Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW X3 Plug-In Hybrid - Ajankohtaista Wetterillä

BMW X3 Plug-In Hybrid

BMW X3

BMW X3 Plug-In Hybrid

BMW X3 xDrive30e yhdistää kaksi huippuominaisuutta: sähkömoottorin tehokkuuden sekä polttomoottorin toimintamatkan ja mukavuuden. Älykkään teknologian ja dynaamisen kiihtyvyyden ansiosta tämä SUV-mallinen lataushybridi tarjoaa sinulle ketterän ajokokemuksen.

Ladattavan nelivetoisen BMW X3 Plug-In hybridin lisäksi saatavilla ovat myös bensiini- ja dieselversiot sekä täyssähköinen BMW iX3.

 

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme! 

Oulu  

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 

VARAA KOEAJO

 


 

BMW X3 Charged edition

BMW X3 esittely

BMW X3 huokuu atleettisuutta ja dynaamisuutta. Nerokkaan kevytrakenteisuuden ja tarkasti yhteen sovitettujen aerodynamiikkatoimenpiteiden ansiosta se reagoi kaikissa ajotilanteissa vaikuttavan ketterästi ja vahvasti vääntäen. Autossa on ainutlaatuinen jäähdyttimen säleikön Active Air Stream -ilmaläppäohjaus – kun jäähdytysilmaa tarvitaan vähemmän, ilmaläppä suljetaan automaattisesti, mikä parantaa aerodynamiikkaa entisestään.

BMW X3 on rajattomien mahdollisuuksien sekä aidon läsnäolon ja vapauden ilmentymä. Jo ensi näkemältä auto tekee vaikutuksen atleettisuudellaan ja antaa lupauksen kiehtovasta ajokokemuksesta. Osittainen avustava itseajaminen ja nerokas BMW xDrive -neliveto merkitsevät erinomaista ajamisen mukavuutta niin teillä kuin maastossa. Tämä auto on jälleen kerran esikuva kokoluokassaan ja erottuu edukseen perille pääsemisen vaivattomuudessa.

 

BMW X3 Live Cockpit

BMW X3:n digitaaliset palvelut ja kuljettajan avustinjärjestelmät.

Innovatiiviset teknologiat, kuten Smartphone Integration, BMW Maps tai BMW News, ja huippumodernit kuljettajan avustinjärjestelmät, joista esimerkkinä on Driving Assistant Professional, parantavat ajokokemusta ja turvallisuutta entisestään BMW X3:ssa.

Navigointitoiminnolla varustettu BMW Live Cockpit Plus sisältää 5,1-tuumaisen mittariston kojelaudassa ja tarkkapiirtoisen 10,25-tuumaisen monitoimikosketusnäytön.

 

BMW X3 xDrive30e.

BMW X3 xDrive30e tarjoaa sinulle kestävää liikkuvuutta ja tehokkaan ajodynamiikan. Tutustu tämän innovatiivisen BMW-hybridiauton lukuisiin etuihin ja lue lisää sen käyttövoimakonseptista, ajodynamiikasta, BMW Chargingista ja BMW ConnectedDriven kätevistä digitaalisista palveluista.

  • Teknologia: BMW X3 xDrive30e Plug-in hybridissä yhdistyvät sähköinen BMW eDrive -voimansiirtoteknologia ja tehokas BMW-polttomoottori. Optimaalisesta dynamiikasta ja vetopidosta huolehtii lisäksi tämän ajoneuvosegmentin plug-in hybrideissä ainutlaatuinen BMW xDrive -neliveto.
  • Lataaminen: BMW X3 xDrive30e:n latausaika (0–100 %) on 3,7 kW:n latausteholla (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, julkiset latausasemat) noin 3,7 tuntia ja 2,3 kW:n latausteholla (kotitalouspistorasia) noin 5,9 tuntia. BMW X3 xDrive30e:n toimitussisältöön kuuluvat julkisiin latausasemiin soveltuva latauskaapeli ja BMW Charging Card.

 

BMW X3 xDrive -neliveto

BMW X3:n voimansiirto- ja alustakomponentit.

BMW X3 on saatavilla myös uusimmilla bensiini- ja dieselmoottoreilla sekä innovatiivisella nelivedolla.

  • TwinPower Turbo -moottorit: 2,0-litraisen ja 4-sylinterisen BMW TwinPower Turbo -moottorin molemmat versiot eli sekä bensiini- että dieselmoottorit takaavat maksimaalisen ajamisen ilon. Ne ihastuttavat temperamenttisella teholuonteella ja spontaanilla reagointiherkkyydellä jo pienillä kierrosluvuilla.
  • BMW xDrive: Älykäs BMW xDrive -nelivetojärjestelmä jakaa moottorin voiman portaattomasti ja ajotilanteeseen muuttuvassa suhteessa etu- ja takapyörille parantaen vetopitoa, ajodynamiikkaa ja ajoturvallisuutta kaikissa ajotilanteissa.

 


 

BMW X3 lisävarusteet

Alkuperäiset BMW-lisävarusteet BMW X3 -autoon.

BMW X3 tarjoaa sinulle takuuvarmaa ajamisen iloa. Alkuperäisillä BMW-lisävarusteilla voit lisäksi räätälöidä autosi juuri omiin tarpeisiisi. Valittavissasi on yksilöllisiä täydennyksiä ja lisäosia, joiden laatu, muotoilu ja suorituskyky on sovitettu täydellisesti BMW X3 -autoon ja jotka tarjoavat sinulle maksimaalista lisäarvoa – mitä ikinä teetkin.

 

BMW M Performance -osat BMW X3 - autoon

BMW X3 erottuu itsevarmasti massasta omaleimaisen muotoilunsa ansiosta: laadukkailla BMW M Performance -lisävarusteilla korostat tämän omaleimaisen SAV-auton urheilullista luonnetta.

 

 

VARAA KOEAJO

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot