Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot BMW:n huippu-uutuus X7

BMW:n huippu-uutuus X7

Ensimmäinen BMW X7

Täysin uusi BMW X7

Luksusluokan ilmestys: ensimmäinen BMW X7 yhdistää elegantisti vahvan ilmeen ja persoonallisuuden. Vaikuttavasta koostaan huolimatta tämä auto henkii selkeän designin ja atleettisen muotokielen ansiosta keveyttä ja ripeyttä. Upean väljissä sisätiloissa yhdistyvät edistyksellinen ylellisyys, mainio toiminnallisuus ja liikkumisen vapaus vertaansa vailla olevaan mukavuuteen, jonka voi kokea myös kolmannella istuinrivillä. Sulava on sen olemus. Elegantti on sen luonne.

 

 

VARAA KOEAJO

 

Uusin tekniikka luo vertaistaan hakevan mukavuuden

Edistyksellinen tekniikka ja upeat innovaatiot synnyttävät poikkeuksellisen hienon ajoelämyksen. Liitettävyys ja digitaaliset palvelut muodostavat yhden BMW X7:n ehdottomista kohokohdista. Auton keskuslukituksen saa kätevästi avattua ja lukittua lataamalla älypuhelimeen Digital Key -avaimen. Auton järjestelmiä on intuitiivisen helppo käyttää uuden käyttökonseptin ansiosta. Ajamisen ja pysäköimisen avustimet sekä pysäköintipaikka-avustin ja peruutusavustin helpottavat auton käyttöä: Erilaiset toiminnot ja avustimet sekä BMW Personal CoPilot -avustinjärjestelmien innovatiiviset ominaisuudet tekevät jokaisesta ajomatkasta yksilöllisten toiveidesi mukaisen ja varmistavat maksimaalisen mukavuuden.

BMW X7 M50d säteilee voimaa ja itsevarmuutta. Huomiota herättävä ulkonäkö ja tehokas moottori ovat adrenaliinitasoa nostava yhdistelmä, jolla moottoriurheilun ystävän sydän alkaa lyödä tiheämmin. Tyylikäs ja voimakas – muotoilussa ja toimivuudessa.

 

Varusteet

Huippuunsa viety persoonallisuus: BMW Individual -varusteet nostavat BMW X7:n ylellisyyden ja ainutlaatuisuuden aivan erityiselle tasolle. Metalliväri Ametrin tekee autosta kiehtovan ja huomiota herättävän. Sisätiloissa korkealaatuisen nahkan ja kontrastikoriste-elementit luovat vertaansa vailla olevan ilmapiirin.

 

Auton muotoilu

Munuaisenmuotoinen jäähdyttimen säleikkö on poikkeuksellisen suuri. Yhdessä kapeiden LED-ajovalojen kanssa se vahvistaa keulan vakuuttavaa ilmettä. Lisävarusteena saatavat BMW Laserlight -laserajovalot valaisevat jopa 600 metrin päähän. Ne tunnistaa ajovaloumpiossa olevasta sinisestä x:n muotoisesta elementistä. BMW X7:n piirteet korostuvat parhaiten sivuprofiilissa, jossa silmään osuvat selvimmin laajat ikkunat, suuri maavara ja pitkä kattolinja. Perän horisontaalista muotoilua hallitsevat kaksiosainen takaluukku ja LED-valot. Vanteet ovat vakiona 20-tuumaiset, ja lisävarusteissa on valittavana 21- tai 22-tuumaiset vanteet.

 

Sisätilat

Tilavuus ja mukautuvuus ovat tunnusomaisia uuden BMW X7:n sisätiloille. Kolmelle istuinriville mahtuu 7 henkilöä, ja kaikkia istuimia säädetään sähköisesti. Kolmannella rivillä on täysikokoiset istuimet, joissa on käsinojat, mukitelineet ja USB-portit. Keskirivillä on vakiona kolmen istuttava istuin, jonka saa vaihdettua lisävarusteena saatavaan kahteen itsenäiseen Comfort-istuimeen. Tavaratila on 3. istuinrivi kaadettuna 722 litraa ja suurimmillaan 2 120 litraa. Jos kolmannella istuinrivillä matkustetaan jää tavaratilaa vielä 326 litraa.

 

Kuljettajan avustusjärjestelmät

Uudessa BMW X7:ssä on vakiovarusteluun kuuluva pysäköintiavustin, joka helpottaa kookkaan auton käsittelyä pysäköitäessä. Lisävarusteina on saatavana kattava valikoima muitakin kuljettajan avustusjärjestelmiä ja erilaisia entistä kehittyneempiä puoliautonomisen ajamisen sensoreita, jotka tekevät ajamisesta entistä vaivattomampaa.
Driving Assistant Professional -paketti sisältää kaistanvaihtoavustimen, kaistalla pysymisen avustimen, väistöavustimen ja risteävän liikenteen varoittimen. Vakiovarusteena oleva pysäköintiavustin sisältää peruutusavustimen, joka osaa ohjata autoa peruuttamalla juuri ajettua reittiä pitkin takaisin jopa 50 metrin matkan.

 

BMW X7. 265-400 hv. Uuden WLTP-päästömittaustavan mukaisella CO2-päästöllä 216-256 g/km ja kulutus 8,4-12,2 l/100 km. 

BMW - Heti toimitukseen -uudet autot