Etusivu Ajankohtaista Tuulilasivauriot kuntoon valtuutetussa Volvo-merkkihuollossa

Tuulilasivauriot kuntoon valtuutetussa Volvo-merkkihuollossa

Tuulilasivauriot kuntoon valtuutetussa Volvo-merkkihuollossa

 

Autosi tuulilasi ei ole vain tuulilasi. Tuulilasisi suojaa sinua kaikenlaiselta säältä. Mutta sillä on muitakin tehtäviä. Tuulilasi varmistaa, että autosi turvatoiminnot, kuten City Safety ja automaattinen jarrutus, toimivat niin kuin pitää.

Alkaako tuulilasisi olla kulunut, onko siinä kiveniskemävaurioita tai halkeamia? Jos on, poikkea valtuutettuun Volvo -huoltoon, niin tutkimme vauriot ja korjaamme tai vaihdamme tuulilasin. Muistathan, että useimmiten tuulilasin korjaaminen tai vaihtaminen kuuluvat autosi vakuutusturvan piiriin.

 

 

VARAA HUOLTO

 

 

Korjauta rikkinäinen tuulilasi

Jos tuulilasissasi on kiveniskemä, se voidaan korjata valtuutetussa Volvo -huollossa odottaessasi ilman ajanvarausta.

Korjauksen pitkittäminen lisää riskiä, että kosteus ja lika pahentavat tilannetta. Halkeama voi myös nopeasti laajentua ja pahimmassa tapauksessa tuulilasi voi rikkoutua kokonaan. Omamekaanikkomme tietävät kaiken autostasi ja auttavat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

 

AJANMUKAINEN JA VAIVATON VAURIOKORJAUS WETTERILLÄ

Voit ilmoittaa vahingosta kaikkiin toimipisteisiimme tai varata ajan suoraan netissä 24/7:

Ilmoita tuulilasivauriosta.

 

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasisi on vaihdettava, on tärkeää, että uusi tuulilasi on asennettu oikein.

Valtuutettu Volvo huolto käyttää vain Volvo Alkuperäisiä osia ja kalibroi kaikki kuljettajan apujärjestelmät asennuksen yhteydessä. Siksi voimme taata, että uusi tuulilasisi pitää autosi yhtä turvallisena kuin uutena.

 

Tuulilasin takana on tärkeitä turvallisuusvarusteita kuten kamera ja laser, jotka vaikuttavat esimerkiksi kaistallapitoavustimen, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän, mukautuvan vakionopeudensäätimen, automaattisen ajovalojen ohjauksen sekä erilaisten törmäysvaroittimien toimintaan. Uudemmissa autoissa tuulilasin heijastusnäyttö (HUD) on osa auton turvallisuustietojärjestelmää. Volvoissa on optimaalisesti kehitetty tuulilasi, jotta tuulilasinäytön tarkkuus on mahdollisimman hyvä. Näyttöön heijastettava kuva on erittäin herkkä lasin pinnan vääristymille.

 

Tuulilasin tulee myös kestää laukeavan turvatyynyn voima. Tuulilasi vakauttaa auton kattoa, jos auto pyörähtää ympäri tai törmää johonkin. Tuulilasi on osa Volvon kolarisuojaa etu- ja sivutörmäyksissä. Onkin äärimmäisen tärkeää, että vaihdettaessa käytetään oikeita liimoja ja työtapoja, jotta nämä ominaisuudet säilyvät ennallaan vaihdon jälkeenkin. Volvo Alkuperäinen tuulilasi on myös optimaalinen valon läpäisyn osalta. Läpäisykäyrät on suunniteltu minimoimaan ultravioletti- ja infrapunavalon vaikutukset matkustamoon. Se vaikuttaa sisätilojen lämpötilaan ja ulkoasuun sekä ehkäisee sisustuksen haalistumista.

 

Volvon käyttämä kaksikomponenttiliima on yhteensopiva aikaisemman liiman kanssa, jos koriin on jäänyt vanhoja liimajäämiä. Uusi tuulilasi kiinnittyy samalla vahvuudella kuin tehtaalla asennettu. Saat myös tuulilasin vaihdosta sertifikaatin, joka takaa, että vaihdossa on käytetty Volvo Alkuperäisiä osia ja työmenetelmiä, ja lopputulos vastaa täysin alkuperäistä.

 

Jos siis autosi tuulilasissa on kiveniskemä, ota välittömästi yhteys valtuutettuun Volvo -huoltoomme. Arvioimme tilanteen ja korjaamme tuulilasin kiveniskemän ilman ajanvarausta. Tarvittaessa varaamme erikseen ajan tuulilasin vaihtoa varten.