Etusivu Ajankohtaista Volvo Selekt - Vaihtoautojen parhaimmisto.

Volvo Selekt - Vaihtoautojen parhaimmisto.

Volvo Selekt

Volvo Selekt - Vaihtoautojen parhaimmisto

Älykkäin tapa ostaa laadukas käytetty Volvo. Takaamme tyytyväisyytesi. 

Kun ostat Volvo Selekt -auton, saat enemmän kuin upean käytetyn auton. Volvo Selekt -vaihtoautot ovat erinomainen ja edullinen keino päästä turvallisuudesta, laadusta sekä skandinaavisesta muotoilusta tunnetun Volvon omistajaksi.

Kaikkiin käytettyihin autoihin asennetaan viimeisimmät ohjelmistopäivitykset, ja Volvon hyväksymät tarkastukset varmistavat, että autot täyttävät turvallisuutta, suorituskykyä ja ulkonäköä koskevat vaatimuksemme. Jokaiselle autolle myönnetään myös Volvo Tiepalvelu ja vaihto-oikeus, jotta olet varmasti tyytyväinen valitsemaasi Volvoon.

Huolella valikoituja

Volvo Selekt -vaihtoautoiksi kelpaavat vain parhaimmat, hinta-laatusuhteeltaan täydelliset sekä luotettavat yksilöt. Kaikki Selekt-automme ovat alle seitsemän vuotta vanhoja ja enintään 150 000 km km ajettuja.

Tarkastettu ja kunnostettu

Volvo Selekt -vaihtoautojen huoltohistoria on tiedossa. Autot on tarkastettu sekä kunnostettu Volvo -standardien mukaan ja niihin on tehty viimeisin ohjelmistopäivitys.

Takuu ja tiepalvelu

Saat vähintään 12 kuukauden takuun ilman kilometrirajoitusta ja Volvo Tiepalvelun, joka on kehitetty Volvo -henkilöautojen käyttäjien lisäturvaksi mahdollisten teknisten vikojen tai onnettomuuksien varalle

Rahoitus ja vakuutus

Varmistamme sinulle kilpailukykyisimmät rahoitus- ja vakuutusehdot.

 

TUTUSTU VOLVO SELEKT -VALIKOIMAAMME