Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Täysin uusi BMW 5 sedan

Täysin uusi BMW 5 -sarjan Sedan

BMW i5

Täysin uusi BMW 5 -sarjan Sedan  

Lisää mukavuutta kuljettajalle ja matkustajille! 

Uuden sukupolven BMW 5 -sarjan Sedan on nyt digitaalisempi ja dynaamisempi kuin koskaan. Mukana on nyt ensimmäistä kertaa myös täysin sähköinen BMW i5 -malli.  Sähköautojen lisäksi sarjassa on myös lataushybridi-, bensiini- ja dieselmalleja. Suomeen ensimmäisinä tulevat täysin sähköiset BMW i5 M60 xDrive ja BMW i5 eDrive40 sekä dieselkäyttöinen BMW 520d xDrive Sedan.

  • BMW i5 M60:n sähköinen toimintamatka on jopa 515 kilometriä.

Uusi pelkistetty muotokieli, korkea olkalinja ja vahvat pinnat korostavat uuden 5-sarjan Sedanin urheilullisuutta ja tyylikkyyttä. Väljät sisätilat, modernit toiminnallisuudet, miellyttävä akustinen kokemus, korkealaatuiset materiaalit ja edistyneet digipalvelut – nämä kaikki vahvistavat kahdeksannen sukupolven 5-sarjan asemaa premium-segmentissä.

 

Katso hinnasto BMW i5 hinnasto.

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää BMW-myynnistämme!

Oulu

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

BMW i5

Täysin sähköinen BMW  i5

Uusi täyssähköauto - BMW i5

  • Etuvalot on saaneet uuden tulkinnan: keulan miltei pystyyn käännetyt led-valot toimivat suuntavilkkuina ja päiväajovaloina. Eteen työnnetyllä jäähdytinsäleiköllä on leveä reunus, ja siihen saa halutessaan Iconic Glow -valaistuksen. Iconic Glow vangitsee katseen etenkin pimeällä.
  • Edeltäjiinsä verrattuna uutuudet ovat selvästi kookkaampia: 97 millimetriä pidempiä, 32 millimetriä leveämpiä ja 36 millimetriä korkeampia. Uudet ulkomitat ovat 5 060 x 1 900 x 1 515 millimetriä.
  • Myös akseliväli on pidentynyt 20 millimetriä 2 995 millimetriin. Pidentynyt akseliväli ja pyörien väli, tasapainotettu akselipainon jakauma, auton kevyt rakenne ja korin ja alustan liitoksen jäykkyys parantavat ajamisen urheilullisuutta ja mukavuutta.
  • Lisätila parantaa entisestään matkustusmukavuutta arkiajossa ja pitkilläkin matkoilla. Kuljettajia ajatellen painikkeiden ja säätimien määrää on vähennetty selvästi. Sisätilojen akustiikkaan ja laadukkaisiin materiaaleihin on myös kiinnitetty erityishuomiota. Sisustus on ensimmäistä kertaa täysin vegaaninen.
  • Ajamista helpottavat uuden malliston pitkälle kehitetyt ajo- ja pysäköintiavustimet. Autoihin on myös saatavana Driving Assistant Professional, johon sisältyy ensimmäistä kertaa Active Lane Change Assistant. Sen avulla kuljettaja voi vahvistaa auton ehdottaman kaistanvaihdon katseellaan.
  • BMW 5 -sarjan Sedaneissa on ensimmäistä kertaa myös AirConsole-pelialusta, jolla kuljettaja ja matkustajat voivat pelata yhdessä esimerkiksi odottaessaan auton latautumista.

 

 

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot