Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X3 Business xLINE - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X3 BUSINESS xLINE

BMW X3 BUSINESS xLINE ALK. 59.230€

BMW X3 BUSINESS xLINE.

BUSINESS xLINE –VARUSTEET, MM.:

  • LED sumu -ja ajovalot laajennetuin toiminnoin
  • BMW xLine -yksityiskohdat
  • BMW 19" Kevytmetallivanteet
  • Ambient -valopaketti
  • Urheiluistuimet edessä
  • Osanahkaverhoilu

WINTER-PAKETTI, NYT ERIKOISHINTAAN 990 €.

Voit hallita autosi tuuletusta tai lämmitystä kätevästi Connected–sovelluksella tai BMW älyavaimella. Varustepaketin täydentää lämmitettävä ohjauspyörä.
 

CONNECTED-PAKETTI, NYT ERIKOISHINTAAN 1490 €

  • Professional-navigointijärjestelmä, jossa reaaliaikaiset liikennetiedotukset
  • Puhelinvarustus, jossa langatonlataus
  • Virtuaalimittaristo
  • Eleohjaus

 

Esittely

BMW X3 huokuu atleettisuutta ja dynaamisuutta. Nerokkaan kevytrakenteisuuden ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimenpiteiden ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi ja vahvasti vääntäen. Autossa on ainutlaatuinen jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus – kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään.

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien sekä aidon läsnäolon ja vapauden ilmentymä. Jo ensi näkemältä auto tekee vaikutuksen atleettisuudellaan ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät BMW X3:ssa erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

 

Kuljettajan avustinjärjestelmät BMW X3:ssa.

BMW X3:n huippumodernit kuljettajan avustinjärjestelmät tarjoavat entistäkin upeamman ajokokemuksen. Uudistettu käyttökonsepti ihastuttaa intuitiivisella käyttäjäohjauksella ja kätevillä digitaalisilla toiminnoilla – se keskittyy juuri sinun tarpeisiisi ja näyttää suuntaa kohti auton itsenäistä ajamista.

BMW X3:n digitaaliset palvelut.

Matkalla ystävien kanssa ja maailmaan verkottuneena. Käytä ainutlaatuisia palveluita ja älykkäitä sovelluksia, vastaanota ja lähetä sähköpostiviestejä sekä surffaa netissä WLANin kautta – BMW X3 vie liittävyyden, yhteydet ja mukavuuden uudelle tasolle.

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e yhdistää kahden maailman parhaat puolet: sähkömoottorin dynamiikan ja tehokkuuden sekä polttomoottorin toimintamatkan ja mukavuuden. Tämä SUV-mallinen plug-in-hybridi tarjoaa älykkäiden teknologioiden ja dynaamisen kiihtyvyyden ansiosta ketterän ajokokemuksen. Tuotanto alkaa joulukuussa 2019.

 

VARAA KOEAJO

 

BMW X3 mallisto alkaen 58.291,01 €. Autoveroton hinta 43.600 €, toimituskulut 600 €, arvioitu autovero 14.091,01 € uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 179 g/km ja kulutus 6,8 l/100 km. (BMW X3 xDrive 20d A Business). Kuvan auto erikoisvarustein.

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot