - Ajankohtaista Wetterillä

Subaru-huolto Wetterillä

Subaru-huolto

Subaru-huolto Wetterillä

Subarun huoltoväli on 15 000 km tai 12 kuukautta, mikä on melko tiheä verrattuna muiden valmistajien huoltoväleihin. Uskomme kuitenkin vakaasti, että usein tapahtuva ja säännöllinen huolto on autoillemme hyväksi. Säännöllinen ja toistuva huolto takaa, että autosi pysyy kunnossa pitkään. Japanissa Subarun insinöörit työstävät moottoria, jota käyttää vain kaksi autonvalmistajaa. Subaru on yksinkertaisesti täysin omanlaisensa auto! Kun tuot autosi huollettavaksi Subaru-huoltoon, varmistamme aina, että:

 • Autoosi asennetaan viimeisimmät päivitykset
 • Autoosi tehdään kaikki takaisinkutsuissa mainitut toimenpiteet
 • Autossasi käytetään oikeita varaosia, öljyjä ja nesteitä
 • Huoltokirja leimataan ja huoltoaikataulua seurataan.

 

Ota yhteyttä Subaru-huoltoomme!

 

VARAA HUOLTO

 


 

Valtuutettu Subaru-korjaamo

Sinun kannattaa ehdottomasti huollattaa autosi valtuutetulla Subaru-korjaamolla. Korjaamomme noudattavat Subarun tehtaalta tulleita ohjeistuksia, ja niillä on aina viimeisimmät tiedot ja ohjelmistopäivitykset autoasi varten. Korjaajamme ovat koulutettuja huoltamaan omistamasi automalli. Käytämme aina Subarun alkuperäisosia, joilla takaamme parhaan mahdollisen toiminnan ja varmistamme autosi erinomaisen jälleenmyyntiarvon.

 • Koulutettu huoltamaan Subarusi
 • Subarun ohjeistama
 • Uusimmat päivitykset autoosi
 • Tärkeää tietoa autostasi
 • Subarun alkuperäisosat
 • Huolto- ja varaosatakuu
 • Huoltokirjan leimat lisäävät autosi jälleenmyyntiarvoa

 

Subarun alkuperäiset lisävarusteet

Subarun alkuperäiset lisävarusteet ovat todistetusti hyviä, ja ne takaavat parhaan laadun, yhteensopivuuden ja toiminnan. Myös lisävarusteemme on suunniteltu turvallisuutta ajatellen. Olemme huolellisesti valinneet Subarullesi lisävarusteet, joiden ansiosta voit keskittyä olennaiseen. Pohjoismainen ilmasto vaatii auton lisävarusteilta paljon. Talvella lumi ja suola kuluttavat vanteita ja vetokoukkuja. Vanteemme ja vetokoukkumme on testattu erityisesti pohjoismaisen ilmaston osalta. Kattotelineet ja kuljetuslaatikot sekä pyörä- ja kajakkitelineet ovat kaikki testattuja ja hyväksi todettuja. Ne on suunniteltu toimiviksi ja yksinkertaisiksi, jotta voit nauttia huolettomasta ulkoilmaelämästä. Lisävarusteemme on suunniteltu vain Subarun autoja varten.

 

Ajoneuvon lasit

Auton tuulilasi on erittäin tärkeä osa auton suunnittelua. Se antaa ennen kaikkea suojaa tuulelta ja säältä, mutta suojaa myös tuulilasin sisään asennettuja antureita. Subaru EyeSight-järjestelmä on asennettu tuulilasin yläreunaan yhdessä muiden antureiden kanssa.

Jos tuulilasi pitää vaihtaa, on äärimmäisen tärkeää, että vaihtolasissa on samat ominaisuudet kuin Subarun alkuperäisessä tuulilasissa. Auton turvallisuusjärjestelmät sallivat vain hyvin pienet muutokset optisen taittokyvyn ja paksuuden suhteen. Muista myös, että tuulilasi on osa matkustamon äänieristystä.

Kivien aiheuttamat iskut tulee korjata niin pian kuin mahdollista, ennen kuin lasin kalvon alle pääsee kosteutta ja kalvo tuhoutuu tai lasiin tulee lisää säröjä. Voit joutua vaihtamaan tuulilasin riippuen siitä, mihin kivi iskeytyy. Pyydä lisätietoja valtuutetusta Subaru-korjaamosta.

Tärkeää on myös, että tuulilasi on asennettu oikein ja, että Subaru EyeSight kalibroidaan tuulilasin vaihtamisen jälkeen. Subaru-korjaamomme on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan nämä työt.

EyeSight-kamera tulee poistaa tuulilasin vaihdon yhteydessä, ja uudelleen asennettaessa kamera tulee kalibroida uuden tuulilasin mukaan. Valtuutetuilla Subaru-korjaamoilla on työhön soveltuvat, ja Subarun insinöörien kehittämät, erikoistyökalut Subaru EyeSightin kalibroimiseen.

Subarun tavoitteena on valmistaa maailman turvallisimmat autot, ja olemme varmoja, että turvallisuudelle on kysyntää.

Subarun alkuperäisosat ja valtuutettu Subaru-huolto ovat turvallinen valinta sinulle ja perheellesi.

 

Subaru varaosat

Subarun alkuperäisosat

Subaru on valmistanut autoja vuodesta 1958 lähtien. Olemme aina pitäneet tärkeänä, että valmistamamme autot ovat turvallisia ja kestäviä. Äärimmäisen tärkeää on tietenkin myös se, että varaosat on testattu ja havaittu toimiviksi, sopiviksi ja laadukkaiksi. Subarun alkuperäisosat takaavat mielenrauhan tien päällä.

 

 

VARAA HUOLTO