Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW 8-sarjan Coupé - Ajankohtaista Wetterillä

BMW 8-sarjan Coupé

BMW 8-sarjan Coupé

The 8

Voimaa. Hallittavuutta. Mukavuutta. BMW 8-sarjan Coupé nostaa poikkeuksellisen ketteryyden ja vaikuttavan suorituskyvyn ansiosta sekä kierrosluvun että adrenaliinitason korkealle. Ainutlaatuisiin moottoriurheiluominaisuuksiin yhdistyneenä tämä luksusurheiluauto muodostaa huippulaadun ja maksimaalisen suorituskyvyn täydellisen fuusion.

 


 

Täydellistä luksusta - BMW 8-sarjan Coupén ulkopuolen muotoilu

Luksusta dynaamisimmassa muodossaan: BMW 8-sarjan Coupén ulkopuolen muotoilu täydentää urheiluautogeenejä BMW:n luksusluokan täydellisellä eleganssilla. Näin muodostuu yhdistelmä, joka antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

 

Hiottu eleganssi - BMW 8-sarjan Coupén ainutlaatuiset materiaalit

Korkea laatu kohtaa dynamiikan: uniikit ulkovärit ja sisätilan ylelliset materiaalit ilmentävät vaikuttavalla tavalla BMW 8-sarjan Coupén edistyksellistä muotokieltä - antaen sille näin sporttisen elegantin olemuksen.

 

Huippuunsa vietyä voimaa - BMW 8-sarjan Coupén ajodynamiikka

Dynamiikan osalta BMW 8-sarjan Coupé yltää huippusuorituksiin myös äärirajoilla. Tehokas, 8-sylinterinen BMW TwinPower Turbo -bensiinimoottori, ainutlaatuiset moottoriurheiluominaisuudet ja älykäs BMW xDrive -neliveto nostavat ajamisen ilon uudelle tasolle.

 

Uusimmat innovaatiot - BMW 8-sarjan Coupén kuljettajan avustinjärjestelmät ja Connectivity

Täysin uusien teknologisten mittapuiden asettaminen - sen BMW 8-sarjan Coupé hallitsee täydellisesti. Sen kaikki turvallisuus- ja kuljettajan avustinjärjestelmät tarjoavat yhdessä huippumodernien viestintäominaisuuksien kanssa uraauurtavaa mukavuutta ja luotettavaa viestintää.

 

Kompromissitonta voimaa

Sykettä nostava mittatilaustyönä: uudessa BMW 8-sarjan Coupéssa yhdistyvät urheiluauton luonne ja BMW:n luksusluokka - on syntynyt esteettisyyden uusi muoto.

 

 

Ulkopuoli

BMW 8-sarjan Coupé aloittaa uuden aiakkauden BMW:n muotoilukielessä jonka tunnistaa jo heti ensi silmäyksellä erityisen kapeista ajovaloyksiköistä. Urheilullista ulkonäköä leimaavat terävät, toisiinsa poikkeuksellisella tavalla yhdistyvät linjat, jotka kulkevat auton koko kyljen pituudelta sekä korostavat koveria pintoja ja lihaksikkaita hartiaosia entisestään. Matalan kattolinjan kanssa syntyy erityisen terävä coupémuoto, joka asettaa täysin uusia vertailukohtia muille.

 

Laserajovalot

BMW-laserajovalot valaisevat laserkaukovalotilassa ajorataa jopa 600 metrin päähän eli lähes kaksi kertaa pidemmälle kuin tavalliset ajovalot. Parempi näkyvyys pimeässä lisää selvästi ajamisen turvallisuutta. Siniset korostukset ja BMW Laser -tekstilogot valonheittimissä korostavat auton teknistä edistyksellisyyttä ja urheilullisuutta.

 

Sisätila

Luksusluokan urheiluauto - uuden BMW 8-sarjan Coupén moderni, puristisen selekä sisätila todistaa, että vastakohdat voivat täydentää toisiaan upeasti. Korkealaatuiset materiaalit, innovatiiviset teknologiat sekä runsaat väri- ja varusteluvaihtoehdot varmistavat, että huomiota herättävä urheiluautoluonne saa seurakseen ylellisyyden ja ensiluokkaisen laadun. Sekä tyylikkäät käyttöelementit että muotoilun selkeät liunjat viestivät vain yhdestä: edistyksellisyydestä. Ehdoton kuljettajakeskeisyys korostuu sisätilan dynaamisuuden kanssa. Ne luovat täydelliset edellytykset aidolle ajamisen ilolle.

