BMW - The i4

BMW i4

The i4

Ensimmäinen täyssähköinen Gran Coupé, jonka toimintamatka on jopa 600 kilometriä*, takaa ajamisen ilon – kokonaan päästöttömästi. Neliovisen ajoneuvon ainutlaatuiset tehoarvot ovat 390 kW (530 hv), samalla kun sen pitkä toimintamatka takaa ihanteellisen ajettavuuden myös pitkillä matkoilla. 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

Jopa 390 kW:n/530 hv:n huipputehollaan BMW i4 takaa lumoavaa dynamiikkaa

Vahva kiihdytys ja suvereeni ajokäyttäytyminen

Jopa 390 kW:n/530 hv:n huipputehollaan BMW i4 takaa lumoavaa dynamiikkaa. Gran Coupé kiihtyy nollasta 100 km/h:iin vain neljässä sekunnissa ja osoittaa samalla vaikuttavan suvereenin ajokäyttäytymisensä. Mallikohtainen iskunvaimennusteknologia tekee katapultinomaisesta kiihdytyksestä jännittävän ja samalla hallinnoitavissa olevan ajokokemuksen ilman että ajo lähtee luisumaan tai suuntaa on korjattava.

 

Pitkien matkojen mukavuutta ja suuri toimintasäde

Ajoitpa lyhyitä tai pitkiä matkoja, kaupungissa tai maanteillä – täyssähköinen Gran Coupé on jopa 600 kilometrin* toimintamatkallaan (WLTP) erinomaisesti muunneltavissa ja soveltuu rajoituksetta arkikäyttöön. Lähes äänetön moottori ja optimoitu alustatekniikka takaavat myös suurilla nopeuksilla ja vaikeissa pito-olosuhteissa kokemuksen ajoneuvon hallittavuudesta.

 


 

Erittäin täsmällinen ja vahva dynamiikka kaarteissa 

Uusi ajoneuvokonsepti mahdollistaa optimoitujen aerodynaamisten ominaisuuksiensa ja tasapainotetun painonsa ansiosta suuren ketteryyden ja täsmällisyyden, joita nostavat entisestään toisiinsa upeasti sovitetut moottori- ja alustakomponentit. Jousitus- ja iskunvaimennusjärjestelmät takaavat ihanteellisen kosketuksen tien pintaan ja suuren vakauden kaarteissa.

 

Progressiivinen muotoilu ja maksimoitu mukavuus 

Viidelle hengelle istumapaikat tarjoava BMW i4 takaa ihanteellisen istumamukavuuden ja paljon pää- ja jalkatilaa myös takana. Pitkä akseliväli ja lyhyet korinylitykset sekä sulava kattolinja tekevät BMW Gran Coupésta sporttisen elegantin. 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot