Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 225xe Active Tourer plug-in hybridi

BMW 225xe Active Tourer plug-in hybridi

BMW 225xe Active Tourer plug-in hybridi

BMW 225xe Active Tourer plug-in hybridi

Täynnä energiaa: BMW 225xe Active Tourerissa tuttu joustavuus ja erinomaiset kulutusarvot yhdistyvät BMW-autoille ominaiseen ajodynamiikkaan. BMW EfficientDynamics -toimenpiteisiin kuuluvan BMW eDrive -tekniikan ansiosta toimintamatka on puhtaasti sähköisessä tilassa jopa 53 kilometriä – ilman paikallisia päästöjä ja lähes äänettömästi. Täydellinen suurkaupungissa ajeluun!


Plug-in Hybrid -autolle on ominaista erinomaisen tehokas käyttövoimakonsepti. Sen keskeisimpiä osia ovat keulan polttomoottori ja taka-akselin tuntumaan sijoitettu sähkömoottori. Kumpikin niistä saa Plug-in Hybrid -auton liikkeelle ajotilanteesta ja lataustilasta riippuen joko erikseen tai yhdessä. Kun vain polttomoottori on käynnissä, vetävä voima ohjataan etupyörille. Sähkömoottori puolestaan käyttää takapyöriä. Näin BMW 225xe Active Tourerista tulee tietyissä tilanteissa xDrive-järjestelmällä varustettu BMW.

 

Katso BMW 2-sarjan Active Tourer hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Kokonaishiilijalanjälki 

Ladattavat hybridit eivät ole hyvä valinta ainoastaan siksi, että niiden ajonaikaiset hiilidioksidipäästöt ja polttoaineen kulutus ovat pienemmät. Osana kokonaisvaltaista ympäristötyötämme olemme tutkineet ladattavien hybridiemme kokonaishiilijalanjäljen koko niiden elinkaaren ajalta raaka-aineiden valmistuksesta ja autojen tuotannosta aina käyttövaiheeseen ja kierrätykseen. *Tulokset osoittavat, että BMW 225xe:llä on uusiutuvien energialähteiden ansiosta jopa 56 prosenttia pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin BMW 225i xDrive Active Tourerilla.

 

Ajodynamiikka 

Esittelyssä voimansiirto- ja alustakomponentit.

Teho. Voima. Hallinta. Erityisen taloudellisesta kolmisylinterisestä dieselmoottorista aina kierrosherkkään ja vahvasti vetävään nelisylinteriseen bensiinimoottoriin: BMW 2-sarjan Active Tourer on joka hetki urheilullisesti liikkeellä. Lisävarusteinen 7-vaihteinen Steptronic Sport -kaksoiskytkinvaihteisto tai älykäs xDrive-nelivetojärjestelmä pitää huolen siitä, että pito on optimaalinen ja ajamisen ilo paras mahdollinen.

 

Digitaaliset palvelut ja älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät.

Huippumodernit avustinjärjestelmät huolehtivat maksimaalisesta turvallisuudesta ja mukavuudesta samalla kun innovatiivinen tietoviihdejärjestelmä viihdyttää ja informoi. BMW ConnectedDriven nerokkaiden digitaalisten palvelujen ansiosta olet tien päällä aina optimaalisesti verkottunut ja voit nauttia vaivattomista ja rennoista matkoista päivittäin.

 

Muotoilu 

Valmis kaikkeen, mitä ikinä tehtävälistassa lukeekaan.

Dynaaminen siluetti vaakasuorine taitteineen ja huomattavan väkevine sivuhelmoineen tekee BMW 2-sarjan Active Tourerin luonteesta urheilullisen ja modernin. Selkeästi muotoillut mittasuhteet ja tehosteet jatkuvat saumattomasti sisätilassa. Sisätilan pintojen vaakasuuntaiset linjat ja jaottelu luovat sinne valoisan ja avaran ilmeen. Katso galleriasta kuvat BMW 2-sarjan Active Tourerin kohokohdista.

 

 

 

 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot