Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW Z4 Roadster - Ajankohtaista Wetterillä

BMW Z4 Roadster

BMW Z4 Roadster

Unfold. Täysin uusi BMW Z4 Roadster.

Viimeistään katon avaamisen myötä pääsee kokemaan, että uuden BMW Z4 ajamisen ilolla ei ole rajoja. Roadster, joka ei voisi olla kauniimpi: avonainen, sporttinen ja tasapainoinen. Ajamisen vahva dynamiikka ja edistyksellinen muotoilu johtavat vain yhteen: vapauden, avoimuuden tunteeseen kaikilla teillä.

 


 

340 HV

BMW Z4 Roadsterin kuusisylinterinen, 340-hevosvoimainen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori kiihdyttää auton 4,5 sekunnissa nollasta nopeuteen 100 km/h. Avoautomaista vapautta voi tuskin saavuttaa sporttisemmin.

 

Tyylin taituri - BMW Z4 Roadsterin muotoilu

Avoauton ajamisen ilo. Henkeäsalpaavan ihastuttavat yksityiskohdat. BMW Z4 Roadsterin yksilöllinen ulkonäkö: selkeät, modernit ja tunteita täynnä olevat muodot.

 

10 sekuntia

Niin nopeasti BMW Z4 Roadsterin tyylikkään kangaskaton saa avattua ja suljettua. Jopa ajon aikana, jos ajonopeus on alle 50 km/h. Näin syntyy upea ajoelämys vapaan taivaan alla.

 

Vapauta valtaisa suorituskyky - BMW Z4 Roadster M40i

BMW Z4 Roadster M40i ei tunnusta rajoja. Lukuisat moottoriurheilusta innoituksen saaneet yksityiskohdat toimivat vahvoina korostuksina ja varmistavat poikkeuksellisen upean dynamiikan ja suorituskyvyn. Tämä Roadster muuntaa vapauden kaipuun kiihtyvyydeksi.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot