Etusivu Uudet autot BMW - Uudet autot Uusi BMW 3-sarjan Touring - Ajankohtaista Wetterillä

Uusi BMW 3-sarjan Touring

Uusi BMW 3-sarja Touring

Uusi BMW 3-sarjan Touring

Uudessa BMW 3-sarjan Touringissa yhdistyvät BMW Touringin joustavuus ja arkikäytettävyys tavaratilan ollessa jopa 500-litrainen sekä älykkäät teknologiat, kattava liitettävyys ja erinomainen ajodynamiikka

 • Innovatiivinen käyttö modernien teknologioiden, kuten Intelligent Personal Assistantin avulla
 • Peruutusavustin ja muut älykkäät kuljettajan avustinjärjestelmät varmistavat optimaalisen ajomukavuuden joka tilanteessa.
 • Kuljettajakeskeinen ohjaamo ja innovatiivinen BMW Curved Display, jossa kosketuskäyttö

 

Soita ja kysy lisää myyjiltämme!

Oulu

Rovaniemi

Risto Heikkinen 044 7814 637

Kajaani 020 7788 480

Kemi 020 7788 880

 


 

UUDEN BMW 3-SARJAN TOURINGIN DIGITAALISET TEKNOLOGIAT.

Uuden BMW 3-sarjan Touringin digitaaliset teknologiat verkottavat sinut, autosi ja ympäristösi älykkäästi yhteen:

 • BMW Curved Display tuo kaikki tärkeät tiedot selkeästi nähtäville ja on mukava käyttää kosketusnäytön ansiosta.
 • Rajaton liitettävyys Smartphone Integrationin ansiosta; voit esimerkiksi suunnitella ajoreitit mukavasti älypuhelimellasi ja siirtää ne sen jälkeen autoosi
 • Intuitiivinen käyttö puheohjauksen ansiosta

 

BMW Curved Display

Suuren BMW Curved Display -näytön kautta voi hallita lähes kaikkia auton toimintoja. Näyttö on erittäin mukava käyttää, sillä se kaareutuu kuljettajaan päin ja on varustettu intuitiivisilla pienoisohjelmilla ja kosketuskäytöllä.

 

My BMW -sovellus

Tarkista uuden BMW 3-sarjan Touringisi tila, suunnittele ajomatkasi jo etukäteen, varaa seuraava huolto tai tutustu BMW:n maailmaan – mukavasti My BMW -sovelluksella älypuhelimestasi käsin.

 

BMW Head-Up -näyttö

BMW Head-Up -täysvärinäyttö heijastaa kaikki ajon kannalta tärkeimmät tiedot suoraan kuljettajan näkökenttään.

 

Peruutusavustin

Peruutusavustin ohjaa auton suvereenisti ulos haastavistakin tilanteista:

 • Peruutusavustin tallentaa ohjausliikkeet viimeisen 50 metrin matkalta.
 • Painikkeen painalluksella auto peruuttaa automaattisesti ja tarkasti tämän reitin.
 • Näin peruuttaminen onnistuu ongelmitta myös haastavissa olosuhteissa, kuten ahtailla kaduilla, umpikujilla tai kapeissa pysäköintipaikoissa.


BMW Digital Key

BMW Digital Keyn avulla muutat älypuhelimen digitaaliseksi auton avaimeksi:

 • Näin peruuttaminen onnistuu ongelmitta myös haastavissa olosuhteissa, kuten ahtailla kaduilla, umpikujilla tai kapeissa pysäköintipaikoissa.
 • Käynnistä auto ilman avainta painiketta painamalla, kun älypuhelimesi on BMW-latausasemassa.
 • Anna autosi käyttöoikeus enintään viidelle muulle henkilölle.
   

BMW Intelligent Personal Assistant

Uusi BMW 3-sarjan Touring tarjoaa käyttöösi henkilökohtaisen digitaalisen avustajan, joka on intuitiivisen puheohjauksen avulla aina rinnallasi:

 • Automate my Habits suorittaa automaattisesti suosimasi toiminnot, kuten vaikkapa kattoluukun avauksen.
 • Se on autosi asiantuntija, joka selittää halutessasi sinulle auton eri toimintoja optimaalisen käytön varmistamiseksi.
 • Se ilmoittaa sinulle autosi tilan, reitillä olevat ruuhkat ja määränpäässä olevat pysäköintipaikat.

 


 

UUDEN BMW 3-SARJAN TOURINGIN ULKOPUOLEN MUOTOILU.

 

Keulan muotoilu

Kapeat LED-ajovalot on sijoitettu keulaan ylösalaisin olevan L-kirjaimen muotoon, ja ne tuovat autoon erityisen dynaamista ilmettä. Yhdessä leveän jäähdyttimen säleikön, suuren kuusikulmaisen ilmanottoaukon ja pystysuuntaisten Air Curtainien kanssa ne vahvistavat uuden BMW 3-sarjan Touringin dynaamista leveysvaikutelmaa.

Sivumuotoilu

Ikoniset designelementit, kuten pitkä akseliväli, lyhyet koriylitykset ja dynaaminen Hofmeisterin muotoilema C-pylvään taite, luovat uuteen BMW 3-sarjan Touringiin erityisen atleettisen sivuilmeen. Etu- ja takahelman ilmanottoaukkojen kulmista linja jatkuu dynaamisesti etupyörän takana olevaan tunnusomaiseen taitokseen.

Perän muotoilu

Uuden BMW 3-sarjan Touringin perälle on tunnusomaista muotoilullinen selkeys. Kapea yläosa lepää atleettisesti muotoiltujen pyöräkoteloiden päällä, mikä korostaa auton dynaamisen leveää olemusta.

 


 

UUDEN BMW 3-SARJAN TOURINGIN SISÄTILAN MUOTOILU.

 

Moderni ohjaamo

Ohjaamo on käyttöelementtien vähennetyn määrän ansiosta puhdasilmeinen ja moderni. Kapea ja kehyksetön BMW Curved Display -näyttö leijuu lähes vapaasti kojelaudassa ja tarjoaa kosketuskäytön avulla nykyaikaisen ja mukavan käytettävyyden.

Keskikonsoli, jossa uusi vaihteenvalitsin

Keskikonsoli huolehtii sporttisen syleilevästä istuintuntumasta. Siinä sijaitsee selkeästi jäsennelty käyttökeskus, jossa on iDrive-monitoimisäätimen kosketuskäyttöalue. Moderni vaihteiden valinta tapahtuu automaattisesti, mikä tuo pelkistettyä ilmettä moderniin sisätilaan.

Sensatec-verhoillut istuimet

Helppohoitoinen Sensatec-verhoilu ihastuttaa korkealaatuisella, nahkaa muistuttavalla tunnullaan. Verhoilun perforointi on urheilullisen tyylikäs ja tarjoaa erittäin mukavan istuintuntuman, myös pitkillä ajomatkoilla.

Muunneltavuus ja toiminnallisuus

Uusi BMW 3-sarjan Touring asettaa mittapuita myös muunneltavuudessa ja toiminnallisuudessa:

 • Toiminnallisen tavaratilan tilavuus jopa 500 litraa
 • Tavaratilan peite ja väliverkko säilytettävissä helposti saatavilla tavaratilan lattian alla
 • Tavaratilan lattialla olevien innovatiivisten liukuestekiskojen* avulla tavarat voidaan kuljettaa turvallisesti (*saatavissa lisävarusteena; ei saatavissa Plug-in hybrid -malleihin).

 


 

UUSI BMW 330e TOURING PLUG-IN HYBRID -TEKNOLOGIALLA.

BMW 330e Touringilla nautit kestävästä liikkuvuudesta ja upeasta ajodynamiikasta:

 • Voimakkaat 135 kW (184 hv) ja 300 Nm:n vääntömomentti
 • Vaikuttava kiihtyvyys nollassa sataan 5.9 sekunnissa
 • Innovatiivinen Plug-in hybrid -käyttövoimateknologia tarjoaa täydellisen joustavuuden ja taloudellisuuden jokaisessa ajotilanteessa.
 • Saatavana myös versiona BMW 330e xDrive Touringina

 

Toimintasäde

Viidennen sukupolven uusimman BMW eDrive -teknologian ansiosta voit ajaa BMW 330e Touringillasi jopa 60 kilometriä pelkällä sähköllä ja paikallisesti päästöttömästi.

eDrive Zones

BMW eDrive Zones -toiminnon avulla Plug-in hybrid -käyttövoiman ominaisuudet hyödynnetään optimaalisesti. Se siirtää auton automaattisesti ja sulavasti täysin sähköiseen ajotilaan heti, kun auto ajaa ympäristöalueelle. Voit vaihtaa milloin tahansa manuaalisesti takaisin polttomoottorikäyttötilaan.

BMW Charging

BMW Charging tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja BMW 3-sarjan Touring -hybridimallien lataamiseen. Toimitussisältöön kuuluvat tavallisiin pistorasioihin soveltuvan vakiolatauskaapelin (mode 2) lisäksi myös julkisiin latausasemiin tarkoitettu latauskaapeli (mode 3) ja BMW Charging Card, joka tarjoaa sinulle houkuttelevia mahdollisuuksia julkiseen lataukseen.

 


 

UUDEN BMW 3-SARJAN TOURINGIN AJODYNAMIIKAN KOHOKOHDAT.

Uusi BMW 3-sarjan Touring tarjoaa täydellisesti sovitetulla voimansiirto- ja alustateknologioiden kokonaisuudellaan äärimmilleen vietyä ajamisen iloa:

 • Voimakkaat moottorit, joiden teho on 90–275 kW (122–375 hv) ja jotka luovat vaikuttavan urheilullisen ajokokemuksen
 • Sprintissä voimakas kiihtyen nollassa sataan 4.6 sekunnissa
 • M Sport -alusta takaa erityisen sporttisen ja suoran ajokäyttäytymisen.

 

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori

6-sylinterinen M TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori yhdistää tehon ja taloudellisuuden täydelliseksi ajokokemukseksi. Jo pelkästään moottorin soinnikkaat käyntiäänet tarjoavat upean ajonautinnon. Innovaatiot, kuten kaksois-VANOS, Valvetronic, High Precision Injection -teknologia ja kaksiputkinen pakokaasuahdin, ottavat mahdollisimman paljon energiaa irti mahdollisimman pienestä polttoainemäärästä.

Sähköinen ohjaustehostin

Ohjauksen sähköinen tehostus lisää ohjausmukavuutta ja ajoturvallisuutta. Se helpottaa järjestelyajoa ja takaa vakauden suurilla ajonopeuksilla.

4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinimoottori

4-sylinterinen TwinPower Turbo -bensiinirivimoottori tarjoaa upeaa ajamisen iloa. Koet jo pienillä kierrosluvuilla erittäin välittömän voimankehityksen ja spontaanin reagointiherkkyyden. Moottorissa yhdistyvät taloudellinen kulutus ja pienet haittapäästöt, ja se käy joka tilanteessa hiljaisesti ja pehmeästi.