Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot THE XM - Ajankohtaista Wetterillä

THE XM

THE XM - ENSIMMÄINEN BMW XM

Eksklusiivinen, ilmeikäs, sähköistetty: uuden BMW XM:n ajoneuvokonseptissa yhdistyvät vaikuttava läsnäolo, BMW M:n High-Performance-luonne ja uusimman sukupolven voimakas Plug-in Hybrid -teknologia:
 

 • Ultimate electrified M Power 480 kW (653 hv) Plug-in Hybridinä uudelleen kehitetyn V8-moottorin ansiosta
 • Ilmaisuvoimainen design: näyttävä ja ikoninen muotokieli
 • Luksustason sisätila: M Lounge takatilassa, veistoksellinen ja epäsuorasti valaistu sisäkattoverhoilu sekä korkealuokkaiset materiaalit, kuten vintagenahka
 • Toimintamatka sähköllä jopa 85 km

 

Katso BMW XM hinnasto.

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme!

Oulu

Rovaniemi

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

TUTUSTU UUTEEN BMW XM:ÄÄN.

Voimansiirto, alusta ja teho.

Täydellinen yhdistelmä BMW M:n huippusuorituskykyä ja Plug-in Hybridin innovatiivisuutta

 • BMW M Hybrid, ensimmäinen sähköistetty M High Performance -käyttövoimajärjestelmä
 • V8-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinimoottori
 • Adaptiivinen M alusta Professional takaa huippusuorituskykyisen ajodynamiikan
 • M xDrive ja M Sport -tasauspyörästö
 • 480 kW (653 hv), vääntömomentti 800 Nm, kiihtyvyys 0-100 km/h 4,3 sek

 


 

UUDEN BMW XM:N ULKOPUOLEN MUOTOILU.

 

Keulan muotoilu

BMW:n luksusluokan tyyliä henkivässä ikonisessa keulassa on jäähdytyssäleikön valaistus Iconic Glow ja M-malleille tyypilliset ohuet huomiovalot. Näyttävä jäähdyttimen säleikkö huokuu integroidulla BMW XM -logollaan ja ylellisillä Night Gold -värisillä yksityiskohdillaan luksusta ja eksklusiivisuutta. Voimakkaan veistokselliseen konepeltiin on muotoiltu sulavasti kaksi powerdome-kohoumaa.

Näkymä sivusta

Sivusta katsottuna autossa yhdistyvät luonteikas coupémainen muotoilu, voimakkaat mittasuhteet ja designkohokohdat, kuten koko BMW-mallivalikoiman tummimmat ikkunalasit. Eksklusiiviset 23'' alumiinivanteet ja tehostenauha, joka tekee uuden BMW XM:n muotoilusta ainutlaatuisen, ovat Night Gold -tehosteväriset ja antavat erittäin eksklusiivisen vaikutelman.

Perän muotoilu

Pystysuuntaiset ja kuusikulmaiset M-kaksoispakoputkenpäät antavat yhdessä kullanväristen diffuusorikorostusten ja uuden XM-logon kanssa perälle ainutlaatuisen ilmeen. Takaikkunaan kummallekin puolelle laaseroitu BMW-logo on viittaus viimeiseen M only -malliin – BMW M1:een. Kulman ympäri ulottuvat takavalot korostavat yhdessä pyöräkoteloiden kanssa auton vankkaa ja leveää olemusta.

 


 

UUDEN BMW XM:N SISÄTILAN MUOTOILU.

 

Valaistu sisäkattoverhoilu

Epäsuorasti valaistu sisäkattoverhoilu tekee vaikutuksen kolmiulotteisella prismarakenteellaan. Tunnelmallinen Ambient-tunnelmavalaistus tuo siinä näyttävästi esiin erilaiset valodesignit, kuten tervetulotoivotuksen. Väri voidaan mukauttaa ajotilan ja tunnelman mukaan omien mieltymysten mukaiseksi.

M Lounge

M Lounge tarjoaa ainutlaatuisen tilantunteen. Yksiosainen istuinosa ja yksityiskohdat, kuten timantin muotoiset rakenteet pääntuissa ja ommelkuvioissa, tuovat mukavuutta ja huokuvat luksusta. Yhdessä veistoksellisen, epäsuorasti valaistun sisäkattoverhoilun, tummien ikkunalasien ja mukavuustyynyjen kanssa tämä synnyttää uudenlaisen tilakokemuksen.

Eksklusiivinen vintagenahka

Uusi vintagehenkinen nahka ihastuttaa luonnollisella rakenteellaan ja laadullaan ja luo tyylikkäitä korostuksia oviverhouksiin ja kojelautaan. Vintagenahkaa käytetään nyt ensi kertaa BMW-autossa ja tällä hetkellä ainoastaan tässä uudessa BMW XM:ssä. Erityisten käsittely- ja viimeistelyprosessien johdosta vintagenahka on jokaisessa autossa omanlaisensa ja yksilöllinen.

 


 

UUDEN BMW XM:N AJODYNAMIIKKA.

 

8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori

8-sylinterinen Plug-in Hybrid -moottori antaa puhdasta ajamisen iloa, ylivoimaisen voimantuoton ja upeat M-malleille tyypilliset moottorisoundit. BMW XM:n 4,4-litrainen V8-moottori tekee virtuoosimaista yhteistyötä 145 kW:n sähkömoottorin kanssa puskien näin autoa kahlitsemattomasti eteenpäin – tätä edesauttavat erityisesti kaksi pakokaasuahdinta, täysin säätyvä Valvetronic-venttiilienohjausjärjestelmä ja High Precision Injection -suihkutus.

Adaptiivinen M alusta Professional

Adaptiivinen M alusta Professional vakuuttaa urheilullisella ajettavuudellaan ilman että mukavuus vaarantuu. Nelipyöräaktiiviohjaus vakauttaa ajoneuvon korkeilla nopeuksilla ja pienentää samalla kääntöympyrää. Aktiiviset kallistuksenvakaimet pienentävät korin sivuittaisia liikkeitä ja parantavat siten ajodynamiikkaa ja mukavuutta.

M Sport -tasauspyörästö

M Sport -tasauspyörästö tuo ajoneuvosi suorituskyvyn optimaalisesti kadulle. Se jakaa vetovoiman vaihtelevasti takapyörien välillä ja parantaa siten pitoa ja ajovakautta erilaisissa tilanteissa – kaarteesta ulos kiihdytettäessä, suurissa kaarreajonopeuksissa sekä erilaisilla tienpinnoilla ajettaessa.

 


 

SÄHKÖINEN AJOKOKEMUS UUDESSA BMW XM:SSÄ.

Sähköajon ja lataamisen innovatiiviset teknologiat.

Kahden maailman parhaat puolet: uusi BMW XM Plug-in Hybrid.

 • Toimintasäde sähköllä jopa 85 km (WLTP) ja älykkäät ajotilat parhaan joustavuuden varmistamiseksi
 • Maksimaalinen ajamisen nautinto ja paras mahdollinen taloudellisuus
 • Tehokas polttomoottori 360 kW (489 hv) ja BMW eDrive -voimansiirto 145 kW (197 hv)

 

M Hybrid

Vaihda ajotila painikkeen painalluksella täyssähkötilan ja hybriditilan välillä ja hyödynnä näin sähkömoottorin ja tehokkaan V8-moottorin yhteistyötä. Älykkäät ajotilat optimoivat ajokokemuksen.

Uudella BMW XM:llä jopa 85 km:n sähköinen toimintasäde

Tehokas, 145 kW:n (197 hv) BMW eDrive -voimansiirto mahdollistaa jopa 85 kilometrin WLTP ajon pelkällä sähköllä. Ajo on tällöin lähes äänetöntä ja paikallisesti päästötöntä.

BMW Charging

Latasitpa autosi kotona tai matkoilla: BMW Charging tarjoaa sinulle räätälöityjä latausratkaisuja kaikkiin tilanteisiin. Lataa kaikkialla Euroopassa yhdellä suurimmista ja koko ajan laajenevista julkisista latausverkostoista. Tarkista BMW-autosi lataustila ja suunnittele ajomatkasi mukavasti My BMW -sovelluksellasi.

 


 

UUDEN BMW XM:N OHJAAMO JA TEKNOLOGIAT.

 

M-näyttökonsepti BMW Operating System 8:n kautta

BMW Operating System 8 -käyttöjärjestelmä näyttää näytöt erittäin dynaamisesti M-malleille ominaisella mittariston monitoiminäytöllä. Se vaihtaa ajotilanteen mukaan kolmen eri asetuksen – Sport, Road ja Track – välillä ja priorisoi ajotyyliä varten toivotut näytöt kuljettajalle.

BMW Curved Display

Yksiosaisessa BMW Curved Display -näytössä näytetään selkeästi ja suurialaisesti autosi tiedot. Siinä yhdistyvät 12,3-tuumainen mittaristo ja 14,9-tuumainen monitoimikosketusnäyttö. Käyttö on ergonomisesti optimoitua ja intuitiivista. Tyylikkäästi kojelautaan integroitu Curved Display on myös upea visuaalinen katseenvangitsija.

Comfort Access

Astu autoon ottamatta käteesi auton avainta: Comfort Accessin avulla M-autosi avaa ovien lukituksen automaattisesti. Auto tunnistaa sinut jo etäältä autosi avaimen perusteella – sinun ei tarvitse edes kaivaa avainta esiin taskuistasi. Klassisen avaimen sijasta voit käyttää tässä myös yhteensopivaa älypuhelinta Digital Key Plus -avaimena tai Key Card -korttia.

BMW - Heti toimitukseen - uudet autot