 

Merino-nahka

Sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun: hienosta Merino-nahasta valmistetut istuinten BMW Individual -nahkaverhoilut nostavat sisätilan laadun ja ainutlaatuisuuden uudelle tasolle. Valittavissa on useita upeita värivaihtoehtoja mustasta konjakinruskeaan ja vaaleaan norsunluuhun. Saatavilla ovat myös uudet Bicolor-istuinverhoilut kontrastiväreineen.

 

Crafted Clarity -lasikoriste-elementit

Vastustamaton jokaisella yksityiskohdallaan: tyylikkäät CraftedClarity-lasikorsite-elementit, niiden suoralinjainen hionta ja sinisävyisyys ovat urheilullisen sisätilan poikkeuksellisen kiinnostavat yksityiskohdat. Ne koristavat valitsinvipua, monitoimisäädintä, audio-painiketta ja moottorin Star/Stop-painiketta. Näin urheilullinen ilme kohtaa ylellisen muotoilun, mikä vie urheilullisuuden ja korkealaatuisuuden uudelle tasolle.

 

M Carbon -osat

Dynaamisuus jokaisessa yksityiskohdassa: BMW 8-sarjan Coupé liittää toisiinsa erinomaisen tehon ja upean laadun Carbon-katon alle. Se alleviivaa tämän auton erityistä kilpa-autoluonnetta. Ulkopuolen M Carbon -paketti lisää M Sport -pakettiin dynaamisen upeita kohokohtia, kuten optisesti terävöitetyn diffuusorin ja Carbon-koriste-elementtien kehystämät pakoputkenpäät. Syntyy kokonaisilme, joka lumoaa aiodsta hiilikuidusta valmistetuilla takaspoilerilla, ilmanottoaukoilla ja ulkopeilikoteloilla.

 

 

Räätälöity ihastuttamaan - ylelliset materiaalit

Vaikuttava jokaista säiettä myöten: Siinä missä ainutlaatuiset ulkovärit tuovat uuden BMW 8-sarjan Coupén muotoilun hienosti esiin, ylelliset materiaalit, tyylikkäät kontrastisaumat ja upeat koriste-elementit viimeistelevät sisätilan urheilullisuuden – ja takaavat erityisen miellyttävän kosketustuntuman. Sen huomaa ja kokee etenkin lisävarusteisten monisäätöistuimien verhoilun rei'ityksestä ja saumauksista. Tarkoituksenmukaisuus kohtaa korkean laadun, mistä syntyy sisätilan poikkeuksellisen sporttisen elegantti ilmapiiri.

 

Kehityksen kärjessä

Kehityksessä aina askelen edellä: turvallisuus- ja avustinjärjestelmien innovatiivisilla teknologioilla uusi BMW 8-sarjan Coupé pitää sinut aina kehityksen kärjessä. Tulevaisuuteen tietä viitoittava BMW Operating System 7.0 -käyttöjärjestelmä tekee järjestelmissä navigoimisesta sekä viestintäominaisuuksien käyttämisestä uskomattoman helppoa, yksilöllistä ja vaivatonta.

 

BMW Live Cockpit Professional

Upea, navigointitoiminnon sisältävä BMW Live Cockpit Professional -näyttökokonaisuus muodostuu kosketuksella käytettävästä tarkkapiirtoisesta 10,25-tuumaisesta monitoiminäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä.

 

Käyttökonsepti

On täysin luonnollista, että uusi BMW 8-sarjan Coupé aloittaa uuden aikakauden myös liitettävyydessä. Innovaation nimi on BMW Live Cockpit Professional: tämä korkealaatuinen näyttökokonaisuus muodostuu tarkkapiirtoisesta, 10,25-tuumaisesta monitoimiosketusnäytöstä ja täysin digitaalisesta 12,3-tuumaisesta mittaristonäytöstä. Lisäksi auto on varustettu innovatiivisella BMW Operating System 7.0 -käyttökonseptilla: järjestelmää voi käyttää eleillä, puhekäskyillä ja kosketusnäytöltä, ja kaikissa näyttönäkymissä on runsaasti yksilöintimahdollisuuksia.

 

Ajoavustinjärjestelmät

Vahva teho vaatii vahvoja ominaisuuksia: siksi uuteen BMW 8-sarjan Coupéen on saatavissa innovatiivinen Driving Assistant Professional -ajoavustinpaketti. Se auttaa säilyttämään ajoetäisyyden ja ajonopeuden, pysymään omalla kaistalla ja välttämään törmäyksiä. Se pystyy myös varoittamaan risteävästä liikenteestä, peräänajon vaarasta ja ajoradalla olevista jalankulkijoista sekä avustamaan hätätilanteessa.

 

BMW Digital Key

Miksi pitäisi käsitellä auton avainta, kun älypuhelin on aina mukana. Digital Key -avaimella tai Key Card -kortilla voit avata ja lukita BMW-autosi keskuslukituksen ja jopa käynnistää moottorin. Lataa digitaalinen avain BMW Connected -sovelluksella Android-älypuhelimeesi. Voit myös jakaa avaimen perheenjäsenillesi ja ystävillesi.

 

 

Remote Software Upgrade

Haluatko pitää BMW-autosi ohjelmat päivitettyinä? Remote Software Upgrade -etäpäivitystoiminnolla BMW-autosi on aina ajan tasalla. Mukavasti, varmasti ja huolettomasti, eikä sinun sitä varten tarvitse mennä BMW Service -huoltopisteeseen. Päivitykset asennetaan Over the Air eli matkapuhelinverkon kautta tavalla, jonka tunnet älypuhelinmaailmasta.

 

Joka suhteessa ainutlaatuinen

Yksilöllisten joukossa ainutlaatuinen: BMW Individual -varusteet tehostavat uuden BMW 8-sarjan Coupén ilmettä entisestään uniikeilla ulkoväreillä, nahkaverhoiluilla ja tyylikkäillä sisäkortiselistoilla.

 

Ulkopuoli

Valinta on sinun: herrasmiehen tai kisakuljettajan auto. BMW Individual -metalliväreissä on runsaasti valinnan varaa, esimerkiksi värit Dravite Grey, Aventurine Red, Almandine Brown ja Tanzanite Blue. Auton näyttävän yleisilmeen viimeistelevät upeat kevytmetallivanteet.

 

Sisätila

Ylellisyys erittäin sporttisesta erittäin tyylikkääseen: voit muokata sisätilan täsmälleen omien mieltymystesi mukaisesti. Jalopuusisäkortiselistojen värinä on tyylikäs Piano Finish Black. BMW Individual -täysnahkaverhoilut ovat hienointa Merino-nahkaa ja saatavilla useissa väreissä, mustasta konjakinruskean kautta vaaleaan norsunluhun. Ensimmäistä kertaa saatavissa on myös Bicolor-kaksivärimaailman istuinverhoilu, jonka värivaihtoehdot ovat esimerkiksi Tartufo, Fiona Red tai Night Blue yhdistettynä voimakkaaseen mustaan.

 

Varusteversiot ja varusteet

BMW 8-sarjan Coupé

BMW 8-sarjan Coupéssa urheilullisuus ja eleganssi yhdistyvät toisiinsa suvereenin vaivattomasti - luoden näin autolle vastustamattoman ilmeen. Lukuisat ainutlaatuiset ulkopuolen ja sisätilan yksityiskohdat sekä huippuluokan mukavuus ilmentävät vaikuttavalla tavalla auton dynaamista ja korkealaatuista luonnetta.

M Sport -paketti

M Sport -paketti tekee autosta entistä dynaamisemman. Etuhelma, sivuhelmat ja takahelma, jossa on Dark Shadow -metallivärinen diffuusoriosa, terävöittävät auton ulkopuolen ilmettä ja parantavat samlla aerodynamiikkaa ja ketteryyttä. Lisäksi M Sport -alusta ja M-kevytmetallivanteet parantavat auton ajodynaamisia ominaisuuksia tuntuvasti.

 

KATSO LISÄÄ BMW MALLISTOSTAMME

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot