Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 7-sarjan Sedan - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 7-sarjan Sedan

BMW 7-sarjan Sedan

The 7.

Hallitse jokaista ajoa, nauti joka hetkestä. BMW 7-sarjan Sedan tarkoittaa itsevarmaa läsnäoloa, poikkeuksellista suorituskykyä ja erinomaista mukavuutta. BMW 750Li -mallissa on uusi 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori ja vakiovarusteena xDrive, minkä vuoksi ajoneuvo on luotu ajamaan johtoasemassa.

Elegantti muotokieli sekä sisätilojen erityinen tunnelma tekevät BMW:stä luksusluokan ajoneuvon äärimmäisen laadukkaiden yksityiskohtien, yksilöllisten muotoilumahdollisuuksien ja teknisten innovaatioiden ansiosta. Suvereenius kohtaa ainutlaatuisuuden. Luksus kohtaa tehon.

 


 

Vakuuttaa persoonallisuudellaan - BMW 7-sarjan Sedanin muotoilu

Huomion keskipisteessä: BMW 7-sarjan Sedan vakuuttaa ensimmäisestä silmäyksestä alkaen upealla ulkomuodollaan. Ennen kaikkea ominainen etuosa korostaa ajoneuvon itsevarmaa luonnetta. Sivuilla olevat pystyuuntaiset Air Breatherit korostavat ajoneuvon korkeutta. Bernina Grey -väri ja sen helmiäishohtoinen väri luo eleganssia, joka yhdistettynä 20" vanteisiin edustaa suvereenia dynamiikkaa. Welcome- ja Goodbye-valotervehdykset kutsuvat sinut BMW-ajoneuvoosi jo ennen sisään astumista. Sisätilojen ainutlaatuiset, laadukkaat materiaalit sekä innovatiiviset Connectivity-ominaisuudet luovat aivan erityisen tunnelman.

 

Aina yhteydessä maailmaan - BMW 7-sarjan Sedanin Connectivity-ominaisuudet

Matkalla perillä: BMW 7-sarjan Sedanin innovatiivisten digitaalisten palveluiden ansiosta. Connected-navigoinnin ansiosta voit suunnitella matkasi entistäkin kätevämmin ja yksilöllisemmin. BMW Connectedin avulla saat luotua yhteyden älypuhelimesi ja ajoneuvosi välille, jolloin voit suunnitella reittisi nopeasti. Voit kommunikoida BMW-ajoneuvosi kanssa helposti BMW Interlligent Personal Assistant -avustimen avulla tai ohjata erilaisia toimintoja ongelmitta BMW Connected -sovelluksen kautta. BMW 7-sarjan Sedan tarkoittaa uutta liikkuvuuden muotoa. Uudenlainen koti.

 

Määrittää tien - BMW 7-sarjan Sedanin innovatiiviset teknologiat

Pysy ajan tasalla ja ole ensimmäisenä: BMW 7-sarjan Sedanin BMW Interlligent Personal Assistant -avustimen ansiosta se on mahdollista. Jos tarvitset apua, haluat löytää jonkin tietyn paikan tai lukea sähköpostisi tien päällä - "Hey BMW" (suomen kielen ei tuettu) käynnistää ohjelman. BMW-ajoneuvosi sovellukset ja palvelut ovat aina ajan tasalla ohjelmiston etäpäivitys -toiminnon avulla. Driving Assistant Professional -järjestelmän uraa uurtavat kuljettajan avustinjärjestelmät sekä ohjaus- ja kaista-avustin, Parking Assistant Plus -pysäköintiavustin ja innovatiivinen peruutusavustin pitävät sinut aina valmiina uusia teitä varten.

 

Täydellinen suoritus - BMW M760Li xDrive Sedan

Tärkein vaatimuksemme on ylittää omat mittapuumme. Tähän tavoitteeseen uusi BMW M760Li xDrive Sedan ja sen voimakas V12-moottori ovat kuin luotuja. M Sport -paketti sekä ainutlaatuiset Cerium Grey -väriset muotoilumentit muodostavat itsenäisen muotokielen, joka korostaa ajoneuvon dynaamisuutta.

Jo ensimmäisellä silmäyksellä mahtavat ilmanottoaukot ohjaavat katseen leveään ja voimakkaaseen etuspoileriin, jota etuosan omaleimaiset levikkeet korostavat entisestään. Näin syntyy poikkeuksellinen läsnäolo, joka leimaa ainutlaatuisia kevytmetallivanteita, Cerium Grey -värisiä ulkopeilikoteloita, V12-tekstilogoa ja C-pylvästä sekä takaosan pakoputkenpäitä.

 

BMW 745e Plug-In Hybrid

BMW 745e Plug-In Hybridissä yhdistyy kahden maailman parhaat ominaisuudet: 6-sylinterisen moottorin huomattava suorituskyky ja uusimman sukupolven korkeajänniteakun tehokkuus. Hybridivaihteiston keskeiset osat ovat innovatiivinen sähkömoottori, joka on integroitu 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon. Se mahdollistaa puhtaan sähköisen ajamisen jopa 140 km/h:n vauhdilla. Tehokas suorituskyky kohtaa tarkan ketteryyden.

 

Enemmän läsnäoloa, entistä henkilökohtaisempi - BMW Individual 7-sarjan Sedan

Ainutlaatuisuuden huomaa heti. BMW Individual 7-sarjan Sedanissa sen huomaa ensimmäisellä silmäyksellä. Upeat W-spoke-kevytmetallivanteet värinään Bicolor Ferric Grey sekä ajoneuvon jalo metalliväri Aventurin Red Metallic luovat uudenlaista eleganssia ja korostavat ajoneuvon erityistä läsnäoloa jo ensimmäisellä katseella. Ensimmäistä vaikutelmaa alleviivaavat jo ajoneuvoon astuessa alumiiniset kynnyslistat ja niiden valaistu BMW Individual -tekstilogo, ja vaikutelma jatkuu sisätilan ainutlaatuisessa BMW Individual -täysnahkaverhoilussa, kattoverhouksessa sekä sisälistoissa.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot