Etusivu Ajankohtaista Essential-huolto pitää Volvosi Volvona - Ajankohtaista Wetterillä

Volvo Essential -huolto pitää Volvosi Volvona

VOLVO ESSENTIAL -HUOLLOT 227€

Volvo Essential -huollot 227€

Nyt kannattaa tuoda vanhempikin Volvo meille osaavaan merkkihuoltoon!

Essential -huolto on tarkoitettu yli 6 vuoden ikäisille Volvo -malleille. Sekä huoltotyömme että varaosat on hinnoiteltu sinulle edulliseksi. Saat samat edut kuin määräaikais huollossakin: Volvo Alkuperäisten varaosien ja ammattitaitoisen Volvo -huollon mukanaan tuoman mielenrauhan sekä Volvo Tiepalvelun seuraavaan huoltoon asti, enintään vuodeksi kerrallaan. Pidä Volvosi Volvona. 

Essential-huolto tehdään aina oikeilla työmenetelmillä ja laitteilla sekä Volvo Alkuperäisillä varaosilla. Mikäli tarkistuksissa havaitaan huollettavaa, siitä annetaan hinta-arvio ja lisätöistä sovitaan erikseen. Näitä voivat olla esimerkiksi jarrupalojen ja -levyjen tai jakohihnan vaihto, joka suositellaan tehtäväksi viiden vuoden välein tai ajomäärän mukaan. Essential-huollon hinta on 227 euroa, ja se on saatavilla yli 6 vuoden ikäisille Volvoille. Lisäksi omistaja saa Volvo Tiepalvelun turvaksi seuraavaan huoltoon saakka, kuitenkin enintään vuodeksi eteenpäin, kun asiakkaalla on maksuton Volvo Kortti. Essential-huollossa käytetään alkuperäisiä Volvon työkaluja ja varaosia, joilla on takuu. Essential on oikea valinta autollesi, jos arvostat laadukasta huoltoa, joka tuo turvallisuutta autoiluun.

 

Edullinen Volvo Essential -huolto sisältää kaikki auton toimivuuden kannalta tärkeät toimet:

  • Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto
  • Moottorin, vaihteiston ja voimansiirron tarkastus
  • Jarrupalojen ja -levyjen tarkastus
  • Seisontajarrun sekä saranoiden, rajoittimien ja lukkojen tarkastus ja voitelu

 

 

 

VARAA HUOLTOSI

 


 

Volvo Essential -huolto pitää Volvosi Volvona. Nyt Essential -huolto vain 169€.

Volvo Essential -huolto nyt vain 227€!

Meidän mielestämme auton huoltamisen tulee olla yksinkertaista. Halusimme luoda uuden lähestymistavan, joka on henkilökohtainen, tehokas ja pitää huolta sekä sinusta että autostasi.

 

Juuri oikea huolto. Sinulle suunniteltu.

Auton omistamisen ei pidä olla monimutkaista vaan mahdollisimman helppoa ja nautinnollista. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen huoltopalvelun, joka sisältää kaikki tarpeelliset elementit mukavaan elämään Volvon kanssa. Kutsumme sitä nimellä Volvo Personal Service.

 

Omamekaanikko

Esittelemme sinulle omamekaanikkosi, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla on autostasi, ja tarjoaa tarvittaessa neuvoja ja tukea.

 

Volvo -sijaisauto

Sinun ei tarvitse muuttaa aikatauluasi vain sen vuoksi, että autosi on huollossa. Tarjoamme sinulle edullisesti sijaisautoa, jolla voit jatkaa matkaasi.

 

Ohjelmistopäivitykset

Parannamme jatkuvasti autojemme ohjelmistoja. Jotta käytössäsi olisi aina viimeisin versio, päivitämme Volvosi ohjelmiston jokaisen huollon yhteydessä.

 

Laajennettu Volvo tiepalvelu

Volvo Tiepalvelu tarjoaa turvaa kellon ympäri onnettomuus- ja vikatilanteissa tai jos olet vaikkapa hävittänyt autosi avaimet. Aina kun huollatat autosi valtuutetun jälleenmyyjän luona ja sinulla on maksuton Volvo Kortti, saat Volvo Tiepalvelun vuodeksi eteenpäin.

 

Valtuutettu Volvo -huolto

Saat aitoa Volvo -huoltoa vain valtuutetulla Volvo -huoltokorjaamolla. Siellä käytettävissäsi ovat valmistajan kouluttamat mekaanikot, innovatiiviset työmenetelmät ja Volvo Alkuperäiset -varaosat.

 


 

VOLVO ESSENTIAL -HUOLLOT 187€

Volvon lisäpalvelut

 

Juuri sinulle sopivia palveluita

Olipa kyseessä verhoilun puhdistus, tuulilasin korjaus tai renkaanvaihto, huoltokorjaamostamme löydät sinulle sopivat palvelut.

  • Rengaspalvelut

Volvon asiantuntijat tietävät parhaiten, mitkä renkaat ja vanteet sopivat sinun Volvoosi. Oikeanlaisen tiedon, työkalujen ja menetelmien avulla he huolehtivat kaikista renkaisiin liittyvistä tarpeistasi.

  • Volvo Professional Car Care

Koulutetut Volvo -ammattilaiset puhdistavat autosi osat, kuten ikkunat ja ovipaneelit, ja käsittelevät nahkaa ja kangasta tavalla, jota sinä ja autosi arvostatte.

  • Tuulilasipalvelut

Korjaus vai vaihto? Koulutetut Volvo -ammattilaiset arvioivat tuulilasin vauriot ja käsittelevät sitä Volvollesi sopivalla tavalla, joka ei vaaranna turvallisuutta tai suorituskykyä.

  • Auton ilmastointipalvelut

Teknikkomme tarkistavat ja puhdistavat Volvosi ilmastointijärjestelmän, jotta voit aina nauttia puhtaasta sisäilmasta eivätkä pikkuviat pääse kasvamaan kalliiksi korjauksiksi.

 

Volvo Sopimuksella varmistat helpon ja huolettoman autoilun kiinteällä kuukausihinnalla – vuosiksi eteenpäin. Lue lisää>>

VOLVO TAKUU

Jokaisen uuden Volvon mukana saa myös kattavan takuun. Se antaa sinulle mielenrauhaa ja sallii sinun nauttivan autostasi, koska tiedät, että takuu kattaa koko autosi, aina monimutkaisista moottorin hallintajärjestelmistä maalipintaan.

Lisäturvaa

Voit lisätä mielenrauhaasi ja laajentaa normaalin takuun antamaa suojaa ottamalla autoosi Volvo Sopimuksen. Huoltosopimus kattaa määräaikaishuollot sisältäen työn ja materiaalit, ajoneuvon normaalissa käytössä kuluvat osat sekä sopimuksen aikana ilmenevät odottamattomat korjaukset.

 

VARAA HUOLTOSI

 


 

Wetteri-tili huollon ja varaosien rahoitukseen Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Wetteri-tili huollon ja varaosien rahoitukseen

Huolla nyt, maksa myöhemmin tai esim. 18 €/kk!

Wetteri-tili on joustava ja helppo tapa maksaa ostoksesi. Voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Hae luottoa helposti kotona etukäteen verkkohakemuksella tai tee hakemus paikan päällä toimipisteissämme.

Wetteri-tilin luotonantaja on Resurs Bank AB (publ).

 

 

HAE LUOTTOA